Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

the rising tied review

Başlatan black_ece, Ocak 27, 2007, 09:08:37 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Linkin Park's front man Mike Shinoda, has created a sound that can appeal to the masses. The beats, the lyrics and the overall musical atmosphere this album creates are second to none. Fort minor does an excellent job of combining catchy hooks, with conscience lyrics. Shinoda brings something new to the table with each track.

Linkin park tan mike shinoda fort minor:the rising tied ı sonunda bitirdi.şarkı sözleri ve akılda kalan müzikleri çok iyi kombine etmiş deniyo.
shinoda her şarkıyla yeni bir şey yapmış

review mış bu yeni çaktım :D

ayrıntılı bilgi için tıklayın

Sumween

hmm tebrikler Mike'a... ya Mike hem kendi albümüyle hem LPnin albümüyle aynı anda mı uğraşıyordu? :S yakın zamanlarda çıkıyolar çünkü LPninkine de az kaldı işte..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Darkshines

Nasıl yani ? Onların şu an satışta olan albümlerinin adı zaten "The Rising Tied" idi.

makinacı

evet kardeşim güzel bi noktaya parmak basmışın..bence LPFT haber kaynakları biraz eski bi haberi ortaya çıkarmışlar :D yinede saolsunlar :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

black_ece

öyle miydi falla fort minor hakkında hiç bir bilgim yok :D
neyse değiştirdim:D

Kozy_mac

ulan ece napmışsın=) o kadar da üzülme mike 2. bi albüm çıkrtıo zati ama tarih ve adınıda unuttum medet ummayın ben tembel biriyimdir
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

selinkinpark

rewiev ne :S

Kozy_mac

yeniden gözden geçirilmiş hali canım
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

selinkinpark

tamam iste the risinq tied yeniden yani yanlıs olan bir sey yokki :D

black_ece

ilk yazdığımda vardı :D

Kozy_mac

sorunda burda işte=)ama 2. bi albüm kesinlikle var

selinkinpark

yahu tamam 2. albüm de qelicek bu 1. ve 2. arasında olan 1.5 albüm :D

muzzy

vay bea iimiş.. :D

Kozy_mac

milletin beyni mercimek çorbasına döndü valla=)

BurciSh

şarkılar gzel hatta 2. albm olursa daha i olcğndan emnm bn
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs