Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bu ülkede............... vardır

Başlatan ewrimcan, Kasım 13, 2006, 06:10:55 PM

Previous topic - Next topic

matrax_zalim

Quote from: gizmo on Aralık 01, 2006, 10:16:08 AM
bu ülkede de aids hastaları vardır...bu gün dünya aids günü.işte bazı veriler

İstanbul'da 181'i hasta, 551'i taşıyıcı olmak üzere toplam 732, İzmir'de 53'ü hasta, 157'si taşıyıcı olmak üzere toplam 210, Ankara'da ise 41'i hasta, 84'ü taşıyıcı olmak üzere toplam 125 aids vakası bulunuyor.(alıntıdır)

iyi ankarada azmış kurtardık paçayı
D R A U G A R

delilah

eminim o 84 ten biri sensin :lol:

bu ülkenin çok fazla karamsar gençleri ve bu ülkenin gençlerinin de karamsar olmaları için yeterince sebebi var
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ewrimcan

bu ülkede bir kaç yıl sonra ülke dışına gidip dönmemek isteyen, ve bu yolda canlarını vermeye hazır olan genç beyinler var. :S

işine geleni basan basına basalım

makinacı

bu ülkede hakkı yenen anadolu liseleri vardır
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ewrimcan

bu ülkede atatürk ten korkan ve atatürk karşıtı propaganda yapan örümcek beyinli cüceler vardır.

ölü gelin

bu ülkede önce kızlara saldırıp oları bir güzel haklayıp ondan sonrada onları korumaya gelen erkek arkadaşlarını satırla doğrayıp komalık eden ipnetorlar vardır
(bu olaylar bizim okulda oldu ve çocuğun parmağı kopma derecesine geldi hala elini kullanamıyor)
birbirlerine bu kadar kinlenecek ne yaptılar acaba

ewrimcan

bu ülkede BEN varım benden içeri.

matrax_zalim

Quote from: ölü gelin on Aralık 23, 2006, 04:11:42 PM
bu ülkede önce kızlara saldırıp oları bir güzel haklayıp ondan sonrada onları korumaya gelen erkek arkadaşlarını satırla doğrayıp komalık eden ipnetorlar vardır
(bu olaylar bizim okulda oldu ve çocuğun parmağı kopma derecesine geldi hala elini kullanamıyor)
birbirlerine bu kadar kinlenecek ne yaptılar acaba

bu olay gazi ile ankara ünv arasında olan olay mı?
geçen sene hariç her sene sorun oluyo zaten.gazi ülkücülerin
olduu için sürekli bizle sorun yaşıyolar
D R A U G A R

Sumween

yapmayııın yapmayııın görüş saldırısı yapıyosunuz isim wermeyin ülkücü bülkücü war diye... kawga çıkar bak... bi tanesini ben durdurdum daha dokunmam yersiniz birbirinizi... :)

bu ülkede de ''derslerini düzeltmessen net değil toptan pc yasak, paint bile açamican'' diye tahdit edilen gençlik wardır... (isim weriyorum ''nazlı'') :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_rockgirl

bü ülkede herşey war ama gerçekçilik we HAK yok ne kadarda söleselerde hak hak die yenio abi güçsüzün hakkı eziilioo güçlünün ayakları altındaa bu bi gerçek meslela okulda bile senden ezik olanları ezersin dimi doruya doru ben bile öle yapıyorum ama yanlış bişe nerde eşitlik nerde demokrasi nerde oljak tabe tayyipin elinin altında duruyo SADECE DURUYOO!!!!!!!!!!!!!

