Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

david michael farrel

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:12:39 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

David Micheal Farrell Plymouth'un Massachusetts eyaletinde 8 Şubat 1977 doğdu. Şu anda (eğer taşınmadıysa) Los Angeles'da yaşıyor. Ucls kolejinden mezun. Çaldığı enstrümanlar arasında gitar, bass gitar, keman var. Önceden çaldığı gruplar ise "The Snax", "Xero". Dinlediği gruplar arasında Weezer, Beatles, Deftones, Roots, Bob Marley, Sarah McLaughlin, Hughes & Wagner, Harrod & Funck gibi isimler yer alıyor. Phoenix hakkında birkaç ayrıntı; gitar çalmayı annesinin öğretmiş olması, bateri çalmayı çok istemesi, meksika yemeklerini sevmesi, futbol ve  snowboard sporlarından hoşlanması, en sevdiği filmin "Braveheart" olması. Takma isimleri; Dave, PhiPhi, Phoenix.

muzzy

yine saol....grupta en az dikkat çeken bu..

black_ece

yok ya gidip gelmiş en dikkat çekeni o aslında:):):):):):):)
bu arada bizimkiler altın plak a fln bakıp grup çekimlerine bakarken aa ne güzeldi derken kafasına duvardan duvara vurmuyo mudur acep bu

Littleches

hep dikkat ederim , her canLı from the inside'ın scream kısmında dave hep eşlik eder bağıra bağıra .. onunda favorisi from the inside herhalde ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ousan

hiç dikkat etmmeiştim :)

muzzy

bida dikkat ederim..merak ettim

black_ece

dikkat etmeye çalıştım ama arkadan çekmişler ağzını göremiyorum
bu arada live in texas a place for my head de bileğini kırıyomuş nerdeyse her gördüümde böle bi sırıtıyorum :)

Littleches

Dave'in from the inside'a eşlik ettiğini en açık rock am ring'te görürsünüz :)
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

mthnLP

phiphi gruba çokh yakışıor..onuda sewiorum..

black_ece

ousan bunu da mı kırptın ya
biyografiler kuş kadar kaldı ilk yazdıklarım çok iyiydi böhüüüeeeee!!!

muzzy

o nası bi isyandır ööle..böhüüe :D :D

lp_mike_chester

from the insade  sarkısında  phoenix de eşlik etmişti rock am ring 2004  te almanya da ama grupta fazla kimse sewmio bu adamı nedense ! ! !

ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

folligue

yeni albümde gayet basarılı bircok sarkıda bass bayaga ön plana cıkıyo...örn:bleed it out bravo arkadasa...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

sliping

evet yaa şu son albümde basslar harika olmuş..phoenix bu sefer biraz daha ön plana çıkmış ve de bnce süper olmuş..phoenix de çokk güsel çalmış yani :)..yeni albümü sevme nedenlerimden biri hatta bu :D..

Ra[P]uNzEL

bencede bass larda ustune yok herifin dier sarkılara gore iyi olmus ön planda ydı yanı tabi DİERLERİNDE HERİF YOKTU SAHNEDE  CHESTER BENNİGTON rüzgarı estiği için ADMA UÇTU GİTTİ chaz ın bagırmasından kasırga oldu herif gozukmedı bır daha;D ;D ;D ;D ;D ;D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!