Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lying From You

Başlatan Littleches, Ocak 07, 2007, 12:33:23 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Tamamen gaz olan bir parça meteora albümünün 4. parçası , iyi bir effect ile giren intro yerini gitara bırakıyor :) Bass gitar çok iyi bu parça da iki vocalin uyumu tamamen harika .. Bazen bu parçanın bir hardcore parça olduğunu düşünüyorum .. Çünkü parçanın C kısmı iyice mosh bir hal alıyor ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

like this... diye bağırıp mike devamını getiriyo sonra chaz kendini yırtıyo ama aralarda ne olduğunu hatırlamıyorum=)
gerçekten mükemmel bi parça sabah akşam dinleyebilirim .

Sumween

a place for my headimsi bi şekilde beni coşturan şarkı :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

şarkının son kısmı mükemmel ya  :mrgreen: :mrgreen:

selinkinpark

ne yalan söyliyeyim ilk dinlediimde fazla ısınamadığım ama sora dinledikce costuğum sarkıdır kendileri :D

senyore

Ewt sarki gercekten supeR,lp nin en ıyı sarkısı bana goree ama bunun jayZ ile duetini dınlemistımm jayZ gercektenn batırmıs sarkıyı :razz: I LOWE YOU LP

shimy

i think we too :D kim sevmezki bu şarkıyı ya :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

C.o.HaN

abi manyakk bi saki yaa bu meteorada en cok sevdigim sarkilardan biri
iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

InnOCenT_SiNNeR

basta effect ile baslayıp aniden yerini gitara bırakması cok super albumun en sevdiim sarkılarından biri

chaz_lp

LPnin en gaz veren şarkılarından biri özellikle de canlı performanslarında

linkinh

Bu şarkıda çoşmayan öLsün :D :P