Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

KERRANG RÖPORTAJ:THIS IS A WHOLE NEW ANIMAL!

Başlatan black_ece, Ocak 05, 2007, 08:47:14 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

arkadaşlar lütfen üşenmeyin okuyun zaten kısa bişey . Türkçelerini turuncuyla yazdım iyi okunsun diye gayet anlaşılır sanırım.ama röportajı bir resimden çevirdim ve yazılar acayip küçüktü okuyamadım utkan sağolsun note pad e yazdı bana attı da öyle çevirebildim anca.ama o da bazı yerlerini görememiş haklı çocuk gözler mahvolmuştur:
olucak tabi o kadar :D bende açtım sözlüğü benzmeyenlere tek tek baktım yeni kelimele türettim falan sonunda ortaya bu çıktı utkana bi ay lev ye diyorum sağol canım söz seni konsere götürücem :)
bu arada röportaj gerçekten güzel olmuş kesinlikle okuyun .)

This is a whole new animal
bu tamamıyla yeni bir şey
LP put the finishing touches to their much-anticipated third album
lp merakla beklenen üçüncü albümünün son çalışmalarını yapıyor.
after more than a year of  working on their long-... follow-up to 2003's meteora LP are preparing to make a comeback with their third album.The band which features vocalist Cester beninngton MC mike shinoda, gutarist Bred delsin, bassit Phoneix, turntabeilist Mr. Hahn and drummer Rob Bourdon, have been recording with producer Rick Rubin , who's worked with the likes of the RHCP, Slayer and Soad , in the personal Studio, in the los angeles.
bir yıldan fazla çalışma ve 2003 meteora dan sonra sonra lp üçüncü albüm albümüyle dönüş yapmaya hazırlanıyor. vokal chester mc mike gitarist brad bassist phoenix tuntableist mr hahn ve baterist rob dan oluşan lp prodüktör rick rubin ile yenii albümlerinikaydediyor.
That break was necesary and mandarory farrell admits to Kerrang! We had done a lon of work forour first two albums and, in between them, we had been remixing, writting new material and touring contarrily. Those four years  were brutal and exhausting. Being at home for a while allowed us to got excited about doing this again
bu ara zorunluydu diyor farrel:ilk iki albümümüz için çok çalıştık ve onların arasında remix yaptık,yeni materyal yazdık ve turneye çıktık.o dört yıl çok yorucu ve sertti.bir süre için evde olmak bunu tekrar yapmak için bize istek ve heyecan verdi.
A though no title has been confirmed for the new album, which .... for releases in spring, rumours suggest that it may be called "Trials and Tribulations"
baharda çıkacak albüm için isim belirlenmedi.ismin trials and tribulations olması gündemde.
We're horrible at naming things! laughs the bassisy "At the moment each of us has their own idea, so we have about six different titles wihich will all probably change
buna isim verme konusunda berbatız demiş phoenix "şu an herkes kendi fikrine sahip yani 6 farklı fikrimiz var ki bunlar da büyük ihtimalle değişecek"
Here, theni frontman Cester Bennington and Phoneix FArrell reveal all about LP's forthcoming album
phoenix ve chaz le yapılan röportaj

HOW DOES IT FEEL TO HAVE THE ALBUM NEARLY FINISHED?
hemen hemen bitmiş bir albüme sahip olmak nasıl bişey??

Chester: It's exciting. We have been working on this for  a year. I'm very very proud of this
heyecan verici.bunun için ibr yıldır çalışıyoruz.bununla gurur duyurum (ya dergiden okuyamıyorum utkan da alakasız bişey yazmış sanırım proud o  :) )

Phoneix: I hope people can listen to it with an open mind because this is a whole new animal
bence bunu açık fikirli insanlar dinleyebilecek çünkü tamamıyla yeni bir hayvan bu :D:D

WHY HAS IT TAKEN SO LONG?
neden çok uzun sürdü.

Chester: On the last two albums we came into the studio with 30 songs that were pretty much ready. This time , though, we had about 130 songs. The philosophy was, Dont rush art. We dediced to just take it where it went and our plan was to keep writing if the songs kept coming. If anything sounded too much like the last two records then we forgot about it.
önceki iki albümde hazır olan yaklaşık 30 civarı şarkıyla stüdyoya girmiştik bu sefer elimizde 130 kadar şarkı vardı.felsefemiz acele etmemekti.bıraktık nereye gidiyorsa gitsin ve eğer şarkı gelmeye devam ederse yenilerini yazmaya da devam edicektik.son iki albümdekilere benzeyen bişey olduğunda onu bıraktık. (neeeee neee diyo bu yaaaa !!!!! )

