Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lp size ne yaptı??

Başlatan delilah, Eylül 22, 2006, 12:47:12 PM

Previous topic - Next topic

ZongiR

bana herşey yaptırabilcek güce sahip lp...sıkıntıdan dershanede müzik kutusunun ses bağlantı kablosunu alıp benim alete taktım(bir gün önce denedimde giriş yerleri tutmuyordu hemen gidip ek aldım) sonrada müzik kutusunun arkasından içine koydum.kantinci ilk basta sesini kısmaya kalktı olmadı sonra müzik kutusunu kapadı olmadı. hala son ses don t stay calıyordu.millet mal gibi bakınıyordu birbirine buda nerden çıktı diye.normal tabi müzik kutusunda yabancı şarkı yok.dershanede benden başka hasta yok. :mrgreen:numb ın ortasında tüm elektrik baglantısını kestiler.kantinciye bir ders sonra baktığımda benim aleti elinde gördüm.benide kamera kayıtlarından buldu adiler.benim alet hala müdürde ama olsun bir bucuk şarkıda olsa  tüm dershaneye dinlettim lp yi...bide o dershanede...   :mrgreen:

beni hasta yaptı...
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

immortal

ben ilk duyduumda bune bee diyip donuvermiştim.Hmen de manyadım cümle alem bilir bnm lp aşkımı tabi son ses dinlersen.Bizim evin yanında seçim zamanı parti toplantısı yapıyolardı o sırada da dream tv de live in  texas var.ben de aldım hoparlörü tv nin çıkardım balkona saat ta 10-11 gece.bunlar manyak manyak konuşuyo  ordan lp başladı .... hahahaa adamları görmeniz lazımdı ya süper olmuştu.Birden hepsi sustu önce bi bakıştılar bu ses nerden geliyo beni görmüyolar tabii.Şaşkoz oldular.Ben de chezle beraber bağıraraktan anın tadıını çıkardım ama çok sürmedi.Hmen kaçtım içeri aldım hoparlörü.sonra başmıza bi iş gelmesin...ama dinlediler bayaa hahaha

I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

lp_legend

beni daha çok asileştirdi yaa :S hayallerimi çok etkiledi mesela....

Albrayn

ne yalan söliim harbi benim bile müziklere olan duygularım nerdeyse değişti.

Sumween

LP bana gerçekten çok şey yaptı çok değiştirdi beni yaaa....
hatta LPE bile... hatta LPFT bile.... (duygulandım lan) :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

bu site beni inanılmaz değiştirdi ya :D
lp de öyle özellikle chaz :D
sağol chaz her ne kadar bunu görmeyecek görsen bile anlamayacak olursan ol :)

makinacı

LP gurubu gelipde bana bişi yapmadı açıkçası...ama onların sayesinde ortak paydada buluştuğum birçok insan olduğunu anladım...tanışabildiğim kadarıyla tanıştım...ayrıca hangi grupları dinliyorsun dediklerinde söylemekten çekinmeyeceğim bir grup olmasını da sağladılar
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Hey Ho Lou

müziği ile beni terapi etti, etmeyede devam ediyor. kendimi ifade etmemde yardımcı oldu, olmaya devam ediyor.

lp_rockgirl

hayatımı söndürdü onlar olmadan yaşayamaz oldum ben ya bu allahtan revamıı :cry:bi bakımada hayat sebebim oldular yaşama amacım çünkü aşrkılarını dinleyince kendime geliyorukm sebebimi anlıyorum bu en büyük şey sanırım :rolleyes:

birolq

bana cok sey kattı sınırlı olunca onların muzıklerı ve sozlerı bna tek ılac :ünlem:

muzzy

rock ı çok sewmemi sağladı...onları dinlemeden önce çok dinlemzdim..

Batush

Hayatımı Tamamen Değiştirdi.Eskiden Rap'e Merak Saran Gerynin Tekiydim(Ço acı deilmi :()OnLarı Dinledikten sonra U dönüşü Nu-MetaL , Rock , MetaL  :D TeşekkürLer Lq

..::Nu-MeTaL::..[/b]

LpNumB

Quote from: 1stp_klosr on Eylül 27, 2006, 02:37:10 AM
eskısınden daha manyak oldum :)
Bnde Bnde  :D

Sumween

manyaktım daha uslu oldum =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LP.soldier

7 sene önce yani çocukken gayet sıradan bir hayat yaşıodum.lp ortaya çıktı ve birden hayata,insanlara bakıs açım deişti onlar bana çok şey kazandırdı kendimi buldum diebilirim!!:))LPforewer :wink:

lpstreetsoldier
lpcrew