Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

İnsanlar özgür müdür?

Başlatan slmaky, Ocak 29, 2007, 03:03:08 PM

Previous topic - Next topic

Sizce Insanlar Ozgurmudur,Degilmidir?

Insanlar özgürdür
19 (18.6%)
Insanlar özgür değildir
41 (40.2%)
Benim Yorumum Farklı.
42 (41.2%)

Total Members Voted: 101

gokhan

ya ozgurluk ozgurluk nıye bu kadar pahalı arkadaslar yaaaaaaaaa :(

tome3.mpq

ozgurlugun anlamını bılmıosun o yuzden sana pahalı gelıo
ırakda ozgurlugu ıcın canını wermeye hazır bınlerce mılyonlarca ınsan war
sen ne anlarsın sen gıt ınternet basında cay kafe ıc muzık dınle baska ıse yaramıosun gordugum kadar

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Requiem

İlk sayfada da dediğim gibi özgürlüğün 290334584 tane anlamı olabilir.. Milletlerin özgürlüğü,bireysel özgürlük,ekonomik özgürlük,hede özgürlük, hödö özgürlük..

Bu yüzden birbirimizi kırcak cümleler sarfetmeyelim Tansucuğum =) Kısacası birbirinizin özgürlük anlayışına el atacağınıza kendinizce yorumunuzu yaparsanız tatlı tatlı,anlamlı bi başlık yürütmüş oluruz =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makinacı

ben bir çok konuda görüşlerim yanlış anlaşılabileceği için yorum belirtmiyorum artık. gerginlie gerek yok :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Kozy_mac

bu kavram kendinizi ne kadar dünyadan soyutladığınızla da alakalı aslında
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

gokhan

sen nerden bılıyon  (altun) ben o soruyu nıye sordum onu bıle bılmıyosun bıde sen kendın demıssın ozgurluk ıcın canını wermeye hazır ınsanlar war pekı INSAN BU KADAR UCUZ MU sen benım laylaylom oldugumu dusundun herhalde ama yanlıs dusunmussun bırader... 

delilah

tansu arkadaş düşünce özgürlüğünü kullandı bence :)
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

zaten tansuyu ben bıraz da olsun tanıdım ama o benı tanımıyo bunu bılıyorm ama her zmn ınsan dusuncesı benım ıcın onemlıdır ama dusuncelerı beraber paylastıgın zmn cook daha onemlı oluyo

LPinox

düşünce özgürlüğü açısından bakarsak ben insanların özgür olduğunu düşünmüyorum am bence gerginlik yaratmaya gerek yok ve de  kırıcı sözler kullanmassak iyi olr.tartışma bakımından güsel bi konu... :rolleyes:

folligue

abi isteyen özgür olur... :rolleyes:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

gokhan

ıstemekle olsaydı......

LPinox

abicim malesef düşünce konusunda olamıo  :rolleyes:   başka açıdan bakıosan olabilir ama ben düşünce bakımından insanların özgür olabileceine inanmıorm :rolleyes:

black_ece

olamıyolar haklısın
okullarda bile düşünen bir gençliğin oluşmasına izin verilmiyo daha ne olsun ya

delilah

okullarda düşünmeye izin verilseydi (sadece siyaset için söylüyorum) bu özgürlüğü kullanan bir çok etken olurdu ülkenin içinden ve dışından. kısacası bölücülük için kullanırlardı ki lise de insan daha deli oluyor kanları daha deli akıyor.. kaldı ki üniveriteleri görmüyor musunuz hala sakin değil bir yer.. benim aklım siyaset ile ilgili bir düşünce özgürlüğü geldi ece ama eğer başka birşey için söylediysen lütfen onu da söyle ki onun üzerine de konuşalım biraz ;)
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Cherander

neye göre kime göre ?