Phoneix: We got a lot of good .. down,but it win achallenge to do thing differently and that made the process go on for a lot longer than we expected. We threw awat ant of our precancaprtions about what Linkin PArk are supposede to sound like. It meant that we came up with a lot of different sounds.. It also made for a much more organic record and that was very rewarding for all of us.
güzel şeyler yaptık.ama beklenenden uzun sürede dönmek ve böyle farklı bir şey yapmak bir kumar.lp nin nasıl olması gerektiği hakkındaki düşünceleri yok ettik .bu çok farklı bir soundla geleceğimizi gösterir.bu daha organik oldu ve hepimizi memnun etti.

SO WE CAN EXPECT SOMETHING RADICALLY DIFFERENT, THEN?
yani tamamen değişik bir şey mi beklemeliyiz??

Chester: Yes. I played a few tracks to couple of my friends and they all said the same thing. They said "This is totally place We have ventured into different musical torribory. There arent a lot of big heavy, benging guitars. WE have been focasing more on musical laters and textures
evet bir iki arkadaşıma bir kaç şarkıyı çaldım ve hepsi aynı şeyi söyledi.risk aldığımızı.gitara fazla yüklenmedik.daha çok muzikal katmanlara ve sözlere odaklandık ( valla resimden hiç bişi okuyamıyorum :S:S:S)

Phoneix: There's more soul behind what we're doing now. This music has more heart and a much deeper feel to it.
bunda daha fazla ruh var.bu müzik daha fazla yürek ve daha derin hisler içeriyor.

WILL PEOPLE STILL THINK OF YOU AS A NU-METAL BAND?
insanlar hala sizin bir nu metal grubu olduğunuzu mu düşünecek??

Chester: We wanted to get rid of anything that sounded like nu metal. We really don't like being brandede as a nu-metal band. We enjoy growing as musicaians. we are trying to find new ways of presenting  ourselves. When we wrote Hybrid Theory we were kids. We had a diffenrent outlook on things. It was a different time. But we have kept the elements of the band that ave worked, that define who we are, but at the same time, there's a lot of beautiful music on this record.
nu metal gibi görünen her şeyden kurtulmak istedik(o tür seni ünlü yaptı güzelim hıh )bir nu metal grubu olarak markalanmayı gerçekten sevmiyorduk.muzisyen olarak gelişmekten hoşlanıyoruz.kendimizi ifade edrken yeni yollar bulmaya çalışıyoruz.bununla farklı bir görünüşümüz var.bu değişik bir zaman.ama grubu oluşturan elementleri yerinde bıraktık kim olduğumuzu , aynı zamanda bu albümde çok güzel bir müzik var.

Phoneix:I'm not sure if anyone knows what nu-metal means anyway. We are our own thing
kimsenin nu metalin ne demek olduğunu bildiğinden şüpheliyim.

WHAT SORT OF THINGS ARE YOU DEALING WITH IN THE LYRICS?
nasıl lirikler yazıldı??

Chester: The songs are about things we are experiencing. WE are alittle older and more nature now and we have gone through a lot of changes in the last couple of years.
tecrübe ettiğimiz şeylerle ilgili.biraz daha yaşlıyız biraz daha doğalız ve son birkaç yılda bir çok değişiklik yaptık.

WHAT CHANGES?
hangi değişiklikler??

Chester: In the last few years I got divorced, remaried and had another baby. I lost all my money in the divorce and I'm only just starting to get back on my feet. It's been like a rollercoaster one day you are married the next day ou are not. One day you are rich the next day ou are not. I'm happy now, but at times it has felt like being hung, drawn and quartered. I2ve been pulled in every direction.
son bi kaç yılda boşandım ve yeniden evlendim ve yeni bir bebeğim oldu.boşanırken tüm paramı kaybettim (! ne !) ve tekrar ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum.rollercoster gibi bir gün evlisin öteki gün değil.bir gün zenginsin öbür gün değil.şu an mutluyum ama bazı zamanlar asılmış gibi hissettim her yöne çekildim.

HAS IT BEEN CATHARTIC TO RELEASE THOSE FEELINGS ON RECORD?
bunu şarkılara dökmek nasıldı ??

Chester: It's been diffcult. I want to be able to write about things that i have experienced. The intersting difflerance between Mike and me is that Mike writes very poatic lyrics. His words are beatiful. So we write separately then we come together  and start changing things around. There's more vuinerabley and colour in the way I'm singing now
zor oldu.yaşadıklarımı anlatabilecek şeyler yazmak istedim.mike la benim aramdaki ilgi çekici fark mike ın liriklerinin şiirsel olması kelimeleri çok güzel bizde ayrı ayrı yazdık ve sonra onları birleştirdik bu şekilde değiştirmeye başladık . şarkı söyleme tarzımda daha fazla hassasiyet ve renk var.

