Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

young buck ve chaz

Başlatan black_ece, Ocak 27, 2007, 08:56:53 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Young Buck working with LP member
posted by Jas, 01/25/07
Jnuts reports that Young Buck of G-Unit has confirmed today on Hot 97 that he will be working with a member of Linkin Park for his next album (probably Mike or Chester). The album is titled Buck The World, and will be released March 20th, 2007, on Cashville/G-Unit/Interscope Records. This track cannot be found on the leaked versions of Buck The World

jnuts un bildirdiğine göre g-units ten young buck yeni albümü Buck the world için lp üyelerinden biri ile çalışacakmış(muhtemelen chester ya da mike) albüm 20 mart 2007 de Cashville/G-Unit/Interscope Records dan çıkacakmış.albüm çıkmadan parçaları yaymayacaklarmış :D

tamam yardım edin gençlere falan ama sizin albüm ne zaman çıkıcak oof off :D

ewrimcan

sen sona yazmasaydın ben yazacaktım albümü! :D  çıkmiicak yani!

işine geleni basan basına basalım

selinkinpark

bence joe da olabilir :D ama mike daha ön planda

[LPU]tkan

Rapper Young Buck Chester'la bir şarkı yaptı ve Young Buck'in son albümünde yer alacak ve 20 Mart'ta yayınlanacak.

''Bence bir baş yapıt yarattım. Bu albüme yüreğimi koydum ve bence fanlarım bu albümü çok sevecek. Linkin ParkWtan Chester Bennington'la da bir sarkı yaptım. Size söylüyorum bu albüm çok manyak'' diyor Young Buck. Albüm 50 Cent ve Sha Money XL tarafından yönetildi.

Kaynak:LPTimes
Çeviren Chazy'e teşekkürler

LPUtkan Blog'dan alınmıştır

black_ece

ya böyle bi konu var utkan ya niye altına yazmıyosun onun
/birleştirildi

[LPU]tkan

niye yazayım lptimes olemi yapıoda ben lptimes'ı ornek alıyorum :D

Requiem

Bu arada Utkan, blog unu haberlerle dolduracağına daha kişisel yazılar eklesen daha iyi olmaz mı? Yani "Haberi ben duyuruyorum.. haber benim" mantığındasın.. ki en doğal hakkın ama seni bilen biliyor artık =) Hem blog unda hem site de aynı haberlerin olmasına gerek yok demek istedim.. Direk siteye koysan da olmaz mı?

Haber için de ayrıca teşekkür bu arada =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

[LPU]tkan

bilmiom ya bn hep hayal etmistim bi lp sitesi acayım diye ondan koyuyom cok saçma bisey yapıom aslında biliom hem oraya hem oraya koyuyuom haberi bilmiom ya kapatayım o zmn sitemi :D ay blogumu

Requiem

Yok kapat demek istemedim sadece her haberin altında "LPUtkan Blog dan alıntıdır" yazısını görünce neden öyle yaptığını merak ettim =) Sen bozma hiç devam et böyle =)

[LPU]tkan

artık cok gec kapadım :D

Requiem

Benim yüzümden kapatmadın di mi?

[LPU]tkan

yo sen sadece fikrini soledin bnde doru oldugunu dusundum  hem acık olsada kimse bakmıo :D bunun icin sana tsk ederim

Requiem

Rica ederim ama ben fikrimi söyledim diye kapatmamışsındır umarım.. Çünkü kapatman için demedim onu sadece merak ettim ve sordumçç yani gerçekten istediğin için kapatmışsındır.. Neyse uzatıp konuyu dağıtmayalım =)

makinacı

requem sen kendini suçlu hissetme. utkan sanada yaptıın we yapacaın tüm paylaşımlar için teşekkür ederim.
not=blogunu ben inceliordum
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

black_ece

ben de bakıodm arada huh
ayrıca bu young buck kim g unittenmiş ama dah önce hiçç duymadım