Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korn

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:19:57 PM

Previous topic - Next topic

unattended

Quote from: shimyson albümüne boşuna param gitti :evil: hiçde o paraya deecek bişi deildi keşke başka bişi alsaydım :(

bnmki boşa gitmedi..beğendim albümü..
unattended

Hi5 Profilim

ölü gelin

ilk başta biz de beğenmiştik ama sonradan cidden o parayı haketmediğini anladık bi de alamaya gitmek için babama o kadar yalakalık yapmıştık değmedi hiç birine :cool:

blind_clown

paranızı boşa harcamayın..korsana evet!!! :D  :D  :D korn hayranı olmama rağmen albümün cıkmasını bekleyemedim tr de ve indirdim.. :mrgreen:
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ölü gelin

valla o zamanlar bizde bilgisayar yoktu mecburen alıyoduk ama cidden biz ailecek korsana karşıyız emeğe saygı lütfen :lol:

shimy

emeğe saygı KORSANA HAYIR...!!!
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Littleches

son albümünden 3 parça indirdim ve almadım albümü 6 tane orjinaL albümü var bende korn2un onLar bana yetiyo .. o kadar parçaları var hepsini çok seviyorum ama alone I break'i dinlerken tüyLerim diken diken oluyo .!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

hybrid_neory

bence son albümü tırt ama yine de emee saygı harbiden adamlar stüdyodan cıkmadılar...ins bi an önce tatmin edici bi albüm yaparlar da eski şarkılarıyla avunmaktan kurtuluruz :(
if u r 555, then i'm 666...

delilah

benim durumum orijinal albümleri almaya müsait değil yabancı albümler pahalı oluyo.. ama müziğe karşı büyük bir sevgim var e öleyim mi ben ne yapayım?? ben de çok isterim para emeği verene gitsin ama okuyacak kitap almaya zorlanırken nasıl ben gidip korn albümü alayım :soru:  :ünlem:
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Mr. MeTaLkiSS

Bence son albümleri güzel ama gene de çou kişi kötü olduu için eer acil 1-2 sene içinde düsgün bi albüm yapmazlarsa Limp Bizkit'in yaşadıı çöküntüyü yaşayabilirler  :cry:  :cry:
En sewdiim şarkıları Good God, Seed, Everyting I've Known, It's On!! anaaa daa bisürü var ya yazmasam ayıp olur şarkılara ama üşendim. :(
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Dehşet xXx

Quote from: Littleches on Eylül 12, 2006, 11:06:25 PM
son albümünden 3 parça indirdim ve almadım albümü 6 tane orjinaL albümü var bende korn2un onLar bana yetiyo .. o kadar parçaları var hepsini çok seviyorum ama alone I break'i dinlerken tüyLerim diken diken oluyo .!

Aynen yaa koRn'un en sevdiğim şarkısı o bNm  :cool:

Mr. MeTaLkiSS

Here to stay yaaaa offff offff türkiyede ilk onla girdiler ve ben yoktum ya geberdiim şarkısı ya kornun vay anasını hala ona yanarım ya :cry:
Limp Bizkit forever...

ewrimcan

en güzek klip =  right now

http://www.youtube.com/watch?v=j534-vC8NNA

işine geleni basan basına basalım

Mr. MeTaLkiSS

sie lan en boktan klip fıstık gibi şarkıya hiç yakışmıyo saçma bi klip ya :D ama komik :razz:
Limp Bizkit forever...

ewrimcan

kusmuuk!! :D

işine geleni basan basına basalım

Littleches

Nerede ise artık dinLemiyorum .. Arada bir "alone I break" dinliyorum .. Eski KoRn gibi bi albüm yapsalar çok iyi olurdu ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.