YOU HAVE SOLD 37 MILLION ALBUMS WORLDWIDE. ARE YOU FEELING A LOT OF PRESSURE WITH THIS NEW ONE?
dünya çapında 37 milyon albüm sattınız.yeni gelenle birlikte baskı da var mı ??

Chester: If this record only sells one or two million cpies, that's a huge talure. WE really wouldn't be happy it that happened. I would be upset because I take a lot of pride  in what I do. I know the rest of the band does too. I'd think, "People just dont fucking get it! . But I wouldn't start second-guessing the work we have done.People will understand that this is a great reccord. They mat need time to absorb it. At the same time, we are really just trying to make the best music we can make.
eğer bu kayıt sadece bir iki milyon kopya satarsa üzülürüm çünkü yaptığım işle çok gurur duydum.grubun geri kalanının da böyle olduğunu biliyorum.insanlar bunu anlamayacak diyordum.ama başka tahminler yapmayacağım insanlar bunun harika birşey olduğunu anlayacaklar.ama bunu absorbe etmeleri için zamana ihtiyaç var.aynı zamanda biz yapabildiğimiz en iyi müziği yapmaya çalışacağız.

Phoneix: I think each band member would give you a differnet answer to that! I think ther's a ton of pressure. There are expectations from fans, from ourselves and from the record label. But we don't tend to do well unless there is that pressure. We need it tı motiwale and challenge us in to making our best work.
bence bu soruya tüm grup üyeleri farklı cevap verir.bence çok fazla baskı var.fanlardan kendimizden ve kayıtlarımızdan gelen çok fazla beklenti var.ama baskı olmadığı zaman iyi yapmaya alışık değiliz. kendimizi motive etmek ve en iyiyi yapmak için mücadele etmemiz için gerekli :)

buradan çevrilmiştir

Sumween

yaa ecee senin o araya girip girip parantez içinde yazdığın yerleri okurken aynen bende söyledim =) neyse zaten bildiğimiz şeyler yalnız nu metalle anılmak istemiyoduk filan demiş ches yok abi Türkiye'ye gelmesinler walla dalarım ya :S neyse sana we utkana çok teşekkürler canlarım :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

kime dalıyosun :D bu arada bazı parantezlerimi sildim ben :) ya ama onlar da bi yerde haklı olbailir artık değişmek istemiş olabilirler bi yerde :D
neyse chaz in parası bitmiş sam almış hepsini !!!

AndOne

bosuna yazmısım ya hepsini lptimes daha kalitelisini koymus
http://pachome1.pacific.net.sg/~jsparina/lp/kerrang_jan07_01.jpg
http://pachome1.pacific.net.sg/~jsparina/lp/kerrang_jan07_02.jpg

aferin onlara kendilerini tekrarlamak istemiolar tebrik ettim ztn altından da kalkmıslardır

Littleches

Tek kelime sölüyorum SIÇTIK.!

Chester'ın şarkı sölerken ki ses değişimi , parçayı yorumlaması tamamen değişmişti bunu farketmiştim canlı performanslarda .. Bu iyi birşey müzikal açıdan gelişiyor chester..

Mike'a gelince daha şiirsel olmaktan bahsedilmiş çok iyi bence daha duygu yüklü lyricLer ve daha içine çekilmiş bir yorum gelicek ben zaten mike'ı böle seviyorum (bkz FROM THE INSIDE)

brad N phi ise gitara asılmadıklarını sölüyorlar bu bana biraz tuhaf geldi siz bar sanatçıları değilsiniz zaten kaliteli birer grupsunuz asılıcaksınız gitara ki ses çıksın çok hafif birşey gelmez umarım..

Hahn'dan bahsedilmemiş ama kavradığım müzik tarzı eğer LP'yi tanıyorsam hahn çok geride olacaktır.!

Rob daha hızlı ağır ama bi o kadar da sert ritmLerLe gelicek parçalar duygu içereceği için dur kalk olacak.!

