Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

sagopa kajmer

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 03:16:51 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

sagopa kajmerın yaptıkları ne ? onu sole onu yuce kılan sey ne?

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Darkshines

Sözleri öncelik sözlerinden ziyade devamlı üretmesi.. kendi müziğini kendisi yapıyor üretiyor Rhymler , beatler.. En azından orjinal olması benim gözümde yüceltir.

tome3.mpq

cezanın yada sahtıyanın olmadı fuatın sozlerını ( baska solesem mıllet anlamaz ) baskasımı yazıyo? yada beatlerını ?

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

preacher_lp

EYY USTUN RAP BİLGİSİNE SAHİP OLAN ARKADAŞ CEZANIN MEŞHUR OLDUĞU VE BENMDE CEZAYI SEWMEMDE BYÜK ROL OYNAYAN --MEDCEZİR--ALBÜMÜNÜ KİM YAPTI?
cevap:SAGO
Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım
Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım
En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım
Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım

tome3.mpq

ey bana bu kelımelerı sarfeden sen yuce serıf-i ceddin tornu sagoyu kım bu noktalara getırdı?

preacher_lp

e  emege saygi yani yapmis da olmus ki yucelmis  ceza neypms ben onu anlamadm bilmiyorm ve ogrenmek istiyorm
sagopa buraya gelmeyi tamamiyle yaraticiligina borclu bence kmsenn elinden tutmasna ihtiyaci yoktu ve olmamsta hee duyulmasi icin cezann yapmcilgini yapms bu kendne bi yararda saglams ama burda tartstigimiz en ii kkim en merhametli en yardmsever EN ii  altndaki rapcilern elinden tutup onlari yukselten rapci  diil `en ii rapci kim`
Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım
Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım
En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım
Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım

Darkshines

Quote from: Atuneri_Xozger on Ocak 05, 2007, 07:39:26 PM
cezanın yada sahtıyanın olmadı fuatın sozlerını ( baska solesem mıllet anlamaz ) baskasımı yazıyo? yada beatlerını ?

Bunların müziklerini de eskiden sago yapardı.Şimdi başkaları yapıyor sözleride sırf uyak olsun diye yazılmış zaten bunların..

delilah

rap ve rapçi kavgaları bu yüzden çıkıyor sanırım.. :rolleyes:
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Kozy_mac

Quote from: delilah on Ocak 07, 2007, 12:31:45 PM
rap ve rapçi kavgaları bu yüzden çıkıyor sanırım.. :rolleyes:
aslında evet bide tarzla alakalı  :razz:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Mr. MeTaLkiSS

dandik herif
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

lp_mike_chester

sagopa kajmer : Bir coçuğa sorup senin adın ne cocuğun  ismi sagopa kajmer  dir adını ondan almıştır .... vede ens ewdiğin şarkısı  istisnalar kaideyi bozmaz....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp_rockgirl

kendi kendine bişeler yapıyo adam da bu kadar ceza-sago arrasında kalmanıza yada atışmanıza gerek yokki kriterleri farklı sonuçta dinlemek yetiyo fark etmek için ben cezadan nefret ederim ama sagoyu severim bence adam mantıklı!!! bi bakın  yerli plaka-maskeli balo.. baytar...yada savaşı konu alan sözleri olanları ya ceza??vardır belki ama amaç belli!!!!(bence ama!!!)

ShapeshifteR

ceza gibi değil en asından parayı görünce şımarmıo kendi sınırları içerisinde aynen defammm...
sago tr de tek dinlenecek rap çi bence bide arkdşları war işte kolera,raffina,zet kuvvetmira desek daha ii olcak sanırım...
http://www.youtube.com/watch?v=fsDfUoo5i1Q&mode=related&search=
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

maneater

sagopa kajmer ve kuvvetmira gerçekten rap yapan adamlar işte yaa.şarkı sözleri çok derin anlamlar taşıyo tıpkı linkin park da olduu gibi..
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

kuvvetmira 88

rap muzıgını en ıı yapan isimlerden bırı.kendıme sarılır donarım soğuk küvvet,günlerim ağlak bu parcalrı dnleın mutlaka
KAYBEDECEĞİN HERSEYİN DEĞERİNİ BİL