Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

konser-etkinlik-festival

Başlatan ZongiR, Ekim 09, 2006, 05:35:46 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

ben de gelirim selin yaf :D
ama tam söz vermiyim gelirsem zaten buluşuruz :D

ZongiR

31 Aralık

NEW YEAR'S ROCK PARTY
ŞEBNEM FERAH
VEGA
GRIPIN

Salon: 50 YTL
Balkon: 70 YTL (Bilet sayısı 250 ile sınırlıdır)
25 Aralık�a kadar sınırlı sayıda indirimli bilet...
25 Aralık'ta bilet fiyatları arttırılacaktır.
Biletix

LİMİTSİZ BİRA

Bu sene, yilbasi gecesinin en iddiali rock konseri Unigroup organizasyonuyla Yeni Melek'te gerçekleşecek. Misafirlere Limitsiz Bira ikramı yapılacak gecede son yılların çıkış yapan en iyi gruplarindan biri olan Gripin, hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Vega ve Türk rock müziğinin tartışmasız en iyi kadın sesi Şebnem Ferah´ın sahne alacağı organizasyon rock dinleyicileri için unutulmaz bir gece vaad ediyor.

Gripin´in, yeni yılın ilk günlerinde çıkacak olan 2. albümlerinden şarkıları da seslendireceği konserde, Vega üç albümünün sevilen şarkılarını etkileyici sahne performansi ile sunacak.

Ve; kendine özgü yorumu, eşsiz sahne performansı eşliğinde on yıla sığdırdığı beş albümünden unutulmaz şarkıları ve büyülü çığlığı ile Şebnem Ferah, 2006 yılına veda ederken kulaklarınızda çınlayan ses olacak.

Vega 20:30 - 21:45
Gripin 21:45 - 23:00
Şebnem Ferah: 23:45 - 02:00

02:00 den sonra sevilen rock şarkıları ile gece 04:00'e kadar devam edecektir.

Önemli Notlar:
- Kapı açılış saati 20:00'dır
- İçki servisi üst fuayede 1 adet, alt fuayede 1 adet, salon içerisinde 3 adet olmak üzere toplam 5 bardan yapılacaktır.
- 1.Balkon'da içki servisi balkon içerisine kurulacak özel bardan yapılacaktır.
- Alt fuayenin ve Balkon'un çeşitli noktalarında minder düzeni kurulacaktır.
- Saat 20:00 - 21:00 arası misafirlerimize çeşitli snack ikramlar yapılacaktır.

http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

Sumween

bu ne yaw mükemmel bişeymiş! sınırsız bira olayında koptum :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ZongiR

kac tane içicende sınırsız cok iyi diyorsun adam zaten senden 50 ytl alarak seni somuruyor.50 ytl lik değil daha yarısına bile gelemeden seni oradan kaldıramaz duruma geliriz. :lol:yanındakilere yazık... :lol:hammal gerekir bide seni tasımak için.

dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
uğrunda asılırız.

black_ece

neresi iyi ya vega şebo gripin bi de 50 ytl yuh hayatta vermem zaten bira içmiyorum paraya yazık

Sumween

umuuuuttt yuh lan ne sataşıyosun anaa herife bak ya! sen kendi zekiliğine bak bi yandan beni arıyo bi yandan da msnden ''aç şu teli'' yazıyo hey Allahım ya :D :D  içicem lan 7 tane sanane huh :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ZongiR

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTE`NİN GELENEKSELLEŞEN ROCK FESTİVALİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI.

İ.T.Ü. Rock Kulübü`nden yapılan açıklama şu şekilde:

9. İstanbul Rock Festivalinde sahne almak isteyen gruplar için koşullar

Demoların 5 Şubat 2007-5 Mart 2007 tarihleri arasında elimize ulaşmış olması gerekmektedir. Yarıyıl tatiline denk geldiğinden lütfen 5 Şubat tan önce demo göndermeyiniz. Kayıtların gönderilebileceği adres aşağıda belirtilmiştir. Tüm katılımcılara şimdiden başarılar dileriz.

