Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

sagopa kajmer

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 03:16:51 PM

Previous topic - Next topic

lp_rockgirl

arkedeşler önceden söylemiş yada başkası tarafından söylenmiş olabilir sagopa kolerayla ewlendi we bi esprik bulduık bis bisimkilerle buna ikiside rapçi ewdeler we koalra kahwaltı hasırladı sagoya yeaaaa dedi :D:D çok komik diel biliyorum :redface:

Darkshines

Müziğe adamamış mı , zevk mi..? müziğe adamamış derken onca söz.. sözleri geçtim albümünün müziklerini kendi yapan bi adamdan bahsediyoruz.Buna sanatçı derim birşeyler yaratıyorsa.. fakat bunca şeye rağmen müziğe adamamış kendini diyenden de şüphe ederim.

black_ece

al bir de burdan yak bunun şarkısı mıydı :D

metallic

dnlemem ama samsunumun insani :bonus:
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

Darkshines

Quote from: black_ece on Aralık 31, 2006, 12:13:32 AM
al bir de burdan yak bunun şarkısı mıydı :D

Evet onun ve GORA'nın şarkısı

black_ece

çok seviyorum o şarkıyı :D

Sumween

yasemin ''buralarda ayaz war''ı yollamıştı bana... güzel.(e tarzım değil, bu kadar yorum...)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Darkshines

Eski o ondan sonraki albümleri dinle diyecem de bu türle aran yok gibi..

Sumween

yok aslında bi şarkıyla yorum yapılmaz dinlemek lazım en azından bi fikri olur insanın adamın yaptığı müzik hakkında...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

preacher_lp

yaptıgı seyin kalitesi tartışılmaz bence turkıyede rap i en iyi yapan adam ve yaptıgı sacede rap diil...
dier rapciler gibi yazdklarım kafiyeli olsn kulaga hos gelsn gerisi boş demiyo en azndan,, sewiyorum wallaa :)
SAGO KAFF KEFF
Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım
Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım
En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım
Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım

tome3.mpq

turkıyenın en ıyı rap yapan adamı demeden once turkıyedekı dıer rap yapan adamları tanımanız lazım kı sanmıyorum tanıdıgınızıda

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

selinkinpark

tanımakta istemiyorum..tanıdığım kadarıyla iyi adam bos değil..mal mal sözleri yok en azından  :rolleyes:

Darkshines

Quote from: Atuneri_Xozger on Ocak 05, 2007, 04:14:55 PM
turkıyenın en ıyı rap yapan adamı demeden once turkıyedekı dıer rap yapan adamları tanımanız lazım kı sanmıyorum tanıdıgınızıda

Tanıyorum tanıyorum..tanıdığım kadarıyla da Sagopa Kajmer ile kıyaslanamazlar bile..

tome3.mpq

ozaman tanımıyosun

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Darkshines

Tanıyorum veya tanımıyorum senin dediklerinin görevi yaptıkları , yarattıkları iyi işlerle kendilerini duyurmak , yüceltmek.Pekala Sago yapıyor ee tanımadıklarım nerde hala underground hikayesi mevcut.