Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Adema

Başlatan folligue, Ocak 22, 2007, 06:03:15 PM

Previous topic - Next topic

folligue

Ya arastırma yaptıgım sürede ne yazıkki türkce olarak bulamadım acıklamayı o yüzden kendim ayıklayıp size iletiyorum...

Grup Bakersfield,California'da kurulmus...5 kişi olarak baslamıslardır be nu-metal capında avrupa iyi bir hit yakalmıslardır...

1998'de kurulan grup Mark Chavez(vokal),Mike Montano(bass),Mike Ransom(gitar),Kris Kohls(davul),Tim Fluckey(gitar)'ten olusmaktaydı...1999 yılında Montano grubu terk etmis yerine ise Dave DeRoo gecmiştir...

İlk albümleri Adem(2001)a , The Way You Like it ve Giving In sarkıları sayesinde 600.000 satmıstır.2002'de OzzFest'te Ana Stand'da yer almıstırlar...Insomniac's Dream(2002) ikinci albümleri sadece 50.000 satmıstır...Bunu tirajını Unstable(2003) 200.000 satarak kurtarmıstır...J Records'la aralarında gecen bazı olaylar sonucunda Mike Ransom gruptan ayrılmıstır...Bunu devamında Mark Chavez(Jonathan Davis'in kardesi)de grubu yarı yolda bırakmıstır...(Simdi iki eleman birden Midnight Panic adlı grupta yer almaktadırlar...)

Earache Records'la anlasıp Mark Chavez'in yerini Rewind Yesterday grubunun solisti Luke Caraccioli doldurmustur...Bu sekilde Planets(2005) adlı albümlerini cıkarmıslardır...Caraccioli grubun kendi tarzına yönelik bazı sorunlar ile ilerlediğini ve grup elemanlarının kendinden pek hoslanmadığı nedeniyle albüm ardından gruptan ayrılmıstır...

Adema grubu su an LEVEL'in eski gitaristi Ed Faris ve solisti Bobby Reeves(Keanu Reeves'in kardeşi) ile calısmaktadır..Su an icin 3 yeni demoları bulunmaktadır Human Nature,Out Alive ve Los Angeles...

Giving In"
"The Way You Like It"
"Immortal" (Mortal Combat film müziği olarak kullanılmaktadır)
"Unstable"
"Tornado"
"Planets"
"Human Nature" videoları bulunmaktadır 'Human Nature' dısında tüm videoları www.youtube.com'da bulunmaktadır...

Benim fikrime gelince sıkı bir nu-metalciyim ve bu grup beni daha cok bagladı...Kullandıkları gitar efektleri(genelde Tim önplanda olur) gayet hos...Davulcuları Kris calma yöntemi farklıki bende kendime aynı yolu sectim belki sizde izlemelisiniz...Nu-Metal capında bana göre dinlenebilecek en iyi gruplardan biri fakat daha Türkiye'de pek meşhur olmadı...Giving In adlı sarkılarını Linkin Park ile bi düeti geçtiği haberi ile bu grubu dinledim :mrgreen: ve gayette hosuma gitti...

En iyi sarkıları:

So Fortunate
Giving In
Needles
The Way You Like It
Freaking Out
Unstable
Immortal
Tornado
Planets
Look Away(KoRn düeti)
Betrayed Me
Rip the Heart of Me

Eminim bu grup hakkında sayemde biraz bilgi edinmissinizdir...Yorumlarını bekliyorum... :mrgreen:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

ewrimcan

bulursam dinlerim.

bunların fotolarının çou 4 kişi, bikaçı 5 kişilik. bu caraccoliyle mi ilgili?

işine geleni basan basına basalım

folligue

Sanırsam öyle...

Sumween

footoo.... (kendimi topic topic dolaşıp foto dağıtan kapıcı gibi hissettim!)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

folligue

Soldan dördüncü adamları en iyi ve ilk solistleri Mark Chavez... :mrgreen: Cok karizma herif gibime geliyor ama biraz uyduruk...

Littleches

Severim ama pek tatmin etmiyor sound'u iyi ama kalitesiz buluyorum ama vocalleri gerçekten iyi bir sese sahip ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Requiem

Çok da ayrıcalığı olmayan bi grup dinlediğim kadarıyla.. Bu arada davulcularını, kendine ait farklı bi tarzı var diye örnek alıyormuşsun.. Ben pek bi tarz göremedim.. Örnek alınacak tonla adam varken bunu alma be =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

ben bu grubu sadece lp ile one step closer ı söylerken dinleyebildim orda da sadece "shut up" diye bağırıyolardı .)ayrıca orda puddle of mud da vardı galiba. bi de giving in i dinledim

LP.soldier

the way you like it klibinin sonunu izleyin azda olsa chaz ve joe görünüo..

lpstreetsoldier
lpcrew

selinkinpark

[youtube=425,350]k0cX0omPuhs[/youtube]
bahsettiğin klip bu olsa qerek :)

folligue

LpNumB

Giving in ve needles qüzel

Darkshines

Gereksiz grup piyasayı boşuna dolduruyorlar.Hiç bir şarkısını sevmedim.Davul da hiçte ahım şahım bir şey yok yanlış adamı örnek alıyosun hocam

folligue

Ben o davulu hi hat ve trompet kullanış biçimine göre örnek alıyorum bir kac tane klip izle lütfen seviyesi bakımından değil calış tarzı için örnek alıyorum yanlış anlamışşınız...Nu-metal tarzında gayet hoş bir grup böyle bir yorumu hak etmiyor!!! :evil:

NrCn

bu adema nın mark ayrılmadan önceki çekilmiş resimlerinden biri...