Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

immortal

medeniyet derkene orda bir kinaye vardı...:)ki hocalara söylenen laflarda öle ağır şeyler diilmiş...:)ama okulun kapıları felan kilitleniyo hocalar dersten çıkarılıyo  şamata işte stres atıon:):):)bizdede öss den sonra o soruları hazırlayanlara öle bişi yapılsa ehe ehe  süper olurdu.

gökhan sen hangi şehirde okudun bilemiyorum benim anlattığım Berlin ki postta yazan hiçbişi yanlış deil hepsi doğru hıh :P :)
nese karşılıklı postlaşma olmasını istemezdim kusura bakmaın açıklık getireim dedim
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

muzzy

okuldan nefret ederdim ama şimdi değerini bilmeye başladım yaw...dersane filan okulun yanında hava...bide düşünüom bu sene bitio yaw okul hayatı..inanamıom hala ama bitsin de istemiom sanki...lisede okul güselmiş yaw.. :)

Sumween

benm ortaokul nerdeyse daha güzeldi yaa çok süperdi ark ortamı filan coşuyoduk hep beraber... aynı zamanda hem dersi dinlemez hem yazılılardan 90 alırdım aaah ahh nerde o günler...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

mtematikten 99 alıyodum ortaokulda hahahhahahahhahaha
rüyamda bile göremiyorum şimdi ...

Mr. MeTaLkiSS

99 diye not mu olur la hangi hoca verio o notu öyle ya :D hangi yazılıda veya testte 1 puanlık soru var ki ben lise hayatım boyunca 99 alan görmedim bırak ortaokulu
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

makinacı

mesela fonksiyon grafiinde grafigin uclarına ok koymayınca 1 puan kırılıo
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

black_ece

0 ı unutmuşum napim ya kırdı bi puanı bi de ingilizceden 99 aldım :D:D

Sumween

bugün bi deneme yapiyim dedim 90 tane sözel soru çözdüm 1saat 10 dakkada... 66 doğrum 24 yalnışım war sayısal bölüme bakamadım bile kafam patladı ! napcam ln össde :S

I choose hush...

ewrimcan

bugün bir sınav oldum, ben mi sınava sınav mı bana...  türkçe 30/30, tarih10/13, coğ 8/10, psiko4/7, mat 8/20, geo 8/10   hayatımın en berbat sınavıydı. ea puanım 235 küsür geldi. derssane 7.si oldum. hocalarım çok kızdı. hayatımda yapmadığım kadar yanlışım vardı.. :cry:

işine geleni basan basına basalım

makinacı

benim dersane 1. olduum sınawda 35 yanlışım wardı:D genelde 18 ila 24 arası yanlışım olurdu ama 3 ila 7 arası derece yapardım :D bayadır deneme olmuos ne durumdayım bilmiorum :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

abi şimdi 90+90 180 dakikada 90sözel 90 sayısal soru mu çözcez ya össde? ben üstte de dediğim gibi ilk 90 sözel sorudan sonra şiddetli migren kriziyle kalktım masadan ateş bastı hararet geldi ya bu ne? ayrıca yani 66 doğru 24 yalnış rezillik! nası sabredicem ben össde üç saat bi de sayısalım sayısaldan hiç bişey yapamıyorum!! yok yok çalışıcam taam karartmiyim kendimi :S

I choose hush...

shimy

hınaaaaaaaaaaaa taktir alıyoooooooommmmmm :bonus:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

almancam iğğğrenç geçti bu gün girdi resmen ya :D

Sumween

bir inekin çöküşü nıhahahahaaaa  :twisted: :D :D

I choose hush...

black_ece

nazlı bak avcılara kadar gelir seni boğarım 86 almam gerekiyodu 5 gelmesi için !!!