Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

ewet ufuk çok doğru yazmş..
ama abi harbi söyleyeyim sıkıldım yani olaylar ancak bu kadar dramatize edilebilir... ki tansunun da ewet haklı olduğu yanlar war... mesela kızın teki ''konserde chesin kucaana atlayıp sarılmak istiyorum'' filan demişti... yani oluyo böyle arada requiem'in deyimiyle ''tarkan kızları''.
   geyiğin postla dolup taşması konusu da hep aynı nedenden... geyikteki konular hep yorum konuları sonu gelmez yazan yazıyor.. ama örneğin rob hakkında en fazla ne yazabilirsin ki? bi post atarsın iki post atarsın yazacak bişi kalmaz susarsın...
    ki geyiğin de bu kadar diğer topiclere taşınması tabii ki yanlıştı... ayrıca kanki dialoglarının da msnin weya normal hayatın dışına,siteye taşınması da kısmen yanlııştı... ama bence kişi olarak bi çeki düzen werilmesi gerekiyor özellikle ben de dahil şu kanki olanların biraz susması gerekiyor galiba(site içersinde) =)=)) :)

NEYSE giden gitti kalan kaldı bu konu da burada bitsin bence gereğinden fazla uzadı...(kafiye yaptm) :D (a a b a)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

makinacı

bu kanka tayfasında bende warım zannımca...napalım weririz çeki düzeni...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

sitenin iyiliği için...(kendimi ousanwari hissettim) :) geyiğe yazma katsayımı daha önceden düşürmeye başlamıştım ben zaten= )

I choose hush...

black_ece

ben artık geyiğe bakıyorum ama çok ilginç değilse yazmamaya çalışıyorum biz yorum yaparkan daha çok soru soruyoruz yorum falan da yapmıyoruz onlara ağırlık vermeliyiz bence

Sumween

ya yine üstüste çok post attım kusura bakmasın millet ama keşke bu topiği sıfırlasa biri ya çok olumsuz konuşmalar geçti batıyo,rahatsız oluyorum desem... ciddiyim ya

I choose hush...

Requiem

Bence gayet seviyeli ve güzel bi tartışma olmuş silinmesi gereken postlar olarak görmüyoruml.. Ousan siler mi bilmem orasını..

Geyik yapmayın derken geyiğe post atmayın demiyoruz. Asıl dikkat edilmesi gereken şey (isterseniz buraya linklerini koyarak bir çok örneğini gösterebilirim) sayfalarca sürüp giden 2-3 kişi arasındaki bir kaç kelimelik konu dışı diyaloglar.. Bunları yapmayın yeter..

Ya da bazıları konu hakkında hiç bir fikri ve düşüncesi olmadığı halde laf olsun torba dolsun mantığıyla bir şeyler yazma ihtiyacı hissediyor.. Bunu da yapmayın..

Bu söylediklerim eleştiri değil öneri olarak algılanırsa sevinirim.

Bu arada şu arkadan konuşma olayını bi kenara bırakın adam başlığını açmış herkes de görüşlerini yazmış, ister kompleksli der ister cipcop der.. Bu arkadan konuşmak değildir..

Herneyse bu konu bu posttan sonra kapansın. Ayrıca, düzeyinizi bozmadan şurda tartıştığınız için ben teşekkür ederim şahsım adına =) Tansu da pek küfretmemiş :D
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

ilk wurguladığın şeyde çok haklısın (hepsi doğru da ilki bnm de gözüme çok batıyor ondan diyorum)...

ya şunu söyleyeceğim içinizden geçen herşeyi yazmak zorunda değilsiniz ya... yani konu hakkında görüşünüzü yazın tamam biri de size yorum yapsın ama ondan sonra mecbur kalmadıkça cewap wermeyin. mesela aynı görüşte olunduğu zaman '' ewet bende öyle düşünmüştüm , aa sende mi öyle düşünmüşsün ben bir de şöyle düşündüm'' deyip karşılıklı analize de çok giriliyo... biliyorum da söylüyorum...hatta bu postu atmamın nedeni bu kadar dil dökmelerimizden sonra hala bugün aynı postlara rastlamamdır... insanın içinden her rastladığında zınk diye uyarı postu yapıştırası geliyo...
     Allah beni yönetici yapmasın :P =)

I choose hush...

makinacı

arkadaşlar bence tek hatırlamamız gereken buranın bir LINKIN PARK FAN SİTESİ OLDUĞU GERÇEĞİDİR!!!abi linkin park bölümlerine o kadar topic açıom bi post bile cwp gelmio...LP ile ilgili deişik konular zaten açan yok...birazcık bunlarada dikkat edelim be canlar...kanka muabbetini LP kısımlarında yapalım...harbi diorummm

Mr. MeTaLkiSS

ama şu imzadaki yazının fontunu düşürsen tam süper olcak ya çok raatsız edici
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

makinacı

mesaj gitmesi gereken yere gitti zannımca çünkü LP postlarında bi artış war :D

shimy

konu bu tartıştıklarınız değil sanırım dağıtmasak :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Requiem

Konuştuklarımız da site hakkında ki yorumlarımız..

shimy

ben yazdığımın bi üstündeki iki mesajı pek alakalı görmedim ama tamam siz tartışın bakalım
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Requiem

Boşver yaf olmaz o kadardan bi şey =)

makinacı

site hakkındaki duygu we düşüncelerimizi yazmak deilmi amaç...bende ne hissettiysem onu yazdım...