Sumween

bu ülkede SOSYETİK olmaya çalışan we dediğin gibi bunu ezmeye çalışıp yapabileceğini sanan , gayet yapay, doğallıktan uzak bi gençlik war... sigarayla hawa yapcaını sananlar waar... bu yüzden kimseyle konuşmayıp arkadaş arayışında olmayanlar da war isim wereyim mi  yine? beeen... :)

bişi anlatayım mı anlatmazsam ölücem birebir uyacak mükemmel bişi.... ben buluşma için taxime gidicektm ya şimdi daha önce gitmemiştim diye bi arkla sohbet arasında sordum, kızla dialog şu:
- bak ooorrlaaar burlara benzemez bişi werirler içma !
- ıyy iğrençsin ya ,hey Allahım ahahhah! hawa mı yapmaya başladın?
- öle deme yah bende gidemiodum orda kafe bar isimleri sölüolardı bilmiodum eziliyodum ya...

gençler birbirinin kafasında neler oluşturuyor hahah güleyim mi ağlayayım mı! ayh e ben taxime gitmemişim daha önce bi buluşma düzenleyelim de bi gideyim taxim kadıköye yoksa ezik kalırım maazallah ayol! :S :S :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_rockgirl

hımmm garip bi yaklaşım sigaradan başladı osaman bende bişi diiim bisim cafede(cafe bisim diil ortam olark yane :razz:)bi ark wardı bi çocuktan hoşlanıyodu o geldi azına sigarayı bi aldı içiş o içiş hawa basıyo ona bu sigarayla yada şuda war bi ark wardııı oda karşıdan hoşlandıı çocuk geliodu napptı bozuk olan camlı markalı büük güsel telefonunu açtı hey bebek sen nerdesin die konuşmaya başladı yane ne bu allalla yha annamadım gitti ne taşırsın bosuk telefonu dicektim ki neden taşıdıını annadım mesella nokia 3310 wardı bende dieri bozuk die onla gesiniyodum görenler gülüyodu abi apra toplayıp tel aldılar bana ama bozulan tel de 6600 dı osamn ii telefondu yane ne war bunda annamadım eziliyor we bazende ezip gidiyoruss DEMOOKRASİİİİ :lol: :wink:

black_ece

ne anlatmak istediğni anlamadım ama şu konuda aynı fikirdeyiz telefonuyla vs vs siyle hava basmaya çalışanların kafasına o telefonları geçirmek istiyorum....
bu ülkede kaybolmuş bir gençlik var...

matrax_zalim

Quote from: lp_rockgirl on Ocak 02, 2007, 04:06:14 PM
hımmm garip bi yaklaşım sigaradan başladı osaman bende bişi diiim bisim cafede(cafe bisim diil ortam olark yane :razz:)bi ark wardı bi çocuktan hoşlanıyodu o geldi azına sigarayı bi aldı içiş o içiş hawa basıyo ona bu sigarayla yada şuda war bi ark wardııı oda karşıdan hoşlandıı çocuk geliodu napptı bozuk olan camlı markalı büük güsel telefonunu açtı hey bebek sen nerdesin die konuşmaya başladı yane ne bu allalla yha annamadım gitti ne taşırsın bosuk telefonu dicektim ki neden taşıdıını annadım mesella nokia 3310 wardı bende dieri bozuk die onla gesiniyodum görenler gülüyodu abi apra toplayıp tel aldılar bana ama bozulan tel de 6600 dı osamn ii telefondu yane ne war bunda annamadım eziliyor we bazende ezip gidiyoruss DEMOOKRASİİİİ :lol: :wink:

alpin bizi tlfn maceralarınla aydınlattıın için çok saol.ama demek istediini anladım.
burda da ne zaman metroya binsem tlfnu iyi olanlar açıp elinde tlfnla oynuyo
sırf hava atmak için.yani türkiyede tlfnla kendini büyük gören insanlar var
D R A U G A R

lp_rockgirl

aynennn anladığınıza gçre şu da var annesi ve babasından utananlarda var şahsen ben onlarla gurur duyuyorum yani kayboılan gençliğin en başında aile geliyo o telefon amceraları dediiimiz şey de bence ailedeki eksiklikten kaynaklanıyor olabilr onların eksikliini arkadaş çevresiyle atmaya çalışırken seçtikleri arkadaşlarının aynlış olmasını fark etmeyip onlara ayak uydurmaya çalışıyorlar ahh ahhh noljak onların bu halii:S:S