Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

fotoğraf

Başlatan muzzy, Kasım 26, 2006, 11:07:52 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

güzel çekmişsin.. baştan üçüncü resmi sevdim ...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

wape

saol ya
o resimin orjinalinde güneş şu africa belgesellerindeki gibi dalgalı dalgalı ama burda belli olmuyo
bende 2yi seviyorum sol taraf aydınlık sağ taraf karanlık nasıl oldu bende anlamadım :mrgreen:

selinkinpark

Quote from: black_ece on Ocak 21, 2007, 05:49:12 PM
seni bizim okula alalım selin birlikte fotoğrafçılık kursuına gidelim ayda iki ders 5 ytl .)
haha cidden mi lan qeliyorum sizin okula :D
qidicem zaten taksim de mi ne var bi tane kurs benim arklar qidiyor süper yahu :rolleyes:

black_ece

Quote from: selinkinpark on Ocak 21, 2007, 09:26:34 PM
Quote from: black_ece on Ocak 21, 2007, 05:49:12 PM
seni bizim okula alalım selin birlikte fotoğrafçılık kursuına gidelim ayda iki ders 5 ytl .)
haha cidden mi lan qeliyorum sizin okula :D
qidicem zaten taksim de mi ne var bi tane kurs benim arklar qidiyor süper yahu :rolleyes:

benim arkadaş gidiyo gaza geldim :D
iki ders yaptık şu ana kadar bu hafta içinde nasip olursa analog bulucam bi tane bi de safariye çıkıcaz karanlık oda falan diyolar hadi hayırlısı .)

Littleches

Wape bol ışıkLı fotoğraf çekiceğin zaman , makinayı direk güneşe tutma biraz daha yukarı tutup elinLe kamera objektifini biraz kapatır gibi yap öle çek bu sefer gölge alır daha hoş olur direk ışığa tutarsan fotoğraflarında olduğu gibi birşey gözükmez ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ewrimcan

wape arkadaşım o fotodaki yerler d.bakıra çok benzio. orası mı? fotolar güzel. littleches'in önerileri de güzel.

işine geleni basan basına basalım

wape

abi bunlar sony ericsson k 750i ile çekilmiş fotolar objektif dediğimiz şeyin zaten çapı 1 mm bile deil neresini kapatam :mrgreen:
ya buralar bursa ve ankaradan görüntüler
hatta bazıları okula giderken tren durağından fotolar
bide ben güneşin fotoyu kaplamasını çok seviyom ya o yüzden direk güneşe tutuyorum :lol:

black_ece

o çok güzel bişey ya fotoğrafta ne olduğunu anlamıyosun ışıktan sanki böyle kocaman bi ışık topu falan gibi çok severim öyle şeyleri tavandaki avizeyle de denemişliğim vardır.

muzzy

littleches inki gerçekten güsel...

buda bizim bugünkü geziden..dağlara vurduk kendimizi....

black_ece

o uA niğde
photoshop mu yoksa siz mi yaptınız ciddi ciddi ??

muzzy

ne photoshop u yaw o kadar da deil...hem o kadar gerçekçi yapamayıs daha.. :)

Sumween

yazı süper olmuş he :) alttaki foto da çok otantik =) sağdaki ışık huzmesi korku unsuru katmış :D

edit yazının içeriğini değil görselliğini beğendim tamam mı huhh! en büyük BJK  :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

her yerde her zamanuA :cool:

wape

k750i harikaları hepsini ben çektim :rolleyes: (hiç birinde photoshop kullanmadım :ünlem:)

bugünkü ankara havası (24.012007) ua cılara kıyağım olsun  :mrgreen:

gün batımı işte ankara deil ama

buda gün batımı (ankara)

buda

ay etrafı çok güzel bulutlar bi tek aya izin vermiş yoksa etrafı çevrilmiş durumda sanırım :mrgreen:

muzzy

güzel resimler...saolasın uA cıyıs ya..uA cı ne abi... :D