Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

mourinho ders verdi

Başlatan makinacı, Aralık 09, 2006, 10:04:21 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

Mourinho ders verdi
İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'nin Portekizli patronu Jose Mourinho, Ukraynalı golcü Andriy Shevchenko'nun "yedek olmaya devam edeceksem ayrılmam daha iyi" açıklamasına, futbol dünyasında "ders" niteliği taşıyacak yanıtlar verdi.

Mourinho, Shevchenko'nun dokunulmaz olmadığını belirterek, "Sheva'ya yeterli zamanı veriyorum. Ancak memnun değil. Olmaması da iyi. Makelele, Essien, Lampard, Ballack, Terry, Carvalho, Cole, Drogba dokunulmazlar, ama Sheva değil" dedi.

Başkan Abramovic'in, yakın dostu olan Sheva için kendisine asla baskı yapmadığını da söyleyen ünlü çalıştırıcı, "Böyle birşey olmadı, olamaz da... Olsaydı, bu da bana güvenmediğini gösterirdi. Bu durumda da tazminatımı öder ve beni yollardı" diye konuştu.

09.12.2006   

Kaynak : Milliyet
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

immortal

yıldızları alıp saha kenarında bekletip onları çürüten teknik direktörler  sinir ediyo beni yaaa futbolu mahvetmeyelim lütfen.morinho  bak beni dinle zaten sana gıcık oluyom daha bide barcelona ya gelcekmişmiş ilerde ne yüzle gelcen bee.sheva da evine dönsün akıl varsa yoksa morinho onun kariyerini mahvetçek
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

makinacı

abi zaten  barcelonaya almazlar mourinhoyu...genelde hollandalı yada ispanyol oluo teknik direktörleri...rijkarddan sonra koeman gelir barcaya...ki şu anda rijkaard dünyanın en iisi...

yıldızları alıp çürütme konusunda ise adamın dediği lafı hatırlatırım
"makalele,essien,lampard,ballack,terry,carvalho,cole,drogba dokunulmazlar ama sheva değil"

adam kendi gözünde kayırdığı adamları sölemiş daa ne yapsın...?

ugur-acikgoz

mourinho şu an dünyanın en iyisi o ukala ve kendini beğenmiş tavrı hoşuma gidiyor :D :D ama hiç bir zaman barcanın başına gelmesini istemem benim hoşuma giden tavrı hal ve haraketleri kendine güveni  :mrgreen: :mrgreen: teknik olarak bakacak olursam guus hiddink bir numara bence daha başarısız bir yılını görmedim o adamın

makinacı

en iyisi rijkaard bence...rotasyon sistemini dünyada en iyi uygulayan adam

muzzy

mourinho tam bi artis...bunu da sırf artislik olsun diye söylemiştir...yenildiği maçlarda yaptığı artislikler gibi bişi bu da..

ZongiR

ders vermismi bilmem ama bence sheva chelsea ye yakismiyor.oyun disiplinine  uygun bir futbolcu degil.ben bir sheva hayraniyim ama chelsea gidecegini duydugum zaman uzulmustum.morinho nun drogbayi kesecegini sanmiyordum.drogba yakisiyor chelsea ye.isinide fazlasiyla yapiyor.eveton a attigi golu izleyin bu hafta.tabiki sadece bi golle olmaz ama genelde isini yapiyor adam.chelsea nin oyun tarzinada uygun.bence sheva ayrilmali morinho drogbayi kesmez.bencede kesmeyerek en iyisini yapar.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

LpNumB

bnce sheva man utd yi düşünse ne hayal gücü :) mourinho kolay kolay gitmez o takımdan boşuna kafa yormayalm

makinacı

sheva barcelonaya gitse daha yararlı olurdu. chelsea nın forvetinde daha böyle hava toplarında etkili savaşçı oyuncular lazım :D drogba da iyi yani. adam fildişi sahillerinin gözbebeği bırakında oynasın

Darkshines

Milan da kalsaydı daha iyiydi.Bu arada Ronaldo'yu almış Milan

makinacı

ronaldo kaç numara giycek acaba orda. merak ettim :D

ZongiR

bence milanin yaptigi bu transfer dogru bi karar degil.milana ne kadar fayda saglayabilirki.inter in yaptigi transferlerden sonra milan golgede kaldi.bunun icin ronaldo gibi unlu bir futbolcuyu kadrolarina katicaklar.tabi bunda ronaldo nun real tarafindan gozden cikarilmasinin buyuk payi var.bence ronaldo yerine daha iyi isimleri secebilirlerdi.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

makinacı

ricardo olivierayı aldılar sheva nın yerine. böle bi transferi yapıolarsa daa ii isimleri seçmeleri zor be abi

mthnLP

sheva manchester a gitse tam süper olur vala. rooney-shevchenko  kimse duramaz önlerinde