Ben bu değişimi biliyordum çok farklı bir LINKIN PARK gelicek.. Hazır olun derim hayal kırıklığına uğrayacağımızı söleyebilirim ama sevmediğim şeyi yaptılar tekrar tekrar sölüyorum pişman olacağınız  bir albüm verecekLer evet biraz kumar oynar gibi oldular fakat LP'yi biliyoruz ediyoruz bu yüzden yine içinizde ki LP sevgisi zaten bunu engelleyecektir .. [ Bu iyi tarafından bakış açım ]

Tarz değişiyor.! Açıkcası hiç istemezdim özellikLe chester'ın "eski LP ye ait parçalara benzeyen parçaları hemen çıkardık" demesine çok ama çok üzüldüm.. Lanet ediyorum tarz değişimi için nu-metal gibi anılmak hoşumuza gitmiyor demeleri , bu ne demek Lan siz nu-metal olarak piyasaya girdiniz şimdi para gelen yere tükürüyorsunuz .. Yazıklar olsun ama lanet te olsun ki LINKIN PARK fanatiğiyim ve deli gibi seviyorum [ buda kötü taraf bakış açım ]

Eğer bu albüm ümit ettiğiniz bir yapıya sahip olmayacak bir albüm olacaksa ve albüm geldiğinde ,  cık bu ne yaa , berbat ,  gibi cümLeLer kurucak olanlar varsa LINKIN PARK dinlemeyi bırakın çok ciddiyim çünkü alışık olmadığınız birşey dinleyeceksiniz .. Ama birde has fanatikLer vardır onLar daha çok sarılmaya çalışsınLar gruplarına ..

Chester'ın TSM yorumladığını düşünürsek bunu dinleyebilcek insanLar LP ile kalmaya devam etsin derim ben.!

Bu arada özür dilerim Utkan ve Ece'ye bu haber için , çeviri için sonsuz teşekkür ediyorum ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

Quote from: Littleches on Ocak 05, 2007, 09:52:40 PM

Chester'ın şarkı sölerken ki ses değişimi , parçayı yorumlaması tamamen değişmişti bunu farketmiştim canlı performanslarda .. Bu iyi birşey müzikal açıdan gelişiyor chester..

Mike'a gelince daha şiirsel olmaktan bahsedilmiş çok iyi bence daha duygu yüklü lyricLer ve daha içine çekilmiş bir yorum gelicek ben zaten mike'ı böle seviyorum (bkz FROM THE INSIDE)

brad N phi ise gitara asılmadıklarını sölüyorlar bu bana biraz tuhaf geldi siz bar sanatçıları değilsiniz zaten kaliteli birer grupsunuz asılıcaksınız gitara ki ses çıksın çok hafif birşey gelmez umarım..

Hahn'dan bahsedilmemiş ama kavradığım müzik tarzı eğer LP'yi tanıyorsam hahn çok geride olacaktır.!

Rob daha hızlı ağır ama bi o kadar da sert ritmLerLe gelicek parçalar duygu içereceği için dur kalk olacak.!

Ben bu değişimi biliyordum çok farklı bir LINKIN PARK gelicek.. Hazır olun derim hayal kırıklığına uğramayacağımızı söleyebilirim ama sevmediğim şeyi yaptılar tekrar tekrar sölüyorum pişman olacağınız  bir albüm verecekLer evet biraz kumar oynar gibi oldular fakat LP'yi biliyoruz ediyoruz bu yüzden yine içinizde ki LP sevgisi zaten bunu engelleyecektir .. [ Bu iyi tarafından bakış açım ]

Tarz değişiyor.! Açıkcası hiç istemezdim özellikLe chester'ın "eski LP ye ait parçalara benzeyen parçaları hemen çıkardık" demesine çok ama çok üzüldüm.. Lanet ediyorum tarz değişimi için nu-metal gibi anılmak hoşumuza gitmiyor demeleri , bu ne demek Lan siz nu-metal olarak piyasaya girdiniz şimdi para gelen yere tükürüyorsunuz .. Yazıklar olsun ama lanet te olsun ki LINKIN PARK fanatiğiyim ve deli gibi seviyorum [ buda kötü taraf bakış açım ]

Eğer bu albüm ümit ettiğiniz bir yapıya sahip olmayacak bir albüm olacaksa ve albüm geldiğinde ,  cık bu ne yaa , berbat ,  gibi cümLeLer kurucak olanlar varsa LINKIN PARK dinlemeyi bırakın çok ciddiyim çünkü alışık olmadığınız birşey dinleyeceksiniz .. Ama birde has fanatikLer vardır onLar daha çok sarılmaya çalışsınLar gruplarına ..

Chester'ın TSM yorumladığını düşünürsek bunu dinleyebilcek insanLar LP ile kalmaya devam etsin derim ben.!

