Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

grup yorum

Başlatan ewrimcan, Kasım 10, 2006, 02:06:02 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

yasaklandılar, yine albüm çıkarttılar. türkiye devriminin önemli grubuydu; her kökenden insan vardı.
yıllar eskitemedi yedi gölgeyi (bu elemanları sürekli değiştiği ve tüm grup elemanlarının eşit olduğu mesajıdır -kanımca-) 
geçenlerde yeni albümlerini dinleme fırsatı buldum; başta o kadar beğenmedim. olmamış dedim. ama emin olun grup yorum dinledikçe güzel gelen bir grup.

işine geleni basan basına basalım

tome3.mpq

bır turkudur dırenıs boy verır zındanlarda ınatcı bıtmez bır gulus bır turkudur dırenıs .....

ayrıca uğurlama,derviş ve karadeniz şarkılarını g.yoruma ibrahim karaca hediye etmiştir (kendisi dayım olur  :angel: )

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

shimy

sanırım kızıl dere bu gruba aitti çok severim o parçalarını :) dinlemekten bıkmayacağım nadir özgün müzik şarkılarındandır :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

kesinlikle katılıyorum güzel söylüyorlar bi bunlar bi kardeş türküler bi de zülfü livaneli var saygı duyuyorum :)

gokhan

grub yorum bu ulkede olan onemlı grublardan bırıdr  kesınlıkle butun parcalarını dınledım ve de cok begendım ve de begenıyorum yanı  :) :)

immortal

daha okul şarkılarını ezberleyemezken  çav bella yı bağıra bağıra söylerdim evde.ne anlama geldiğini anlamıyodum belki ama vardı bi ruhu...
gelip geçenler diyecek merhaba merhaba ey güzel çiçek...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Requiem

Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ewrimcan

türkçe dersi için ara verilmişti. :wink: :D dewaam..

yeni albümleri eski şarkıları kadar tutulabilecek mi acaba?

işine geleni basan basına basalım

gokhan

aman be sankı herks cok duzgun soyluyo ya : ) bıde kımsenın haberı war mı bu gruptan hıc konser werıyo  mu ya  :D

ads1940

zafere kadar sürekli devrim
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE