Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Diablo 2

Başlatan tome3.mpq, Kasım 26, 2006, 08:57:49 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

bu oyunu oynayan bıtıren (bıtmez ya neyse) ıste vs vs bılgısı dusuncesı olan yazsın (ıtem takas edılır  :angel:)

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ewrimcan

ha ha. ben de bana gönderdiini yolluom. bilgi maksat.
tansunun anlattıına göre; bir oyun bu kadar güzel olabilir.
benim anladııma göre oynamayanlar hemen alıp oynamalı. :D

Bir çoğunuzun bu kadar zaman hep single olarak oynadığı D2: LoD'un bir de multiplayer'ı var. Ve inanın ki single player'da aldığınız zevkin 10 katını alacaksınız multiplayer'dan!

LOD çıkalı baya uzun bir zaman oldu. Trgamer'da da bu oyun üstüne birçok inceleme ve strateji yazısı yazıldı. Ama dikkat ettim de bu yazıların neredeyse tümü single player içindi. Peki ya multiplayer oyuncuları ne olacaktı? İşte bu yazıda multiplayer D2 ve LOD için ipuçları ve yapmanız gerekenleri bulacaksınız...

İsterseniz ilk önce multiplayer oynamak için yapmanız gerekenlere şöyle bir bakalım! İlk önce doğal olarak Diablo 2 ve daha da eğlenmek istiyorsanız Lord Of Destruction'ın tam sürümleri gerekli. Burada çoğu kişinin bana sorduğu bir şeyi açıklamak istiyorum. Herkes bana "LOD' un 1.09 patch'ini kuramıyorum. Neden acaba?" gibi sorular soruyor. Bunun için ilk önce D2 ve LOD'u silip baştan yükleyin. Crack yapmadan önce patch'i kurun. Patch'den sonra orijinal game.exe'nin bir yedeğini alın. (Diablo2 klasöründeki game.exe'nin... Böylece ileride yeni patch çıktığında tekrar silip baştan yüklemeniz gerekmez)

Artık oyuna başlamaya hazır hale gelmiş durumdasınız. D2 ve LOD'u multiplayer oynayabilmek için 2 seçeneğiniz var. Birincisi eğer oyununuz orijinal (box) ise Battle.net, eğer kopya ise IP üzerinden (Tcp/IP)... Ülkemize oyunun orijinal versiyonu gelmediğini göz önüne alırsak çoğu kişi oyunun kopyası ile oynamak isteyecektir. Bu yüzden burada size IP üzerinden nasıl oynayabileceğinizi anlatacağım. İlk önce D2 menüsünden Other Multiplayer'a tıklamanız gerek. Şimdiki ekranda 2 tane seçenek var; Open Battlenet ve Tcp/IP Game... Biz burada Tcp/IP Game'de işlerin nasıl yürüdüğünü göreceğiz. Tcp/IP Game'e tıkladığınızda karşınıza 2 seçenek daha gelecek Join Game ve Host Game. Bu seçeneklerden Join Game ile IP numarasını bildiğiniz bir bilgisayarın yarattığı oyuna girersiniz, Host Game ile de bizzat kendiniz yeni bir oyun yaratırsınız. Eğer arkadaşlarınıza IP numaranızı verirseniz onlarda sizin IP'nizi yazarak oyununuza dahil olabilirler...

Diyelim ki Host Game'e tıklayarak bir oyun yaratmak istediniz. Karşınıza gelen ekranda karakter seçmeniz istenecektir. Burada eğer single player'da oynadığınız bir karakter varsa onunla veya isterseniz yeni bir karakter yaratarak onunla oyuna girebilirsiniz. Bu arada ufak bir uyarı daha yapayım. Normal D2 karakterleri LOD oyunlarına giremez; ama LOD sahibi biri D2 oyununa katılabilir. Bunun için karakterinizin LOD'a çevrilmemiş olması gerekiyor. Ya da yeni bir karakter yaratacaksanız karakterlerin altındaki expansion kutucuğundaki onay işaretini kaldırırsanız normal D2 oyununa girebilirsiniz (Assassin ve Druid'lerde bu kutucuklar kaldırılamaz! Yani bu karakterlerle normal D2 oynayamazsınız!)

işine geleni basan basına basalım

tome3.mpq

ewet ewrım baslıcak mesela :mrgreen:

ewe gıdıyım hemen oynucam wallaha suan lwl 26 druıd lwl 23 paladın lwl 21 barbarıan lwl 40 necromancer
lwl 38 sorcerresım war :mrgreen:

oyunu mutlaka alıp oynayın ( ha sadece dıablo2 dııl druıd we assasın karakterlerı lord of destructıon adında ek paketıyle bırlıkte gelıo bu ek pakette ayrıca bı ton yenı ıtem,jewel ve rune lar getırdıler charmlar felan ayrıca 1 act daha war yanı baal ı katlettıgımız yer :D nese oyun eskı oyun grafık aramayın ama zevk sonuna kadar)

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Requiem

Bi zamanlar deli gibi oynuyordum.. lvl46 Paladin'im vardı yanlış skill seçimleri yaptığımı farkedince silmiştim.. Şu günlerde tekrar başladım son 4 gündür de arkadaşlarla netten deli gibi oynuyoruz vallahi =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

tome3.mpq

netten nası oynandıgını bı cozebılsem duman etcem ama bılmıorm ıste :S

ayrıca bugun 26 druıdı 37 yaptım ımanım gevsedı druıdden saglamı yok abıcım :mrgreen: nedır o ole hurrıcane yahu bıde bear war tabe :D

Requiem

Valla bizim arkadaş host game den kuruyor.. Tabi ondan önce bize host game in üzerinde yazan ip yi söylüyor.. Biz de join game diyip arkadaşın veridiği ip yi yazıp giriyoruz servera.. Hiç birek  program kullanmadan bağlanabilirsin.. Bazen hamachiyi kurman gerekebiliyor ama..

Littleches

Çok zor bi oyun ama bu yaa.. hakkaten kafa yormak lazım .. ben gelemem .!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Requiem

Kafa yormaya çok gerek yok sabır lazım aslında.. Level atlamak ve magic item lar bulmaktan başka amacın yok..

tome3.mpq

ewt aynen ole ama pek zorlugu yok hıc zorlugu yok mesela ben ezbere neyın nerde oldugunu bılıorm :mrgreen:

ufuk bu oyuna kafa yormakmı gerek nedıon ya bu oyun  dunyanın gordugu en kolay en ıyı kullanısa sahıp oyun mausu hareket ettır bıde klawyeden f1 f2 vs macrolarını kullan okadar

nagiyan

ya ben diablo 1de dahi en fazla 5 level geldim  :razz:
nerde yannıs yapıom hep böle oluo  :D
:bonus:
manalar elimizde,davalar dilimizde,biz gideriz mezara hey mezaaaraaaa!

ewrimcan

bir kişi bile bulamadım hatayda bu oyunu bilen. adamlar gta oynio hala.

işine geleni basan basına basalım

Kozy_mac

BEN CD SİNİ BULAMADIM YA ZAMANINDA ALMAYINCA BİTİO İŞTE KORSANDA LAMAM ŞİMDİ  :razz:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Requiem

Ben Ankara'da bulabiliyorsam, İstanbul'da hayli hayli vardır.. Diablo ,GTA'dan da eski bir oyun olmasına rağmen oyuncular tarafından her zaman üst sıralarda yerini almış oyunlardan biridir. Oynayan kişiyi bir süre sonra sarmasıyla birlikte zaman öldürme aracı olarak da kullanılabilir. Zaman canavarı bi oyun =)