Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

immortal

'Footballderbies.com' adlı internet sitesinin dünyanın en ünlü derbilerini sıraladığı listede, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini 8.5 puanla ilk sırada gösterildi.

dünyanın en büyük derbiside bizde bee. yarın görcez bakalım :)
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ugur-acikgoz

Quote from: gizmo on Aralık 02, 2006, 11:14:56 AM
'Footballderbies.com' adlı internet sitesinin dünyanın en ünlü derbilerini sıraladığı listede, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini 8.5 puanla ilk sırada gösterildi.

dünyanın en büyük derbiside bizde bee. yarın görcez bakalım :)

bu maçta favori fb arkadaşlar bi gs lı olarak söylüyorum gs yenerse sürpriz olur siz kendinizi gs yenilecekmiş gibi alıştırın yenilirsek üzülmemiş olursunuz ama yenersekde acayip sevinirsiniz  :mrgreen: :mrgreen: ama bi yenersek varya fb liler yaklaşmasın yanıma  :mrgreen: :mrgreen:

black_ece

siz alın ya :D daha güsel olur mucize gibi ama olsn :D

ugur-acikgoz

Quote from: black_ece on Aralık 02, 2006, 12:36:21 PM
siz alın ya :D daha güsel olur mucize gibi ama olsn :D

inşallah ececim fb li arkadaşlar bugün yenersek yanıma yaklaşmayın pis dalga geçecem ama yenilirsek ben sizden kaçacam haberiniz olsun :mrgreen: :mrgreen:

tome3.mpq

uur yalan oldun gec bu ayakları :mrgreen:

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ugur-acikgoz

hadi lan terbiyesiz maçtan sonra gs daha iyi oynadı helal olsun diyen kimdi  :D :D ama şans abi ya kezmanın o golü şans değilde ne ya

tome3.mpq

ben gs ıı oynadı dedım hll demedım :S

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Mr. MeTaLkiSS

o deil de bu derbi dünyanın en büük derbisi deil yani biraz araştırdım abartmışınız.. bu derbi 3. sırada gösterilio.. 1-River Plate-Boca Juniors 2-Celtic-Glasgow Rangers(bu yannış olabilir celtic kesin de)
bu arada en büük derbi olmama sebebi bu 2 derbinin siyasi şeyler de içermesiymiş :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ugur-acikgoz

bencede dünyada fb-gs derbysi en büyük olarak görülmüyor ayrıca yarın liverpool maçı var kesin oyacaklar bizi ama bu sefer üzülmem çünkü zaten artık bi amacımız yok avrupada  :) :)

selinkinpark

eet yrn yine mac var umarım bu sefer sahadan buruk bi sekilde ayrılmayız..
yarın yine hep destek tam destek GALATASARAY`a

ugur-acikgoz

Quote from: selinkinpark on Aralık 04, 2006, 06:16:19 PM
eet yrn yine mac var umarım bu sefer sahadan buruk bi sekilde ayrılmayız..
yarın yine hep destek tam destek GALATASARAY`a

alkış sana selin alkış evet aynen öyle yensek yenilsek hep destek tam destek  :D :D

tome3.mpq

ulan fener 3 gunde 1 mac oynadı trabzon celta vıgo parma galatasaray pesıktas poh daha ne olsun hala cıkıp ellerınden gelenı yapıolar :S

Mr. MeTaLkiSS

iisiniz iisiniz bişey diyen yok
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

süpersiniz kim tutar sizi...yürüüüü.....aq geçen sende bize öttünüz sonuçta hak yine yerini buldu siz bööle ii olmaya dewamm...

ugur-acikgoz

şu an gs-liverpool maçının devre arası ve durum 2-1 gs ın lehine goller necati ve sabriden aslan bu durumlara gelmeyi hiç haketmedi oynadığı futbolla ama sağlık olsun ne yapalım  :mrgreen: :mrgreen: