Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Stres atmak için ne yaparsınız?

Başlatan Sumween, Ocak 19, 2007, 04:50:14 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

itiraf ediyorum konu çalıntı :D ama yine geyiksiz ve zevkli bir konu aslında... yazın bakalım sinir,stres,bunalım anlarınızda ne yapıyosunuz?

ben genelde saçımı kesiyorum olmadı kıyafetlerimi... :D sweatin kollarını kesip t-shirt olarak kullanmak vs... (son zamanlarda saçın yeterince kısalmasından dolayı dolabıma akın ediyorum zaten=))

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Littleches

Çok sinirli olursam kesin çok sert metal grupları dinlerim [ Lamb of god , hatebreed , slayer vs.. ] Stres bende pek olmaz çünkü pek düşünmem :)

BunalımLarda da genelde kahve içerim fotoğraf çekerim geçmişe bi göz atarım , slow - rock parçalar dinlerim ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

metallic

önce mzk dnler snrada ağlarm :cry:
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

makinacı

birilerini aşşalarım :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

folligue

yatar uyurum ancak o zaman cevremdekilere zarar aynı zamanda yatarken müzik dinlemekte hostur... :mrgreen:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Sumween

''vermem'' kelimesi eksik kalmış postunda... :)
bnm de stresimin boyutuna bağlı daha ilkokuldayken tıfılcık boyumla kızlar tuvaletindeki aynaya çakmıştım, orta parmak çıkıntısı patlamıştı ,gerisi mosmor :D aynaya da bişey olmadı duvara tam monteymiş...

bi de kızdıran adama bağlı beni kızdıran kızsa büyük ihtimal tikimalın biridir dokunmam,erkekse genelde dalıyorum! en son bi çocuğa daldığımda onun parmakları geriye katlayıp morartmıştım o da tekme atmıştı karnıma, hiç acımıyo da at herif ya :mrgreen: resmen dalmıştık öyle harbi erkek kawgası! sonra arkadaşı geldi kaçtım :mrgreen: aaah ah daha ortaokuldaydı bunlar....

(amma nostalji yaptım ya neyse...)

I choose hush...

metallic

napptın yaa :shock:senden korkulur :bonus: tııırssstııım
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

ewrimcan

en fazla (ki %1 ihtimal) birine sataşırım. %19 kardeşime çatarım, %80 şimdiki gibi hiç bişey yapmam, hızlı soluk alıp veririm, yumruğumu sıkarım.

işine geleni basan basına basalım

black_ece

gitar,internet,kitap,müzik.....
bu dörtlüye sığınıyorum

Requiem

Ben stresli miyim değil miyim anlayamıyorum :D Canım sıkkınken müzik dinlerim ya da bir şeyler karalarım o kadar..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

delilah

aslında kitap okuyunca bende hiç stress sinir kalmıyo ama o zamanlarda da genelde kitap okumak aklıma gelmiyor..düşünsene gerizekalının biri gelip beni kızdırıyor ama ben içimden
boşver dilara kitap oku geçer..
o kitabı o herifin kafasında paralasam daha çok işe  yarar değil mi?!
acı yüreğime kitleniyor genelde üzgün olduğumda bundan sonra günde iki kaşık passiflora ..müthiş oluyorum işte o zaman..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

selinkinpark

eğer cidden evde boğuluyor qibi oluyorsam ya kuzenime qiderim ya da müziğimi açar bir seyler cizmeye calısırım yada sadece karanlıkta oturup müzik dinlerken kahvemi içip camımı acıp dısarı bakarım sadece...

folligue

Sumweem tiki mal diyicektin herhalde  :mrgreen:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Sumween

hayır tikimal diyecektim ve dedim =) ben üretiyorum kendime lazım olan kelimeleri alışırsın zamanla... sana da follik diyesim geliyor baştan beri ama demiyorum ! (:
ayrıca nickimi yanlış yazanlara biri daha katıldı yeni bir versiyon olmuş çeşitlilik için teşekkür ederim :)

genel stres atma yöntemim de çoğumuzda olduğu gibi yüksek seste müzik dinlemek... dün o hasta halimle gece saat 1den 3e kadar müzik dinledim ses çıkmasın diye gömüldüm iyice yatağa, ateşim çıkmış bu sefer de...=)

I choose hush...

gokhan

stres atamak ıcın en cok yaptıım sey evanescence'nın parcalarını dınlemek :) en guzelı