Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP'ı diğer gruplardan farklı yapan nedir??

Başlatan LP.soldier, Ocak 21, 2007, 05:18:54 AM

Previous topic - Next topic

LP.soldier

lpsoldier

işlerine gerçekten saygı duymaları

lpstreetsoldier
lpcrew

black_ece

mesajını editleseydin ya :D

chester :D adamın sesi yeter ya bi de joe nun turntable ı

Darkshines

Grubun adı haricinde hiçbir şeyleri farklı değil diğer gruplardan..

makinacı

"bi kere şarkıları sööleyen o sarışın eleman çok yakışıklı ayrıca dier üyeleride çok tatlı hele bi capon var mark mıydı neydi üff ona bitiyorum ben!bide bateristleri çok yakışıklı.ama yinede söyleyen sarışın elemanı tek geçerim keşke imkan olsa da onlarla bir gece geçirebilseydim"
tarzı bişiler diyen çıkmasında :D

walla şu anda dier gruplardan farklı yapan rap vokali ayrı bi elemanın yapıyor olması(mike shinoda)
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

shimy

2 soliste birden sahip olmaları ve bu iki solistle farklı müzikleri bir araya getirip harikalar yaratmaları :angel:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ewrimcan

neredeyse her etnik kökenden üesinin olması.

işine geleni basan basına basalım

folligue

Quote from: shimy on Ocak 23, 2007, 01:12:10 PM
2 soliste birden sahip olmaları ve bu iki solistle farklı müzikleri bir araya getirip harikalar yaratmaları :angel:

Ya yapmayın lütfen ya metal+rapcore gercekten sacmalık oluyor ya...Bakın misal en güzel örnek ''Rage Aganist The Machine'' gercekten en iğrenc gruplardan biri dünyada dinlediğim...Bence Rap ve Metal ayrı yolda yollarına devam etmeliydi bence...

Lq'ye gelince şahsen nu-metal kavramında dinlediğim ilk grup olduğu için benim için ayrı yeri vardır..Farkındaysanız yada bilmiyorum yanlışta olabilir ama dünyada pek fazla rapcore nu-metal yapan grup yok..Bunu yerini yavas yavas Lq gitar tarzında calıp rock seklinde söylenen müzik olan(hafif scream ve brutal kullanılan) grindcore nu-metal ünlenmektedir... :mrgreen:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

ewrimcan

follişgue o senin fikrin. ama bence LP bunu gayet de güzel ve uyumlu yapio. beğenmeyen dinlemio zaten. ben beğeniorm ve dinliorm. LP yi LP yapan şey de bence bu.

işine geleni basan basına basalım

folligue

Bana rap müzik hiç birsey ifade etmiyor ve Lq'yi cok sevmememdeki sınır zaten Mike yüzünden cıkıyor...Aslında Mike'sız bir Lq daha iyi bir grup olabilir bence...Sadece Chester'ı vokal olarak kullanan bir Lq sanırsam daha güzel bir müzik üretir... :mrgreen:

LP.soldier

lp'ı çok sevmiosan bu sitede ne işin var??

lpstreetsoldier
lpcrew

folligue

Bu kadar sevmek bence yeterli oluyor tüm albümlerini dinledim fazla da olmasa hosuma gidiyor...Ama eskiden ilk dinlediğim zamanlar milletin kafasını yerdim sizde dinleyin diye ama daha sonra metale alısmaya baslayınca biraz sogudum mike yüzünden...Anlatabiliyormuyum?Ben mikesız Lq'yi seviyorum hosuma giden sarkıların cogundada rap yok zaten...Sanırsam sen rapcisin ha?? :mrgreen:

Sumween

alırsınız siz Mike'sız LP..!
Mike LPde sadece rap yapmıyor... o bi gitsin bakın bakalım LP de neler eksiliyormuş...

yeşime de tamamen katılıyorum...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Darkshines

Quote from: folligue on Ocak 23, 2007, 06:52:55 PM
Ben mikesız Lq'yi seviyorum

Öyle bir grup yok ! Seven öyle sevdiği için yollarına böyle senin deyimin ile ( Mike'la ) devam ettiler ki grupta büyük emeği olan biri..

Requiem

Mike'ın olmadığı bi Lp, Hagi'siz Galatasaray'a benzer.. O yüzden bu düşüncen, müzikten çok,scream ve brutal vokale olan hoşlantından kaynaklanıyor bence..

Quote from: folligue on Ocak 23, 2007, 06:26:30 PMBakın misal en güzel örnek ''Rage Aganist The Machine'' gercekten en iğrenc gruplardan biri dünyada dinlediğim...

Gayet başarılı bi grup bence..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

Quote from: folligue on Ocak 23, 2007, 06:45:25 PM
Bana rap müzik hiç birsey ifade etmiyor ve Lq'yi cok sevmememdeki sınır zaten Mike yüzünden cıkıyor...Aslında Mike'sız bir Lq daha iyi bir grup olabilir bence...Sadece Chester'ı vokal olarak kullanan bir Lq sanırsam daha güzel bir müzik üretir... :mrgreen:

Linkin park'ta mike olmassa olucaklara bir göz atalım o zaman ..

+ Grup tarzı yeniden ele alınır..
+ Piyano'yu unutursunuz.. Ve bir daha numb , breaking the habit , crawling vs gibi parçalar dinleyemessiniz ..
+ Canlı performans'larda eskisi kadar büyük bir ruh olmaz ..
+ Linkin park'ta yazılan sözlerin çoğu mike'a aittir..

LP de mike shinoda olmasa LINKIN PARK diyemessiniz ..

Nu-metal adı altına alan da rap&rock birleşimidir tarz gider ve chester gibi biri ile sadece rock olarak kalır ama dinlediğinde kuduramassın [brutal vocal] diye birşey yok zaten onu unut.. Chester scream vocal yapan bir insan brutal vocal görmek istiyorsan [Lamb of god , cannibal corpse] gibi gruplar dinle..  :)

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.