Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Çilekeş

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:37:56 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

eet ali de solistmis blue jean de okudum bende(:
2 si de sıkılmıs ve yer deqistirmisler...

ölü gelin

çok ilginç :D :D

matrax_zalim

bende ezberledim gepsini ama konsere hiç gitmedim
o yüzden yorum yapamam
D R A U G A R

metallic

sarkı szleri gzel ve alt yapıları hç fena :surprised: :razz: :rolleyes: dğil
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

Littleches

Yeniden parçasını dinLeyen var mı.? Çok güzel baya sert bir şarkı hatta albümde ki en sert parça görkeminde ki ufacık bir scream vocal örneği var parçada .. Deftones'u hatırlatıyo görkem bana , mikrofonu koluna dolaması , clean tonLarı , vurguLarı , parçalarda ki duraksamaları her boku chino moreno'ya benziyo top sakaLı favoriLeri örnek aldığı herif ama kopya gibiLer ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

yeniden qüzel 1 parca..
eet bak deftones la baya benzesiyolar...hele o mikrofonu dolamayı hem kliplerde hem de konserlerde hep yapıyo :D
deftones u qrupca cok seviyolar ve belki de fark etmeden kopya cekiyolar :D

ölü gelin

bunları sevmediğimi ısrarla söylüyorum ama littleches hahlısın "yeniden" baya sıkı bi şarkı özellikle tam uyumak üzereyken böyle fondan dan dun diye giriyo ya güzel oluyo

Littleches

EAHEHAHEA bende dur kalk'larını seviyorum zaten parçanın orası bir tuhaf ama çok hoş riff'leri baya bir sert parçanın diğerlerine göre bu arada bir arkadaşım izletmişti yada bir yerde gördüm tam hatırlamıyorum ama yetmiyor parçasını acoustic yapmışLar 3 gitar davul halinde baya bir egzantrik olmuş :) Hoşuma gitti hatırlarsam bulayım da indireyim onu ya.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

dosya paylasım bölümüne koydum sanırım dediin yüxexes icin canlı canlı akustik yapmıslar(:
bi bak(ın)

Hey Ho Lou

süper bir grup çilekeş. severek dinlediğim gruplar arasındadır. Kaliteli müzik yapıyorlar ve canlı performansları çok iyi olan bir grup. Şarkı sözleri, müzikler her şey süper. Albümü almıştım geçen sene doğum günümde... gerçekten süper iyi ki de almışım.

wape

duyduğuma göre mor ve ötesi bunu kardeş grupmu ne ilan etmiş
ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama çilekeşin mor ve ötesi tarafından sahiplenilmesine gerek
çilekeş bi kaç yıl sonra mor ve ötesini sahiplenirmi bilmem :mrgreen:

Crazy_Chester

çilekeş ii grup ya sewiorum,dinliorum

wape

çilekeşin bugün bi kayıdını dinledim çok komikti ya :mrgreen:,
adı çilekeş - ekstra, mp3 halinde bende var, kısa ama güzel bişe
işte durun napalım falan diyolar, sonra diyolarki hadi çilekeş diye bağıralım, garip sesler çıkarıyolar, biride bunu kaydediyo , hatta 'bunu albümede kayarsınız siz falan diyor' biri
biride diyorki albümün sonuna playstation muhabbetlerimizi koyalım
komikti :mrgreen:

shimy

o kendimden geriye 2 nin en sınunda da var hatta benim çok sevdiğim bir deyimide söyleyip duruyorlar :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

folligue

18ndeki konsere giden yokmu ya?Gayet hostu ya hele en sonda Kurban feat Cilekeş Y.O.K caldılar pogoların arasında ölüyordum az kalsın...Ya bir konsere yanında kız arkadasınla gitmek kadar sinir birsey yok ya!
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...