Bu arada özür dilerim Utkan ve Ece'ye bu haber için , çeviri için sonsuz teşekkür ediyorum ..

ya gitar hadisesinde ne yazdığını görmedim sözcük de sözlükte falan yoktu direk sallamış bulundum :)
ya chaz in öyle bişey söylemesine şaşırdım açıkçası . sen iki albüm yapmışsın 37 milyon satmış ve kalkıp aynı tarzları attık diyosun !
belki kendilerini tekrarlamamak için bunu yaptılar ya da bilmiyorum ama ben her zaman lp dinlemeye devam edeceğimi biliyorum....
bu arada bize fazla yansımamaış biz sadece dışardan bakıyoruz ama chaz in boşanma dönemi çok sancılı geçmiş anlattığına göre üzüldüm ne diyim yeni çocuk falan çok şey yaşadı o da buna göre şarkı yazmış adam oturup eminim sözler ve şarkı söyleme tarzları sesleri türü geri planda bırakıcaktır ve biz yine şarkıları transta dinleyeceğiz umutluyum bu konuda chaz den kötü bi şey gelmeyeceğini umuyorum inşallah beni yanıltmaz , yanıltmazlar.....
olmadı kendilerini toparlarlar bunlar bi yerde durup olmadı bırakalım diyecek adamlar değiller bence
artık ne türü ne başka bişeyi önemli benim için sadece albümü bekliyorum.....

Sumween

ya çok farklı olucak tamam artık kabul ettik de içimden bi ses şunu söylüyo ki o kadar duygu yüklü mükemmel şarkıları bunlar yaptı, ne yapsalar da artık duygularını ne derece kattıklarını ve ne kadar iyi şeyler ortaya koyduklarını biliyoruz yani LP bizi ürktüğümüz kadar şaşırtmayabilir de... beni üzen Ufuk'un da dediği gibi nu metala bir nevi ateş püskürmeleri... =(

I choose hush...

selinkinpark

Quote from: Littleches on Ocak 05, 2007, 09:52:40 PM
kesinlikle :S :S

ama ne olursa olsun ben lp yi yine eskisi kadar sevicem...

Sumween

en azından eskiden LP wardı behh deriz ya o da bişey :rolleyes: bi zamanlar fanıydık filan...

I choose hush...

muzzy

parantez içinde yazdıklların süper yaw.. :D...çeviri için çok saol...bide bu kadar da korkmayın yaw zaten bi şarkıcıya veya gruba çok bağlandınızmı yaptığı herşey önceleri olmasada sonra hoşumuza gider..bence korkmayalım güzel olacak...olmasada bize ööle gelir.. :)

delilah

ben aynı yerde takıldım kaldım..demek sam bütün parasını almış ha...vaay be..
neyse konuya dönelim.büyük beklenti büyük geilim var lpfanlarının üstünde..bi sakin olun bi durun ya adamlar bişiler biliyorlar herhalde.. neden bizi üzsünler ki..kaybetme korkusu yaşıyorlar güçlü olup destek verelim dicem nasıl vereceğiz desteği..satmayan albümlerin hepsini biz mi alacaz.. o yüzden söylemiyorum.. :D yine de sakin olun bi albüm çıksın hele..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Requiem

Yeni bir şeyler deniyorlar ve bunun fanlarının üzerindeki etkisini deneyecekler.. Ters teperse bir nevi telafi albümü gibi bir şey olur diye tahmin ediyorum.. Hazır ellerinde 100 küsür parça varken neden olmasın?.. Bu albüm çıktıktan 1 en fazla 2 sene sonra bir tane daha çıkartıcaklarmış gibi geliyor bana..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

delilah

albümleri yılan hikayesine dönüyor sanki..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Littleches

Yok be Koray bu albümden sonra 2 sene ara vereceklerini sanmıyorum dediğin gibi madem 100 parça var 1 sene ara ile çıkar diye düşünüyorum ama araya chester'ın solo albümü de girecek ama zaten o albüm bitti sadece çıkmaya hazır bekliyor chester'ın dediği gibi öncelik LP de ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Requiem

Quote from: Littleches on Ocak 06, 2007, 11:28:49 PM
Yok be Koray bu albümden sonra 2 sene ara vereceklerini sanmıyorum dediğin gibi madem 100 parça var 1 sene ara ile çıkar diye düşünüyorum ama araya chester'ın solo albümü de girecek ama zaten o albüm bitti sadece çıkmaya hazır bekliyor chester'ın dediği gibi öncelik LP de ..
En fazla 2 dedim zaten ama dediğin gibi 2 yi de bulmaz.. Eğer daha da fazla bi düşüş yaşanırsa son noktayı koyacak bi albüm gerekicek gibi..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!