Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

EksikLer

Başlatan Littleches, Aralık 05, 2006, 08:23:28 AM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

bi eksik yok bence gayet iyi  yani :P

black_ece

ayrıyeten ben brad in gitar solosunu duymak istiyorum.

yani şarkıya uygun olması falan önemli değil bi kere bi solo duymak istiyorum ondan şöyle oturaklı güzel bişi

delilah

biraz daha metal vuruşları davulda daha fazla zil ve daha fazla kick olabilir ...chester biraz daha karanlık tonda olup mike da biraz daha melodik olsa tam olacak..
lem ne zaman büyüdük de lp yi eleştirir olduk biz..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

black_ece

chester biraz daha karanlık tonda olup mike da biraz daha melodik olsa tam olacak.. mı :D:D
chaz zaten karanlık bi şahsiyet haha :D:D
ona her türlü şey yakışıyo ya ayrıca bi şarkı söylediği zaman bitiyorum ben chaz kalsın böyle :D

delilah

yazdığım mesajda anlatmak istediğim ne chaz in daha fazla (!) karanlık olması ne de mike ın melodik olmasıydı..eleştiri yapıyor olmamızdı..hadi eleştirdik eleştiriyoruz o zaman benim yorumum beni ilgilendirmez mi bir başkasının doğrularına göre mi yorum yapmamız gerekiyor??bende daha fazla karanlık olabilir..bence....bence.....benm yorumum .... my personal opinion...

muzzy

tmm kardeş sinirlenme.. :D

Sumween

mike rapi nasıl melodik söylicek rap zaten raprap söylenir yani... neyse(:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

matrax_zalim

bende bradden solo gitar dinlemek isterim
ama izin vermezler garibana.
D R A U G A R

ewrimcan

Quote from: matrax_zalim on Ocak 06, 2007, 04:07:36 PM
bende bradden solo gitar dinlemek isterim
ama izin vermezler garibana.

doğrusunu istersen bradin grubun dier üeleri arasında sönük kalabileceinden şüpheliim. lpde solo ihtiyaçlarını joe ve bazen mike (piyano) gideriyor. kanımca.

işine geleni basan basına basalım

delilah

işte mike ın melodikliği..piyano..soru kaldı mı başka

black_ece

bu konuda chaz şey demiş bi yerde kim olduğumuzu biliyoruz ve davul gitar soloları yapmıyoruz...
ama tür değişikliği şu bu diyolar yani nu metali değiştiriyolarsa bu konuda da değişikliğe gideceklerdir heralde temennilerimiz bu değişimin olumlu yönde olmasında yani bana şarkıyla alakasız davul gitar solosu getirmesnler
tamam bi kereleiğine de olsa brad i dinlemek istiyorum öyle ama tüm şarkılarda solo atarlarsa ve beceremezlerse gerçekten yazık olur...

Kozy_mac

bende phoneix in biraz daha dengeli olmasını isterdim  :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

muzzy

nası yane...ne açıdan dengeli demek istedin...

black_ece

mike ın kafasını uçurmasın yeter .) ama ne manada dediğini ben de anlamadım :D

Kozy_mac

evet ece nin dediği açıdan olan dengesizlik leri  :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!