Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dikiz Kaydım (18+)

Başlatan muzzy, Şubat 04, 2007, 05:00:02 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

elma şekerim in yapımcılarından... :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=E7HWkdXqxCs

makinacı

abi bunun sözleri fazla net deil ya...yinede saol paylaşım için :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

muzzy

ben süper annadım..ayıp kaçmasa yazardım da... :D

makinacı

anlaşılıo da elma şekerimdeki kadar net deil...

muzzy

ewt ama yine döktürmüş... :D :D..bide adıyaman die şarkıları var onu da izleyin o normal ama o da süper.. :)

Darkshines

Bu şekilde ünlü olanlarını da hiç sevmem..

makinacı

abi adam napsın içindekini dışarıya böle yansıtıo...gidip sokakta karıya kıza sarksa daha mı iyi

muzzy

ne ünlüsü yaw..adam sadece yotube ünlüsü..bişi olmaz ondan..hem bi kere ünlü oluosa bile hakedior...örsan ın dediği gibi içini dökmüş...hem sesi süper...Adıyaman şarkısını da dinlersen görürsün..hem o şarkı normal..sen ordan ünlü olduunu düşün.. :D

selinkinpark

Quote from: Darkshines on Şubat 04, 2007, 08:19:29 PM
Bu şekilde ünlü olanlarını da hiç sevmem..
batu bunlar ünlü mü oluyor sanki(:
eğleniyolar..
sizde iyice kaptırdınız ha muzi +18 lere :D

black_ece

ya karıya kıza sarkma da değil bu örsan öyle salak salak videolar falan komik ya da ilgi çekici olduğunu mu sanıyolar iğğğrenç elma şekerimi de sevmemiştim
sonuna kadar izlemiyorum bakıyorum iğrenç kapa gitsin
zaman kaybı sadece !

Darkshines

Video çekmesse karıya kıza laf atıcak diye bir şey yok ki takılsın banane.En başta eğlence olarak çekilir tabii de bi yerden sonra ticari kaygı yaratıcaktır falan filan internetten ünlü olan çok..Ayrıca tamam video hoş eğlenceli bilmem ne de karıya kıza laf atmamışta etmediği küfür de kalmamış küfürsüz de beste yapılabilir eğlence kategorisi altında (:

muzzy

herkesin eğlence anlayışı farklı..küfür olunca daha bi eğlencelei olour..bak cem yılmaz..adam edince millet yarılıyor...kimseye bi zararı olmadıkça küfürden zarar gelmez..adam süper yazmış saygı duyalım.. :D

bi kez daha söleyim ADIYAMAN şarkısını dinleyin onu da süper sölemiş..normal şarkı o :)

Darkshines

Hocam eğlence anlayışına falan geldi konu video güzel ben de güldüm Cem Yılmaz ile kıyaslamışsın ona bir şey demiyorum onun mesleği güldürmek güldürme yolunda her şey mübahtır misali herneyse..
  Yarın öbür gün programlara falan çıkarlar ondan bahsediyordum.Nihayetinde güzel video Adıyaman'a da bakıcağım şimdi..