Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

lan doru konuş  hem gelip bizim başlıkta konuşuyon hmde it it laflar edion şerefsizlik yapma...sizin azize yi yannış tanıoz demi tertemiz herif zaten onun bunun çocuğu... :evil:

tome3.mpq

azız yıldırıma onun bunun cocugu dıycegıne orospu cocugu 6s ne bak sen

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

muzzy

şu raines kimse alsın artık incelemeye süs diye mi yazdınız o yazıyı..adam hem geliyor burda laf edior hemde küfür edior...eziğe bak sen... :D

ewrimcan

fanatik mi fotomaç mı ne bgn arda posterli takvimi verdi. sınıfın duvarında kezmanla yanyana duruyolar kardeş kardeş.

feyenord karşısında başarılar.

imza: yavyu kartal

işine geleni basan basına basalım

muzzy

yenildik bea....ii oynamadık ama ikinci süper iki pozisyon kaçırdık..nese saalık olsun yarın sizle oynucaz ne güsel... :)

ewrimcan

bibuçuk saat kaldı sizi ezmemize. :D

muzzy

hade görecez bakalım...

edit:   yenildik bea.. :D..zaten para gelecek ya yeniliriz...ama son goldeki kesinlikle faul deildi..nese saalık olsun..dostluk kazandı.. :D

ewrimcan

izlemedim maçı ama son dakikada mı atmışız? 90+3 te filan dediler. nese siz de 2. olursunuz işallah ligde. hani beşiktaş 1. olucak ya, şmp. liginde görüşürüz die. :wink: :D

muzzy

siz daha şampluk mu hayal edersiniz.. :D

Mr. MeTaLkiSS

adam 1.5 saat kaldı diye msj atmış sizi ezmemize şeklinde sonra da maçı izlememiş madem bu kadar ateşlisin maçı niye izlemiyon a k sırf şow yapıyonuz ya
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

birolq

bi galatasaraylı olarak 17 mayıs fılmını ızledıkten sonra takımınla daha cok gurur duydum bnce herkes o fılmı ızledıkten sonra galatasaray hakkında konussun

ewrimcan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ocak 14, 2007, 03:59:08 PM
adam 1.5 saat kaldı diye msj atmış sizi ezmemize şeklinde sonra da maçı izlememiş madem bu kadar ateşlisin maçı niye izlemiyon a k sırf şow yapıyonuz ya

hiç önemli işin çıktı mı? sırf atış yaaw!

Mr. MeTaLkiSS

o zaman şow yapmıycaksın işte
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ewrimcan

geleceği bilemem..  neyse gs ii takım. radikalde dün gerets röportajı vardı. güzeldi.

muzzy

gerets in konuşmalarını takip etseniz her zaman mükemmel konuşuyor...özellikle kafasına atılan paradan sonra bile tıkını çıkarmayıp sonra bi ara güsel avcıymış die espri bile yapması ne kadar mükemmel bi adam olduğunu gösteriyor...

bu arada yukarda arkadaş 17 mayıs belgeselinden bahsetmiş...gerçekten izlemelisiniz..mükemmel...tabi ayrıca 100 yıllık sewda ve unutulmaz maçları da mutlaka izleyin halaa izlemediyseniz...