Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korn

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:19:57 PM

Previous topic - Next topic

HIV

head in ayrılmasıyla bi konspet değişkliğibe girdi KoRn evet bu inkar edilemz ama şunu da kanbul etmek gerek bi süre sonra insablar birz tarz aşamsı yapıyorlar ve KoRN un yaptığı da bu

son albümleri kensilkle ve kesnlkle kötü değil!!hayır asla değil!yalnızca çizgilerinin dışında biraz ama bu albümlerinin kötü olduğu anlamına gelmez kesnlkle.çnkü KoRn hiç bir zaman kötü olamyacaktır..Korn bu sonuçta kötü olmaya imkanı var mı?aksni kim iddia edebilir!

Darkshines

Bazı gruplar sevilir tarzı değiştiği zaman bazısı sevilmez senin Korn'unda onlardan biri sevenler eski haliyle seviyordu değişince soğudu falan filan uzun mesele..Yeni albüm kanımca berbat eskiden 1-2 şarkısını severdim en azından hala seviyorum da.Aksini çok rahat iddia edebiliyorum kötü bir albüm ! N'olacak şimdi bana ?

ZongiR

bende darkshines gibi dusunuyorum?eski haliyle (kendi cizgilerindeyken) severdim cok olmasada.bide cevrendekilerden korn diyince hep olumlu seyler duyardim.simdi ise tam tersi.sen eski haliyle simdiki halini nasil bir tutuyorsun anlayamadim.en azindan simdiki ve eski popularitesini karsilastirarak anlayabilirsin.kendi kitlesini kaybetmis durumda.son albumu bunu gosteriyor...
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

HIV

yaptığınız yprumlar dolayısıyla KoRn un tüm Ep lerini,albümlerini ve arşivlerini barındıran bir fan olduğunuzu çıkaramadım pek,çünkü eskiden de bir iki şarkısnı sverdim fln şeklinde cümleler kurmuşsunuz.bu yüzden bu kadar rahat KoRn değerlendirmesi yapmak kolay olmalı..Ha belki de albümü tamamıyla dinlediniz ama içinden bir kaç şarkı dışında bir şey beğenmediniz e o zamanKoRn zatn sizin konseptnize girmiş olmuyor..

şimdiki haliyle eski halini bir tutmadım sadece albümlerinin kötü olmadığını öne sürdüm.çünkü hala orjinaller her ne kadar çizgilerinin dışında olsalarada biraz,yaptıkları başarılar göz ardı edilemz.bu da hala KoRn un ayakta olduğunu gösterir.

son albüm nasıl kendi kitleisni kaybettiğini gösteriyor hiç anlayamdım?albüm satışlarının tavan fln yapması yada klibinin ödül direğinden dönmesi gibi başarılar mı kitle kaybettiğini gösteriyor?

Darkshines

Quote from: HIV on Ocak 01, 2007, 10:35:08 PM
yaptığınız yprumlar dolayısıyla KoRn un tüm Ep lerini,albümlerini ve arşivlerini barındıran bir fan olduğunuzu çıkaramadım pek,çünkü eskiden de bir iki şarkısnı sverdim fln şeklinde cümleler kurmuşsunuz.bu yüzden bu kadar rahat KoRn değerlendirmesi yapmak kolay olmalı..Ha belki de albümü tamamıyla dinlediniz ama içinden bir kaç şarkı dışında bir şey beğenmediniz e o zamanKoRn zatn sizin konseptnize girmiş olmuyor..

şimdiki haliyle eski halini bir tutmadım sadece albümlerinin kötü olmadığını öne sürdüm.çünkü hala orjinaller her ne kadar çizgilerinin dışında olsalarada biraz,yaptıkları başarılar göz ardı edilemz.bu da hala KoRn un ayakta olduğunu gösterir.

son albüm nasıl kendi kitleisni kaybettiğini gösteriyor hiç anlayamdım?albüm satışlarının tavan fln yapması yada klibinin ödül direğinden dönmesi gibi başarılar mı kitle kaybettiğini gösteriyor?
Öncelikle bir Korn dinleyeni olmak için bütün albümleri  , epleri veya herneyse elimde bunların olması gerekmiyor Korn'un fanı değilim.Sadece uzaktan eleştiren biri eleştirmek için de Korn'un pekala konseptime falan girmesine gerek yok bikaç şarkı dinleyip türlerini bilsem yeter..Başarılarına saygı duyuyorum ayakta olması beni ilgilendirmiyor.Son albümün kötü olduğunu değiştirmiyor.Albümün satışlarının tavan yapası klibinin ödülden dönmesi vs. kitle kaybettiğini değil piyasa oldunu gösteriyor belki de..

