Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

muse

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 06:53:39 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

adam sesini çok iyi kullanıyo o parçada gerçekten... çoook aşık değilim şarkıya amaaa sırf adamın o ses iniş çıkışlarını duymak için dinliyorum=)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

immortal

ya ben pek sevmem bu muse u pek müzikleri dikkatimi çekmemişti.
ama son albümde tv de dönen parçalarda önce gıcık oldum sona sevdim harbiden vokal için dinlenir bu albüm black hole and revulation nın geçtiği parça mıdır işte o hoş yani..bu adamlar bide sıyırık biraz dünya evren felan takıntılılar bayaaa
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Darkshines

Takıntılarını değil müziklerini dinle  :angel: bir diğeri de bu son albümde resmen tarz değiştirmişler denilebilir bikaç şarkı için , önceki albümleri edinmeni veya dinlemeni öneririm.

r.i.p

müüyzzzzz ouuuww müyzz diince bi hoş olurum..city of delusion,sing for absolution,hysteria en basarılı sarkıalrı bence

HIV

stüdyoda gösterdiğinin akisne canlı performansalrıyla beni etkileyen bir gruptur muse

delilah

en çok groupie si olan grupmuş..matt italyan olan herşeye hastaymış..matt beyaz çorap giyen kızların da hastasıymış...nahtarlığımda matt in resmi ve güzel bir muse yazısı var :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

black_ece

geçen gün yine nostalji yapıp arkadaşla geometri dersinde test çözerken muse dinledim :D
geçen yıl mayıs haziran aylarında çok dinlemiştim muse u stockholm syndrom(nası yazılıodu bu ya ) a da takmış bulınmaktayım

Sumween

sonuna bi ''e'' eklesen tamam ece :D bende bayılıyorm o şarkıya ya...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Darkshines

Bütün şarkılarına ayrı ayrı hayranım kötü diyebileceğim hiçbir şarkı yok son albümlerindeki birkaç parça dışında..canlı performansları deseniz muhteşem.Yazdıkları sözler çok manalı , güzel Matt'in sesi ayrı birşey zaten herneyse..Şarkının adı bu arada "Stockholm Syndrome".

gokhan

gercekten güzel bı single stocholm syndrome  2003 yılında çıkmıştı hatırladığım kadarıyla dı mı

black_ece

Quote from: Darkshines on Ocak 07, 2007, 04:57:03 PM
Bütün şarkılarına ayrı ayrı hayranım kötü diyebileceğim hiçbir şarkı yok son albümlerindeki birkaç parça dışında..canlı performansları deseniz muhteşem.Yazdıkları sözler çok manalı , güzel Matt'in sesi ayrı birşey zaten herneyse..Şarkının adı bu arada "Stockholm Syndrome".

pardon kardeş senin nick muse aşkından mı geliyo acep ... sorucam sorucam unutuyorum =)

Darkshines

Kesinlikle !

gokhan

o zmn darkshıns sana new born parcasını armagan edelım :))

blind_clown

sunburn,hysteria,plugin baby,muscle museum.micro cuts ve cok daha fazlası..sevdiğim gruplardan biri..ama canlı performanslardan dolayı ayrı bir antipatimin olustugu grup..kusursuz sölüyolar ama cok donuklar ve albümün sadece birebir aynısı hiç bir yaratıcılık yok..müziğin bir etkileme ve yaratıcılık oldugunu düşünüyorum bu alanda eksik buldugum grup diyebilirim
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Crazy_Chester

starlight parçasını sewiorum