Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

edmet 84.6 işallah onu tamamlar. bu arada analitiim 1 düşmüoo!! takdiri bikaç puanla kaçıriom. bizde takdir 162 denmiş :(

işine geleni basan basına basalım

Sumween

162 mi? nasıl ya heryerde aynı değil mi takdir teşekkür alma puanları? 122,144 dü sanırım... :rolleyes:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

metallic

szn taktir kredsi yksekmis bzmkisi 153 gerci bnmki krtarmiyo :( :cry: tesekkr alcm
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

ewrimcan

bizde yenilerin 151, eskilerin 162. ben almiim die.

lp_rockgirl

evet malseef neyse o olarak geçiyo buçuklu rakamlar falan olcak karnede ve bişe daha var eğer 1. dönem ve 2. dönem ortalaması 45 den altta oluyorsa tamamen kalıyormuşuz:S ya diyelim ki 1. dönem 42 2. dönem ortalamanın 45 olmasını sağlicak bi not alman gerekiyormuş arkadaşlarım söylemesi zor zaten küfür de edemiyoruz ama bu not sistemi bizi si......................... :cry:

black_ece

ya mesela ilk dönem 45 altı olduğunda ikinci dönem 45 alsan geçiyodun çünkü 1 ve 2 ortalamadan halloluyodu ... şimdi onun için 6 alman gerekiyo o da 55-70 civarlarında hatta 55 kurtarmıyo galiba.

lp_rockgirl

evet canım aynen....1. dönem aldığının bayağı bi yükseğini alman gerekiyor ki geçer not sayılsın ahhhhh ahhh allahım yarım et bizeee :rolleyes:

metallic

AMİN zatn işimz insallaha masallaha kaldı :D
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

lp_rockgirl

hoş artık ne inş ne de maşallah işe yarıyor be güzelim hoca ne inşallaha ne de maşşallaha bakıyor hatta gözünün yaşına bile bakmıyor neden bu kadar despotlar anlamıyorum ki

ewrimcan

hocam cuma sana bi sürprizim var dedi, ii bişeymiş. hadi hayırlısı. bu arada cuma yarınmış. bana kalsa okula 3gün sonra gitcem.  :)

Sumween

harbiden ya bu hafta çok çabuk geçti!
bugün bayağı azdık okulda yemediğimiz halt kalmadı Behçet'i çatlattık gene :D
yarın ağlicaz büyük ihtimal ama ne yapalım canım, yarının planı da hazır zaten Taxim'e gidiyoruz karne sonrası stres atıcaz! =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ewrimcan

abi programa bak:  karneyi al, tiyatro çalışması (3perdenin 3ünü de -takriben 2.30 saat sürüyor), saat 3te mat1 ekdersim var 2 saat. saat 5te de sınav var. millet karne alıyor, sevinio, gezio; ben ders çalışıcam. :( :cry:

black_ece

:D
şanslıyım
almancam 5
matematiğim 4 geldi :D
4.55 le takdir

selinkinpark

o kadar konustuk ama yine 5 4 3 diye yazıldı karneye :D
fena deil iste karnem :D
2 zayıfım var coğrafya ve sanat tarihi onları da düzelticem insallah :D

lp_rockgirl

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy arkadaşlarım vatana millete hayırlı uğurlu olsun 1. dönem kazasız belasız bittii zayıfı olanlara geçmişler olsun hadi bakalım tatilinizin dilediğiniz gibi geçmesi dileğiyleeee.......(hehehee teşekkürümü aldımmm :cool:)