Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

erken seçim tartışmaları ve türk SOLu

Başlatan ewrimcan, Kasım 22, 2006, 09:53:29 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

ecevıt kendısının operasyonlarına bızzat mehmet haberal katılmıs (tıbbı operasyonlar) kendısı haberalı cumhurbaskanı yapmak ıstıodu o bunu goremedı ama haberal cumhurbaskanı olcak ;)

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

sHiNoDa

keske HABERAL c.baskanı olsa ama zor ya benim pek ümidim yok açıkçası:(

tome3.mpq

neresı zor? dıer adayların hepsınden cok daha fazla adamın amerıkadar bıle kursusu war tayyıp felan hıkaye haberal dewlet kadar guclu bı adam

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

sHiNoDa

Türkiye laik demokatik sosyal bir hukuk devletidir..meclisin üstünde hiç bir güç yoktur ancaaak TÜRKİYE'nin laik demokratik sosyal bir hukuk devleti olduuna inanmayan biri Cumhurbaskanı olmaya kalkarsa meclisin üstünde bir güç olur o da bu meclisi seçen halktır..

ewrimcan

keşke muhalefette bir SOL parti olsa.  o çözerdi... :wink:

işine geleni basan basına basalım

shimy

herşey solda başlayıp solda bitmez bu ülkeye cidden AHLAKLI liderler lazım ki atatürkün ilkelerini harfi harfine yerine getirebilsinler...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

ki o da biraz zor...

black_ece

yalnız şöyle bi durum varki kasım 2007 de seçim var ve o zamana kadar erken seçim yapılamaz
yasası da var yani eğer seçime bir yıl kalmışsa erken seçim olmaz
17 kasım 2006 dan sonra erken seçim tartışmalarının başlaması bir şey ifade etmiyor anlicanız

ewrimcan

ve sol = ahlak  :wink:

black_ece

ara seçim :S

shimy

Quoteve sol = ahlak :wink:
işte bu göreceli bir kavram senin doğrun sna doğrudur başkasına deil eğer dediğin gibi düşünülseydi türkiyenin %35 i aynı partiye oy vermezdi... çünkü herkes en ahlaklısını ister...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ewrimcan

benim savunduğum sol'un aslının ahlak olduğudur. şu an çok ahlaklı veya deil demiyorum. :)

sHiNoDa

bu ülkenin bugün sola her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır.. iktidara geleceğiz gelmek zorundayız!! sağ-sol kavgası yapmayın pls..

ZongiR

surekli solu destekleyen birkac arkadas var artik dayanamiyorum.kusura bakmayin ama agziniza sic.salar yarabbi sukur dicek durumdasiniz. sol=ahlak mis bilmem neymis.sol sole falan.sizin gozlerinizi kor etmisler herhalde.her parti biseyi destekler.akp de o zaman aslinin laiklik oldugunu solesin.o zaman ona mi yonelicez.sizin o savundunuz chp midir nedir zamaninda iyi olabilir ama zamaninda(gecmiste).suan bana ne b.ok yediklerini soyleyebilirmisiniz.ne yapiyorlar somut bir  ornek verin.soldur iyidir. sica.rim ole sola lan.
nie sol ahlaklida suan halk akp den yana.en azindan cogunluk ole.bunu biz buyuklerimiz sagladik.ole orda burda zirlamakla olmuyor veya ortaligi karistirmakla.dogru durust adam olsunlar halk zaten kime ne yapacagini bilir.ben erdogandan yana degilim ama se.refsizlik yapandan da yana degilim.orda burda duydugunuz ap.talca seylerle kendinizi kisitlamayin.herkesi esit sekilde yargilayin.savundugunuz insanlarin ne m.al oldugunu bilin.   benim icin erdogan=baykal.

ben milletine kendi kardesi gibi davranicak birini istiyorum ama erdogan ama baykal ama ...... Ben dogrudan yanayim.ayrica kendinizi kandirmayin...

http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

ewrimcan

http://www.birgun.net/bolum-57

katliam dosyası açılsın