Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

İnsanlar özgür müdür?

Başlatan slmaky, Ocak 29, 2007, 03:03:08 PM

Previous topic - Next topic

Sizce Insanlar Ozgurmudur,Degilmidir?

Insanlar özgürdür
19 (18.6%)
Insanlar özgür değildir
41 (40.2%)
Benim Yorumum Farklı.
42 (41.2%)

Total Members Voted: 101

slmaky

Bence özgürlük diye bişey yoktur.Sınırlı bir şeyin içinde sınırsız bir şey olmaz....

tome3.mpq

ozgurluk wardır

ama ezilmiş dünyanın cüce gençleri bundan tamamen wazgecıp pesıne dusmeyıp kendılerını esaret altına almıslardır o yuzden ozgurlugun nedemek oldugunu bılmezler ozgurluge ınanmazlar yada ınanmak ıstemezler cunku onlar emperyalızmın köpeğidir çoğunuz gibi

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

makinacı

özgürlük spesifik bir kavramdır. özgürlüğün tam anlamıyla kullanılması için bazı kuralllara uyulması gerekmektedir. özgürlük başkasının haklarını engelleyene kadardır.
ama sınırlı bir özgürlük düşünülemeyeceğine göre....
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Requiem

Kısmen.. Bazıları özgürdür bazıları değildir.. Özgürlük kavramı bir çok yöne çekilebilir..
Bence insanlar belli bir bilince ulaşıncaya kadar kaderlerini belirlemekte özgürlerdir.. Ancak "heyoo özgürüm ben" diyip adam öldürmek özgürlük de olmaz ama..

Bu verdiğim örnek herhalde özgürlüğün onlarca anlamından bir kaçıdır.. O yüzden çok kapsamlı bir konu olduğu için birbirimizin söylediklerini tam anlamadan cevap yetiştirme girişiminde bulunarak kavgalara sebebiyet vermeyelim demek istedim =)

Bu arada şıklaradn ikisi aynı mı bana mı öyle geliyor?
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

slmaky

ahhhhh :( ozur dilerim acele olmustu islerim yuzunden

black_ece

bu arada başlığın "İnsanlar Özgür müdür ??" şeklinde olması gerekmiyo mu ??
(bkz:türkçe katli yapılmasın kampanyası):D

Requiem

Olsun arkadaş yine duyarlı çıktı.. teşekkür ederiz =) Anketi ve başlığı düzelttim..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ewrimcan

özgürlük vardır. ama şu an özgür insan var mıdır? hayır. yaşama özgürlüümüz yok, düşünce özgürlüümüz yok... bu liste daa uzar da gider.  ne yazcaımı unuttum ii mi!?

işine geleni basan basına basalım

lp_rockgirl

ya ögürlük die bişe war sanırm her insan düşkündür biraz özgürlüğüne ama hiç bi insan özgür değildir üzerine yıkılan sorumluluklardan başını kaldırıp özgürlüğünn tadını çıkaramaz kimse bence eğer tadını çıkarabilen warsa da ona helal olsun derimm

gokhan

genel dersek yok yanı bız de bı yaratana baglyız yanı bıraz daha derın dusunursek belkı kendımız ozgur oldugumuzu dusunuruz ama....

metallic

özgürlük brazda göreceli sanirm yasadği ülkeye gre farklilik gsteriyo batlı insanlrn türkiyeyi özgür buldklarni zanntmiyorum ama dğu taraftaki kmsularmız bzm gbi olmak için bir cok seylerini feda edebilirler dye dsünüyrm
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

gokhan

kesınlıkle cozmussun olayı tebrık bunları dusunmene sewındım :)

Sumween

özgürlük değişken bi şey aslında... özgür olabildiğin zamanlar da vardır kısıtlandığın zamanlar da... yani seçenekten işaretlenecek bir şey değil,''özgürüz'' veya ''değiliz'' diye...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

slmaky

Bundan sonra türkçe karakter kullanmaya çalışırım 2 yıldır ogame onadığım için türkçe karakter kullanmıyordum elim alışmış artık yavaş yavaş alışırım hem daha yeniyim :)
Requiem'e rica ederim ayrıca Teşekkür ederim iyi günler

delilah

tam gerçekten daha özgür olabileceğimi düşünmüştüm üniyi kazanınca ankarada.. aileden uzak cebinde para var ne bileyim işte... ama devlet bile daha beni adam yerine koymuyor mesela korkmadan barlara giremiyorum onsekizden küçüğüm diye .. on sekizden küçüğüm diye kredi kartı alamıyorum imzam geçersiz bi işe yaramıyorum adı da aileden uzakta özgürce okuyorum...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!