ZongiR

cok bilmis arkadasim.sen yorum yaptigin her adamin grubun donuna kadar herseyini biliyormusun?burdaki herkes birbiriyle bisiler paylasarak kendine yeni bisiler katmaya calisiyor.eger herkes ayni seyleri bilseydi ayni seyleri dusunseydi burda dirdir etmenin manasi ne olurdu.eger sen cok sey biliyorsan bizede sole ogrenelim.bos bogazlik yapma.

bide sen korn un hala ayni kitleye(eskisi kadar iyi) (dinleyeni cok) (kaliteli) sahip oldugunu dusunuyorsan kor olmalisin.ayrica bana gore orjinal ozunden(asil) ayrilmis seydir.bizde  kendi cizgisinden ciktigi(ozunu kaybettigi) icin eski halini begendigimiz icin yeni albumu kotu olmus dedik.bunda yanlis bisi yok.inan donuna kadar herseyinide bilsem bisi degismeyecek.

ha bide genelde her album ilk ciktiginda tavan yapti gibisinden soylentiler cikar.buda tanitimin bir parcasidir.bunun ilerleyen zamanda ne kadar dogru oldugunu goruruz.biraktigi etkiden (izlerden) anlariz...
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

delilah

tamam herşeyi bilmek zorunda değil hiçkimse ama bir yerde de haklı bir iki şarkısını dinleyen bir insanın yapacağı yorum ne kadar sağlıklı olabilir.o kadar da yüklenmeyin..
korn gerçekten afallamış son albümde...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

selinkinpark

KORN'A GEÇİCİ OLARAK YENİ BATERİST
Yıllardır Korn'un davullarının başında bulunan David Silveria'nın gruptan geçici olarak ayrılması üzerine yeni albümün kayıtlarına başlayan gruba, Steve Vai ve Richard Max gibi isimlerle çalışan ünlü baterist Terry Bozzio eşlik ediyor. Silveria'nın gruptan ayrılıp ayrılmayacağı şu an için belirsiz.

David Silveria'nın albüm kayıtları öncesinde gruptan geçici olarak ayrılmasının ardından Korn'da davullar bugüne kadar Steve Vai ve Richard Marx ile çalışan Terry Bozzio'ye teslim edildi.

Silveria'nın akıbetinin ne olacağı bilinmediğinden grubun resmi üyesi olarak açıklanamayan Bozzio, Korn'un yeni albümündeki davulları çalacak. Korn'un menajerleri tarafından yapılan açıklamada Korn üyelerinin Bozzio ile birlikte çalışmaya başladıkları kaydedildi.

yeni bir hbaer değil(ykl:1-1.5 aylık :D)ama koyayım dedim...

ewrimcan

yazman ii olmuş selin.
bu arada ben bazen korn dinlerken çilekeş in yaptığı müzikle benzer olduklarını düşünüyorum.

işine geleni basan basına basalım

makinacı

david gruptan ayrıldıysa o grubun (bence) yüzde 45 i gitti
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Mr. MeTaLkiSS

walla ya adam hiç fena baterist değildi yani fageti her bateristim diye geçinen kişi çalamaz yani üzüldüm eer cidden gittiyse
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

black_ece

ya pc çökünce kornlar gittiii bi littleches in coverı var sadece dierlerini de üşeniyorum bul yükle vs ühü ühü..

Sumween

ece ona benzer bir şey geldi benim başıma da bütün Metallica sıfır oldu ya! ahh kader arkadaşım bırak gel oturup ağlayalım senle yaa :(

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

iyi de onun pc cöktü senin abin sildi :D

gokhan

arkadaslar korn ıstanbulda  studıo lıve da cıkıyor 28 ocak saat:19.00 da bıletler bıletıx'te sevenlere duyrulur