Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

siteye bişey demiyom ama okulşdan giriyom burda bağlantı acayip boktan ben bu ankara üniverstesinideeee bilgisayar labaratuvarınındaaaaaa gelmişiniiii geçmişiniiiiii yarım saattir foruma girmeye çalışıyom ya bu arada foruma daldım ödevi yapmayı unuttum :D

muzzy

ohoo kanki güzel deilse gelmeyim ben o üniye.. :)...nese konu daalmasın dewam...

black_ece

konularıma yorum yapın bunalıma giricem :)

ölü gelin

lan kırık yılda bir siteye giriyorum ama kimse olmuyo ben böyle şansın içine zıçıyım

shimy

neden hala şu alıntı yapma meselesi olmadı :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Requiem

Profilinden hazır cevap sistemini kapatman gerekio.. O zaman alıntı yapabiliyorsun. Hatta bak ben yapıyorum şimdi =)

Quote from: shimy on Aralık 23, 2006, 10:24:26 PM
neden hala şu alıntı yapma meselesi olmadı :S
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

shimy

tamam ozamn beni aydınlattığın için saol :)

muzzy

ben ara sıra giriom die kendime kızıodum son 1 aydır filan hergün durmadan giriorum ama doru düzgün hiç girip bişiler yazan ya da yararlı bişiler yapan yok..yapanlar yazanlar da hep aynı kişiler...yeni gelen üyeler sadece üye oluor soora yok oluor...buna bi çare bulun ya....forum sitesinde hiç 2-3 kişi olurmu yaw.. :S

black_ece

e sen varsın ya yeni haftanın üyesi şahsiyet :D
burdan da duymuş olun hadi bi hafta savsakladım yine başladık :D

ousan

şu sıralar okullar ön planda... yazılı dönemleri.. pek bişey beklenemez o yüzden üyelerden...

shimy

aynen katılıyorum ya hem okul daha önemli site herzaman var okul veya üni. yok :/

ugur-acikgoz

evet özlemişim ya burayı ayrıca bende şimdi baktım bu aralar bayağa az kişi aktif yeni gelen arkadaşlarda biraz katkı yapsalar daha iyi olacak :D :D

muzzy

ben herkesi kendim gibi sandığımdan ööle dedim heralde.. :D...derse az nete çok vakit ayırıom...

ewrimcan

ya ben bişi söliicem. bi aralar gündemdeydi zaten.
merhaba diin bölümünde sadece yeni gelenler kendilerini tanıtsınlar. biz hoşgeldin demielm. veya merhaba dein'in yanına hoşgeldin bölümü açalım ordan hoşgeldin atalım?

işine geleni basan basına basalım

Requiem

Quote from: ewrimcan on Aralık 26, 2006, 07:46:44 PM
ya ben bişi söliicem. bi aralar gündemdeydi zaten.
merhaba diin bölümünde sadece yeni gelenler kendilerini tanıtsınlar. biz hoşgeldin demielm. veya merhaba dein'in yanına hoşgeldin bölümü açalım ordan hoşgeldin atalım?

Bi kere hoşgeldin bölümü fikrini ciddi söylediysen saçma olur.. "Hoşgeldin demeyelim" diye zaten çok konuşulmuş olmasına rağmen sevgili üyelerimiz hoşgeldin demekten kendilerini alamıyorlar :D Bir yandan da "Hoşgeldin" mesajları gelmezse yeni üyeler kendilerini pek sallanmıyo zannedebilirler.. Belki 1-2 kişi hoşgeldinci olarak seçilebilir.. =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!