Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nostalji yeri...=)

Başlatan Sumween, Aralık 10, 2006, 03:14:00 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

selam millet başlıkta da gördüğünüz üzre burada biraz nostalji yapacağız... arasıra ''way be bu da wardı di mi bi zamanlar?'' dediğiniz şeyler olur heralde hadi buraya yazın da hep beraber nostalji yapalım :)

mesela bugün benim aklıma nerden geldiyse ''geleceğe dönüş'' filmi geldi=) çok sewerdik eskiden ailecek filan izlerdik güzel filmdi  :razz:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

beninde aklıma power rangers geldi  :mrgreen: :mrgreen: onlar için deliriyodum resmen yeşil rangersın fanıydım ismide tommy di adamın sonra beyaz rangers a falan dönüşmüştü çok seviyodum ya :mrgreen: :mrgreen:

immortal

sailor mooonnnn.süper biş yaa offf gösterildiği zaman tv nin başından kalkmazdım hiçbiyere gitmezdim trt de 20 dk. bölümler halinde gösterilirdi o zaman hep çabuk geçerdi:(şimdi gösterilse yine izlerim be.duygusallaştığım tek filmdir :):)bu arada power rangers de fena bişiydi yaa.bide bizim ev diye bi dizi vardı ismi doğrudur umarım.şu ikiz kızlar oynuyodu bebeklerdi hatta kate-ashley miydi ne adları o diziyide unutamam :):):):)amcaları rock n roll cuydu:)
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Sumween

aaa bak geçen gün tesadüf ilk o film aklıma geldiğinde bu topiği açmaya karar wermiştim ewet Bizim EV... nası sewiyoduk abimle o diziyi ya... ikiz küçük kızlar wardı, tekinin adı michelledi ondan eminim de diğerini hatıryamadım...

I choose hush...

ugur-acikgoz

pokemon  :mrgreen: :mrgreen: pikaçu balbasar çarmendır çarizard sikörtıl

tome3.mpq

eskıden cok guzel muzıkler calarda ses derınden gelırdı hancer gıbı gırerdı kalbe delı seylerdı 2 gun once yabancı damat ızlıodular ordan duydum ders calısırkene bole ıcım kıprastı bırden nrden geldıgı belırsız bı mutlulukla doldu ıcım

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

selinkinpark

qizem eet o bizim ev di adamın karısı ölmüstü 4 kızına ve kardeslerine bakıyodu..acayip komikti ya o dizi cok seviyodum(kücük ikizler haliyle mary-asley :D)
bi de power ranqers vardı orda ehuheu ben pembe olanı bi de sarı olanı cok severdim yuvada p.ranqerscılık oynardık hahaha :D

ugur-acikgoz

bence en karizmatiği tommy yani yeşil rangers o yüzden o adama özenirdim hep  :mrgreen: :mrgreen:

selinkinpark

black_ece

Quote from: gizmo on Aralık 10, 2006, 04:00:51 PM
sailor mooonnnn.süper biş yaa offf gösterildiği zaman tv nin başından kalkmazdım hiçbiyere gitmezdim trt de 20 dk. bölümler halinde gösterilirdi o zaman hep çabuk geçerdi:(şimdi gösterilse yine izlerim be.duygusallaştığım tek filmdir :):)bu arada power rangers de fena

sailormoon
ve arkadaşlar bilmeyenler için bir şok trt bu diziyi sansürleyerek yayınladı hep :)
ben çok severim sailor moon u şimdi olsa yine çakılır seyrederim favorilerim uranüs neptün ve mars bazen de jüpiter
sonra rockçı yıldız savaşçıları geldi onlar da hoştu
power rangers a da biterdim kırmızı olanına :) bi aralar liderdi sonra yeşilliye kaptırdı hani liderliği o
ve dan dan dan itiraf power rangerslı amerikan servislerim var !!!
beyazlı falan var üstünde bi de takım halinde toplaşmışlar falan gördükçe gülüyorum

Sumween

sevdan bir ateş oldu bendeee gönlüm bir deliiii coştu senleee.... bu şarkı da bayağı eskiydi haa sewerdim yaw :)

olm bu arada o powerları ne kadar sewen warmış ben warya yıllarca TVsiz kalsam gene izlemezdim onları nefret ediodum yaw sadce gördüüm kadarıyla siyah olan herif hoşuma giderdi bi de kırmızı o da renklerinden yani... :D

I choose hush...

Requiem

Nerden bilmiyorum ama Tayfun'un "Hadi yine iyisin" şarkısı aklıma gelip duruyo :S

Edit:Videosunu bile buldum be :D Hey gidi hey..

http://www.youtube.com/watch?v=MV4hj_8paQU
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

abi tayfun yaa ne adamdı .. özel doğuşta 5 sene okudum 5 sene de sene sonunda tayfun gösterisi yapardin saçlarım amerikandı o zaman elimde saksafon hakan abimin vardı ondan alırdı babam , ben her sene tayfun iyisin sölerdim her senede bi anne baba sahneye atlayıp beni öperdi o zaman da müzisyen olucağım belliymiş bnm (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

delilah

Quote from: Sumween on Aralık 10, 2006, 04:42:07 PM
aaa bak geçen gün tesadüf ilk o film aklıma geldiğinde bu topiği açmaya karar wermiştim ewet Bizim EV... nası sewiyoduk abimle o diziyi ya... ikiz küçük kızlar wardı, tekinin adı michelledi ondan eminim de diğerini hatıryamadım...
arkadaşım kızlar ikiz değildi.. oynayan kızlar ikiz sen gerçek halleriyle karıştırıyorsun :mrgreen: bi tane kız vardı ikisi de oynuyodu kızı..benim aklımda hep tanrılar çıldırmış olmalı var..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

bilioruz la ne sandın dilara allah seni...  :rolleyes:  :D kızların tekinin adının da michelle olduunda ısrarcıyım yaw :rolleyes: neyse dewam yoklayın hafızaları

I choose hush...