Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Evanescence

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:39:26 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

biliodm :) lp den kimsenin hiçbişeyi farkedilmiyodu ki müzikte zaten kim nie sallama gereği duymuş acaba ? :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

arkadaşa soruyorum tamam mı e hani nerde chaz nerde mike ??
bilmem belki sadece müzikle katılmışlardır falan dedik ama saçmalıktı =)

Requiem

Hayatımda ilk ve son kez bir kadın vokali beğeniyorum sanırım =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ölü gelin

ya bişey söyleyecem benim bi arkadaşım var bana dediki ben eva hayranıyım ama dinleyemiyorum bi türlü dedi bende acıdım fukaraya bende var al dinle diye verdim karı bring me to life ı bi söyledi yeminlen duyma yetimi kaybettim amy lee ye kurban oldum valla bence o söylesin onun şarkılarını başka kimseye gerek yok :D

HIV

Evanescence içiçn yapılan bazı yorumlar beni çok güldürdü

Ben Moody gidince grup kendini tekrarlamadı.böyle bir şey söz konusu olmadı.Olması da komik kalır çünkü yeni gitarsit Terry,Amy ile el ele vererek John ile birlikte The Open Door için söz yazdılar.Bu yüzden kolonlamak gibi bir şey mantıken söz konusu olamaz

Evanescence Fallen den önce de vardı Origin lede vardı,Whisper Ep ile de..Fallen dan sonrada var The Open Door dan sonrada var olacak zaten, ve albümler içerik bakımndan bağlantılıdır o yüzden Origin Fallen dan daha iyi olmuş gibi yargılar komik..

Artık Ben moody yok ve geride dönmesi kesinlikle söz konusu değil.zaten Amy bu konuyla ilgili resmi bir açıklamada yapmıştı.Evet hepimiz Ben in geri dönemsini isteriz ama o artık yolunu seçmiş.Basit pop yıldızlarıyla sadece ticari kaygıları için çalışmak istiyor ve o saçma yolda yürümeye deavm ediyor.Diyecek bir şey yok çok meraklıysa yürümeye devam etisn ama asla mutlu olamayacak,baştan beri o sadece müzik için var olmştu ne yazıkki piyasa ona müzikten daha değerli geldi..

The Open Door un ilk single ve videosu olan Call Me When You're Sober ın çok kolay bir şekilde eleştirlmesi çok mükemmel sinirmi bozuyor.The Open Door u tek bir şarkıya göre yargılarsanız zaten bu gerçek bi yorum fln olmz sadece havaya konuşursunz.O yüzden albümün tüm şarkılarını bilerek (çevirilerini ve hikayelerini dahil)konuşalım lütfen,emeğe ve müzğe saygı gösterin.Hiç bir şey kolay oluşmaz.

selinkinpark

hic bir seyin kolay olusmadığını biliyoruz ve anlamlarını ve hikayelerini sarkıların coğumuz biliyor.emin ol ona qöre yorum da yapılıyor...

Sumween

herkes istediği yorumu yapabilir, adı üstünde ''yorum''. bi birbirimizin yorumlarını yorumlamadığımız eksikti :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

HIV

herkes istediği yorumu yapabilir ama bilerek yorum yapmaktan ve bilinçli yorum yapmaktan bahsediyorum..Dediğim gibi Call Me When You're Sober dan bahsetmek herkese çok kolay gelir.neden kimse Lacrymsa yı,Like You yu,The Last Song I'm Wasting On you yada Originden söyleyeyim Even in Death yada Lies tan bahsetmez?

selinkinpark

cünkü herkes(yada coğunluk diyeyim) ilk önce call me when ur sober ı dinlemistir ve yorumlar bu sarkıya yönelik olmustur..

HIV

bir grup tek bir şarkıya yönelik bir şekilde yorumlanamaz.GRUP hakkında yorum yapılıyorsa eğer TÜM alübmler dinlenerek yaplır bu

yok tek bir şarkı üzernde  yorum yapılacaksa bütün alübüme mal ederek yada grubun geçmişini süründürerek de yapılmaz bu..

gokhan

:soru:evanesence albümü çk mükemel olmuş dinlemenizi tavsiye ederim tabi ki yeni dinliyicilere

ousan

ben hala dinlemeye üşeiyorum :)

black_ece

Quote from: ousan on Ocak 02, 2007, 09:13:55 AM
ben hala dinlemeye üşeiyorum :)
cidden ya biri bana dinletsin hala yorum yapabileceğim bi materyal yok elimde :D
ben sadece ev nın ilk albümü güzeldi hoştu amy nin ses de dehşet ama ben moody gitti bilmiyorum albüm ne oldu dicem yine :(

selinkinpark

albüm qayet qüzel olmus....
yani bence ben in qitmesini kafaya takmayıp,aksine cok qüzel bir albüm yapmıslar...
dinleyin derim bisey kaybetmezsiniz...

shimy

sadece 1-2 şarkısı dinlenebilir nitelik taşıyor bana göre hiç para veripte almaya değmez bence sadece lose control güzel albümde
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...