Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

lucescunun 2. senesinde şampiyonlar ligini hatırlıyomusun 2. turda liverpool maçımıda anfield road da ingiliz seirciler artık maçı bırakıp mondiyi, galatasarayı alkışlıyolardı çünkü ezmiştik onları orda mondragon ın borusu sivasa değil tüm dünyaya öter öttüde o zaman kadroda oynayanlar şimdikinden 2 kat daha kötüydü yok perez yok florquin yok victoria bunlarla oynuyodu takım bide ümit karan ve hasan şaş vardı başka adfam akıllı hiç bi tane bile bireysel yetenekli adam yoktu ama ruh vardı resmen savaşıyolardı adamlar

ZongiR

senin o dedigin sene galatasaray oynuyorsa lucescu sayesinde oynuyordu.ondan baskasida oynatamazdi.adamin stratejisi belliydi gol yemede zaten atarsin.bi tanede at hemen yat.adamin oynatma sitiline bisi demiyorum.yensinde nasil yenerse yensin.ama takimi yuruten oydu ondan baskasida o zaman takimla bi b.ok yiyemezdi yiyer diyorsan bu takimi sen oynat.o zamanki hasan ve umit i simdiki halleriylede bir tutuyorsan sana hic birsey demiyorum.eski hallerinden eser yok.o zaman hasanin ayagina top geldiginde millet yerinden kalkardi.uzatmayayim o zaman daha kotuyduyse buyur simdiki halini sen oynat.sen cikar gruptan.bu haliyle hic kimse bi b.ok yiyemez

lucescu benim icin galatsarayin basina gelmis en iyi teknik t... biridir.

http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

ugur-acikgoz

lucescu hakkında ki yazdıklarına katılıyorum ama şimdiki takımın avrupad başarısız olmasının nedeni kadro değil tmm bu kadroyla final oynarlar demiyom ama en azından 1 puan alacak kadar kötü değil bu başarısızlığın nedenlerinden en büyüğü ruh takımda ruh yok bunu yapacak olanda teknik direktör yönetim işbirliğidir ama gs da bu yok adnan polat ve canaydın olduğu sürece de olmaz versinler bu takımı bana bundan iyi yaparım şüphen olmazsın bu konuda kendimi asla küçümsemem :) :)

immortal

ya sırf  yıldız oyuncuyla iş olsaydı.o zaman dünya kupasında brezilya en ii oyunculara sahipken neden bi halt edemedi.Real madrid yıldızları topladı topladı çürüttü adamlarda takım ruhu yok herkes ben starım diye geziniyo.Gs de adamlar para alamazken şampiyon oldu fb nin en ii yaptıı işte bi takım oluşturacakken yok sen sorumlusun yenilgiden deip birilerini günah keçisi yapmak ve onu göndermek.Fb takım ruhunu yakalayamıyo.ama gs de bu var aynı barcelonadaki gibi.O yüzden maç kaybetmek deil önemli olan bir takım olarak uzun süreli futbol oynayabilmek ...her takım sürekli şampiyon olaamz ki zaten..durgunluk dönemi olur.Ama gs şu an çok ii olmasada onu fb ile karşılaştırmak cof ile dumanı kıyaslamak felan olur heralde.uğur haklı yönetim+teknik direktör artık bu takıma yetmiyo
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Requiem

Bence Lucescu döneminde takımı yürüten Süper Mario Jardel idi  :D Sürpriz yumurta gibi adamdı ya kendisi kçıyla bile gol atmış bi insan..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ZongiR

requime kesinlikle katiliyorum adam kici.yla gol atiyordu aldigi paranin hakkini veriyordu.

gizmoyada ben zaten yildiz oyuncu istemiyorum ama dikkat edersen iyi oynayan yada kazanan takimlarda her an skoru degistirebillcek bi kac tane oyuncu vardir.bizde bunu yapabilcek kapasitede oyuncu yok suan.kimi derseniz diyin bi mac atar bes mac susar.demek istedigim oyunun kilitlendigi anlarda canlilik getirebilcek oyuncu istiyorum.bunuda biraz kisisel yetenegi olan bir oyuncu yapabilir...maca yon verebilcek oyuncu istiyorum.istikrarli oyuncu istiyorum.bunu illede yildiz oyuncu;pahali oyuncu yapacak die bisi yok.felipe  pahalimiydi.ben bole oyuncu istiyorum.eski galatasarayi istiyorum

abi cevap yazcam die yatamiyorum ya lutfen ne olur izin verin artik.saat 1:15

dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
uğrunda asılırız.

ugur-acikgoz

iyi geceler umut :) :)

immortal

sen git uyu bencede bu dediklerinin hepsini anca rüyanda görürsün :)
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ZongiR

gece yarisi evde net sirasi var dayimla aramda nese uyuttum adami beklete beklete devam edebiliriz  :mrgreen: :lol:

dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
uğrunda asılırız.

matrax_zalim

Quote from: reddevils on Eylül 13, 2006, 06:09:50 PM
ya zaten gs liler de diğer türk takımlarını tutarlar.(fener hariç).biz de sonuna kadar diğer türk takımlarını destekliyoruz..bu fenerliler kendilerinden başka kimsenin başarısını sindiremezler..

bende fenerliyim ama avrupa kupalarında gs yi desteklerimm
benim çevremdekiler hep öle.
D R A U G A R

muzzy

milyonlarca taraftarın yanyana bağırıyorlar hep beraber kolkola..adınla takımınla taraftarınla en büyük SENsin CİMBOMBOOOMM..!!!

aşığız bu renklere sewiyoruz ÖLÜMÜNE..!! :evil: :evil:

matrax_zalim

Quote from: muzzy_lp on Kasım 26, 2006, 05:49:39 PM
milyonlarca taraftarın yanyana bağırıyorlar hep beraber kolkola..adınla takımınla taraftarınla en büyük SENsin CİMBOMBOOOMM..!!!

aşığız bu renklere sewiyoruz ÖLÜMÜNE..!! :evil: :evil:

iyi tamam anladık kardeş.en büyüğün ki,m olduunu herkes biliyo.
fener demeyeceim korkma Allah var herşeyden önce
D R A U G A R

muzzy

Allah ı ne karıştırıyon bu konuya...herşey kendi kapsamı içinde büyük küçük die sınıflandırlır...lütfen buraya ööle konuları karıştırmayalım..ayrıca o bi tezahurat..bende her zman yazarım da..ister anla ister anlama...

sHiNoDa

sasaaaaaaaaaaaaaaa ILIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCC

lewen_th

Galatasaray ı sonuna kadar desteklioruz..aşığız bu renklere... amma velakin GS avrupa ruhunu kaybetti yaw..eskiden ligde nasıl olursa olsun avrupada tam bi aslandı şimdi...??? :soru: :soru: :soru: