Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Apocalyptica

Başlatan selinkinpark, Kasım 29, 2006, 03:36:38 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

yukardaki biyografide çello rock'ı diyo ve açıkçası yukarda nerde gothic metal yazıyo göremedim...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

e o bizim yorumumuz, yukarda yazmaz :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

nların hepsi doğru mu ki ayrıca doğruysada çello rock ı ne ya gothic metal işte

Requiem

Çello ile metal müzik yapan grupların parçaları coverlanınca o gothic metal olmaz.
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

AdamLar duvarın karşısına geçip gölgeleri ile yarışıyoLar :)
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

TheRasmusLJH

Quote from: delilah on Aralık 03, 2006, 01:47:17 PM
bence enstrümanları harika metal için.. metal sadece gitar ile mi yapılır.. takdir ederim severim büthiş bir grup bence..
aynen katılıyorum tebrikler duygularıma tercüman bir yorum :D ayrıca black_ece ye de katılıyorum bittersweet gibi muhteşem şarkıya imza atmış şahsiyetler ve bu muhteşemliğe daha daha muhteşemlik katan lauri ve ville vokali..

ousan

buna gothic metalmi diyonuz :D ahaha

§ïяĝαиα

nie ki...bence metale gayet yaraşır bi müzik yapıyolar...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

geçen günki seminerde nothing else matters ve unforgiven coverları çalınıyodu fonda.. Bnm ark da nedense panik oldu ''waaa Nazlı bak unforgiven metallica buu'' diye =) Apocal.in kavırıydı işte =) müzik tanıdık olunca görüntünün önüne geçti ama :) uymamış gibi hissettm :P

(puhaha unforgotten yazmışım nerden estiyse.. jet hızıyla edit...)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

blind_clown

rasmus sayfasında yazmıştım burada bir kez daha detaylı olarak tekrarlayım istedim..12 mayıs cumartesi günü helsinki de gerçekleşecek olan eurovision şarkı yarışmasında apocalyptica sahne alacak ve onlara vokalleriyle h.i.m. den ville valo rasmus'dan lauri ve nina hagen eşlik edecek..güzel bir gece olacağa benziyor..lordi de açılışı yapacakmış..lordi neyse de diğerleri için mutlaka izlenmesi gereken bi gösteri olacak..adamların kültürü olmuş rock artık ;D
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

selinkinpark

haha desenize eurovision oldu rockvision:)

Mr. MeTaLkiSS

Tabi bunlar sadee finlandiyada olduu için eurovision finlandiya metal kültürü haywani bi ülke yani cidden muhteşemler..
Limp Bizkit forever...

selinkinpark

ehuhe kesinlikle...
ben bu adamları dinleyince bi qarip oluyorum:)

süperlp

Quote from: blind_clown on Mayıs 03, 2007, 10:56:49 PM
rasmus sayfasında yazmıştım burada bir kez daha detaylı olarak tekrarlayım istedim..12 mayıs cumartesi günü helsinki de gerçekleşecek olan eurovision şarkı yarışmasında apocalyptica sahne alacak ve onlara vokalleriyle h.i.m. den ville valo rasmus'dan lauri ve nina hagen eşlik edecek..güzel bir gece olacağa benziyor..lordi de açılışı yapacakmış..lordi neyse de diğerleri için mutlaka izlenmesi gereken bi gösteri olacak..adamların kültürü olmuş rock artık ;D

eurovision da izledim
gerçi trt vermedi
isveçin yerel televizyonundan izledim
zaten bitiyodum ben bu adamlara
hem çal hem de upuzun saçları salla muhtesem
hope u dinlemenizi tavsiye ederim
Inquisition Symphony de güzel  8)

Mr. MeTaLkiSS

Walla kendimi kastım bir sürü şarkılarını dinledim de yok olmuyo beenemiyorum yani güzel gelmiyo.
Limp Bizkit forever...