Kayıtlarla birlikte grup elemanlarının ad soyadları, grup hakkında kısa özgeçmiş ve gruba ulaşabileceğimiz bir adet e-posta adresi ve telefon numarası gerekmektedir. Bu bilgileri eksik olan demolar kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

Seçici kurul kendi içinde önceden kararlaştırılmış kriterleri olan katılımcılar gibi amatör ruh ve profesyonel yaklaşıma sahip kişilerden oluşmaktadır.

Beste grupları kesinlikle tercihimizdir.

Kanal kayıt teknolojisinin yanıltıcılığı dolayısıyla herhangi bir hataya sebebiyet vermemek için hücum kayıtlar seçmelerde öncelikli olacaktır.

Önemli olan jazz, punk ya da thrash yapılması değil, yapılan müziğin kaliteli olmasıdır. Tarzı yüzünden hiçbir grup sıkıntı çekmemeli, başvurmaktan kaçınmamalıdır.

Kayıtları bize ulaşan gruplar, kargoda yaşanan aksaklıklara önlem amacı ile bizden e-posta yoluyla kayıtlarının teslim alındığına dair haber alacaklardır. Bu nedenle kendisine e-posta göndermediğimiz grupların kayıtlarını tekrar göndermeleri önemle rica olunur.

Gönderilen Demo CD�leri, grup seçilse de seçilmese de iade edilmeyecektir.

Festival 16-20 Nisan 2007 tarihlerinde gerçekleşecek, konser performansları 18-20 Nisan 2007′de açıkhavada yapılacaktır.

Kayıt gönderimi için adresimiz:
İTÜ Ayazağa Kampüsü, Kültür ve Sanat Birliği Binası, Rock Kulübü, 34469, Sarıyer/İSTANBUL

dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
uğrunda asılırız.

selinkinpark

Kurban
tarih : 27 Ocak Cumartesi, 20:00
mekan : Anatolia Showland Ankara

15 ocağa kadar 17 ytl

al yeşim cok istiyodun kurban konseri :D

ewrimcan

emre aydın
18 ocak perşembe
antakya kültür merkezi (?)
saat 18.00
bilet fiyatları 15-30 arası (yanılmıyorsam)

hatay'dan giren üelere. :)

işine geleni basan basına basalım

Mr. MeTaLkiSS

emre aydın'a 15-30 arası para :( az gelmiş ya daa yüksek bi rakam olması lazım ben direk geliyorum o konsere hatay'a
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ewrimcan

bugün yeni fiyatları öğrendim. (sadece balkon sanırım)  20 ytl

işine geleni basan basına basalım

gokhan

metalkıss iii mısın sen ya:) mıllet ucuz olsun der sen tam tersını soylüyon :) ama bı yerde senın nıye dedıgını anlıyorm bu guzel sesın degerı bu kadar olmamalıydı hesabı ;)

Mr. MeTaLkiSS

yuh be kardeşim hiç hayarında hiç mi şakayla karşılaşmadın bu kadar açıkça anlaşılabilcek bi şakayı sorgulamışın öh diyorum yani :D (edebiyat dersi var bak tevriye fln tonla dilimizin sanatı var neden kullanmayalım) :mrgreen:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

tmm da yanı dısardan boyle geldı bana ksr bkm okey  :D :wink: he bıde benım edebıyat cersları iiyidı yanı gerek yok artık o derslerı gormuyorum  :)

selinkinpark

DİKKAT DİKKAT
Pentaqram konseri saat 17.00 dan 18.00 a alınmıstır.
Eğer isterseniz biletlerinizi 1 şubat a kadar iade edip paranızı qeri alırsınız ya da bu proqrama katılıp eğlenirsiniz.... :bonus:
(mesaj attılar bana buqün de ordan haberim oldu :D)