Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

üzülme ece. ben kafamı koparsam adam acıyıp 55 vermez. ortalamam 51.!  ki bu ii olan notlardan.

işine geleni basan basına basalım

makinacı

bakın arkadaşlar yeni sınaw sisteminde sayısalcılar alan 1 deki 60 sözel sorusunu 60 sayısal sorusunu ve alan 2 deki 60 sayısal sorusunu yapıcaklar
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

öptüm örsan! gerçi bugün öğrenmiştim sistemi ama =) (geyik yapmıyorum harbi bilmiyodum kaç soru çözcez kaç dk filan :S sayısalcıyım,sırf bilmnediğim için dün 90 sözel soru çözdüm 30 fazla! neyse fazla soru göz çıkarmaz... olm çalışıyorum lan artık son bi haftada, sene içindeki toplamdan daha çok ''öss'' lafını kullandım :D )

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

merak etmeyın unverste daha guzel lıseyı aramazsınız en azından kılık kıyafetın rahat ıstedıgını yapıyon daha ıyı we olgun arkadaslıklar we en kotusu benım gıbı istanbul dısında okuyanlar kaldıkları sure boyunca makarna yemek zorunda kalıyo :(

makinacı

286 puanla alanya 4. sü oldum milli eitim sınawında

selinkinpark

buqün hocaya yalvarmaktan uyuyamadım okulda :D
4 qelmesi icin :D
yarında sözlü olcam zaten 2 qelmesi icin coğrafyanın :D

Sumween

yuhh! Allah birinci etsin seni Örsan!
makarnayı da çok sewiyorum ben ayrıca (salçalı+ketçaplı uu ölüm!) ...hem üni.ye gideyim+eskişehir veya ankara olsun bişey yemesemde olur abi kampüs etrafı yeşillikse filan ot da yerim yani..  :rolleyes:

bugün de matematikte ağzımı bile açmadım yine de bulaştı hoca durup duruken... yılsonu gelmeden bi komplo düzenlemeliyim bu kadınaa!  :evil:

edit edit edit: ayrıca biyolojiden son yazılıda düzeltmişim sonunda, 2 gelicek geçicem...

bir de haftaya karne alıcaz abi ya ben 2 hafta war diye şartlamışım kafamda hala öyle sanıyorum :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

qel senle bi konusalım bu komplo isini nazlım :D
makarna kutsal yemek :D
1.50YTL en ucuz ve lezzetli makarna :D

lp_rockgirl

yaaa sizin şu gıcık karne notu hesaplama yönteminin yenisini getirdiklerinden haberiniz varmıı :Syaaa normalde taktir alabilcek olanlar teşekkür teşekkür alabilcekler hiç bişe hiç bişe alamicak olanlarda sınıfta kalıyormuş!!!!!üff yha gerçektende zorladılar ama ii ce yhaaa ben taktir alcam sanırken teşekkür alcammmm :cry:

ewrimcan

bana sınıfta kalıcaımı mı sölüosn yanii :shock: :shock: :cry:  neyse bakarım, hallederiz. öyle pes etmiiciim bu sisteme.

işine geleni basan basına basalım

metallic

cabucak karne alsakta rahatlasam galiba krnye notlar puanla gecicekmis :neutral:
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

black_ece

ahh beee derslerin hepsi 4 ya 5 çok az ablam beni kesicek sonra da satanist olup kanımı içicek başka da bişi demiyorum !!!

makinacı

lise sonun sewdiim özellii not kaygısı yok:) hocalar bide okulda not stresi olmasın die bol keseden weriolar notları :D

Mr. MeTaLkiSS

türkiye ve dünya gündemini oluşturan önemli ve ciddi konular için.... başlık okul okul okul içinde yazılan şeyler de bi ayrı konu :D bu topici başka bi bölüme alsak mı ya modlar veya admin bey??
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

black_ece

ama okul okul ve okul türkiye nin gündemini oluşturuyo caktaş bey :D
ben oks yüzünden delirdiğimi bilirim haah az kaldı şimdi de öss yüzünden fıttırıcam :)