Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

avrupa yakası

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 11, 2006, 05:39:33 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

diziyi sewmiyorum gaffurun o lafını da zaten milletin söylemelerinden duydum diziden değil... ıyy bişey yakaladı mı yapışıyo millet hemen uyuuuz :rolleyes:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ewrimcan

bi kısmını izledim yeniyıl özel'in fena diildi.

işine geleni basan basına basalım

delilah

Quote from: Requiem on Aralık 25, 2006, 02:14:21 AM
Günlük hayatınızda yolda yürürken bile "beni begenmiyur musun?" diyen insanlarlarla rahatlıkla karşılaşabilirsiniz.. ben karşılaşıyorum da..

acı ama hayatın erçek yönünü yansıtan bir kesit anlatacağım size  :cry:
son zamanlarda ilgiyle takip ettiğim burhan diye bi arkadaş vardı okulda.. bi gün yurttaki odada oturmuş kızlarla bu durumun değerlendirmesini yapıyorduk.burhan son zamanlarda sanal alemde karşıma çıkmıyordu.. bi arkadaş nasıl bir espri yaptı tahmin edin..
dilara bi mesaj yollasana "yoksa sen beni begenmiyur musun?" diye...

şimdi benim bu durumda yapmam gereken nedir?? hadi bir saçmalık hem de çom büyük bir saçmalık yaptım da mesajı gönderdim diyelim..
o zaman burhanla benim şansım nedir??
hayatımı kararttın gülse birsel..başka isim yok muydu..milletin dalga konusu oldum.. bi de burhan çaçanın dilara diye bi şarkısı varmış tuz biber ekiyo kızlar odada..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

ya hiç bir dizinin özene bezene hazırladıkları  yenıyıl özel bölümlerini sewmedim izlemiyorum da... zamanında yapamadıkları için dolayısıyla saçma geliyo bana, 5 4 3 2 1 oooo diye bağırırlarken, ekran karşısındaki kişi gayet heyecansız izliyor (ya da sadece ben!)... :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

mılletımızın tv'den etkılenmesını bıraz gıcık oluyorum tv'de bısey cıksın ertesı gun cok komıkmıs gıbı tekrarını yaparlarya  :twisted:

delilah

özellikle burhan ile ilgili yapılanlardan nefret ediyorum :evil: :evil: :evil: :evil:

black_ece

ilk sezonunu çok sevmiştim ama artık sarmıyo ya ata gidince bi güzelleşti falan dedim cıvıdı artık

ewrimcan

türkiyede dizi ilgi görünce cıvıtıyor. bunun en popüler örneğidir avrupa yakası.

işine geleni basan basına basalım

gokhan

ata gıttıkten sonra sevıye dustu malsf :S

black_ece

aman ata varken çok iyiydi sanki selin + volkan = iğrençlik burhan+gaffur=iğrençlik
e ben ne diyim ki bunlara acayip abarttılar malesef
izlemiyorum kesin çözüm

ousan

ben çok seviyorum... :D

black_ece

Quote from: ousan on Ocak 09, 2007, 11:08:30 PM
ben çok seviyorum... :D

seni de oynatmak lasım o dizide anadolu rockçı tanrıverdinin placebo cu arkadaşı rolünde :D

ousan

valla orada oynamak yenş yenş karakterler yaratmaya çalışıyorum :D

delilah

sabredin arkadaşlar hepinizi konu edeceğim bir sitcom yazmaya karar verdim avrupa yakası yanında fıss kalacak ..hepiniz oynayacaksınız..(ciddi ciddi düşünüyorum kahramanlar siz olacaksınız o kesin)

selinkinpark

başrol isterim :razz: :razz: