Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hostel [ Otel ]

Başlatan Littleches, Aralık 29, 2006, 07:22:55 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Arkadaşım önerdi DVD'sini aldım izledim ve hala etkisindeyim var mı izleyen.? Bol bol kanLı sahneler var , biraz da sadizm içeren bir film ama hoşuma gitti  :twisted:

İzlemeyen varsa Öneririm .. Bi ara midem felan bulandı ama heyecandan geçti sonra :)
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ousan

sinemada izlemiştim... çok güzeldi.. arkadaşlarla okulu asıp gitmiştik.. :D

selinkinpark

izledim ve cidden benimde midem bulandı bi ara
buna karsılık ispanyol sineması da bi film yaptı adını yazarım hatırlayınca izleyin diyemicem ama bakarsınız bi :D

Sumween

ben merak ediyorum daha izlemedim ama... abim de geçen gün bana sordu böyle böyle bir film war sen duymuşsundur diye :D buliyim izliyim ya afişini sewmştm zaten ilk gördüğümde... (aklıma ''the other'' geldi süper filmdi ya o...)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Requiem

Sinemada izlemiştim ama biraz fazla abartı geldi.. Zaten Tarantino her zaman ki gibi kan göstericem diye uğraşmış =) Sevmedim ben.. Yani en azından bi Testere üçlemesi kadar etkileyici değil..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

Yalnız filmin yönetmeni Tarantino değil :) Tarantino'nun parası ile çekilen bir film sadece o kadar , film yapılmış hazır hale gelmiş ama bütçe dolayısı ile yarıda kalınca Tarantino işin içine maddi açıdan girince film tamamlanıp piyasaya girdi ..

Requiem

Şimdi baktım da hakkaten Tarantino yapımcısıymış =) Bu kadar kan ancak Tarantino'nun işi olabilir demiştim ben =)

Littleches

Evet bende izlediğimde kesin tarantino işidir dedim ama olmadığını öğrendim araştırınca yapımcısı olduğu ortaya çıkmıştı .. Herifin tüm filmLeri kan üstüne kan olunca insan böle düşünüyor .. :)

KuMsAL

sinemada islemiştim 2.side çıktı ama izlemeye yüreğim yok helede o kızın gözü aklıma gelince  :o hayatta gitmem heralde.. :-\

§ïяĝαиα

testere zincirlemesi gibi deil...ama olsun güzel...bunun afişi ağzına matkap sokulan bi vatandaşın resmi diil mi yannış hatırlamıosam yani ...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ShapeshifteR

izleyeli iki ay falan oldu birinci kısım erotik film gibi gerilimle hiç alakası yok ikincikısımda tamamen gerilim biras dengesislik war ama izlenmesi gereken filmlerden..

Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Requiem

Quote from: ShapeshifteR on Nisan 27, 2007, 07:33:45 PM
quentin tarantino yönetti nede olsa izleyeli iki ay falan oldu birinci kısım erotik film gibi gerilimle hiç alakası yok ikincikısımda tamamen gerilim biras dengesislik war ama izlenmesi gereken filmlerden..

Yönetmen Tarantino değil.. 3-4 post yukarıda görebileceğin gibi filmin yönetmeninin Tarantino olmadığının farkına varmıştım =)

ShapeshifteR

ben gördüm ve hemen editledim saten sen yazmadan  ;D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

mustapha

ya ben böle piskopat filmleri severim ama bu iğrenç yaaaaaaaaa

mthnLP

kanı seven warsa bende texas katliamı başlangıc ı öneririm.çokh güzel.