Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Basketbol

Başlatan muzzy, Eylül 09, 2006, 03:15:35 AM

Previous topic - Next topic

Silver_Sky

fazla politik girmicem.her sey spor için abi. fazla karıstırmayalım.yoksa cok üzücü durumlarda cıkar.ama su cok hosuma gitti.dün tekel fenerbahçe macını izliordum.fenerbahceden oyuna 91 dogumlu(15 yasında) maxim can mutaf isiimli oyuncu girdi.ve 7 sayı attı.4  atısından 3 ü girdi.daha ne dilkelim.15 yasında.ve ibo kambala solomon gibi yıldızlarla oynuor.gelecekte bu cocuk bir yıldız oalcak. ismine takılmayın o türk.sanırım annesi ermeni yada gürcü.

LpNumB

bişe sorabilirmiyim o oyuna giren 91 li oyuncunun boyu kaçtı ??

Sumween

basket fazla sevmiyorum ama ortaokulda potaya üç adımla yandan koşarak yaklaşıp basket atığımız bi olay vardı süper yapıyodum ben onu hoca şey diyodu hep ''hareketi doğru yapıyosun bayağı iyi ama basket de olsa iyi olcak boydan sanırım!'' :D yaa işte potansiyel var imkan yok :P :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

turnike değil mi o :D
biz de yapıyoduk (:

LpNumB

evet turnike sdiğer taraftan da gelen de rebound u alıodur kesin :)

muzzy

Galatasaray- mersin b.ş.b maçındaydım..basket maçının havasıda bi ayrı oluo yaw...iice boşaldım ne zmandır maça gitmiom en azından baskette içimizi döktük..bide pota arkası tribün çöktü..bizde bi başladık yıkalımmı cimbombomum yıkalmmı vay vay.senin için bu salonu yıkalımmı vay vay ı sölemeye başladık bi ara gerçekten yıkılacak sandım..süper sallanıor yaw zıplayınca.. :D :D

ewrimcan

basketbolun desteklenmesi çok ii.

bu arada fb bayan takımı çeyrek finale kaldı. tebrikler fblileri. ama fb topicinde bahsetmemişiniz. ayıp.

işine geleni basan basına basalım

muzzy

bizim için basket-voleybol-handball hiçbişi farketmior..yeterki Galatasaray olsun..her zman her yerde tam destek.. :twisted:..salonda ses daha çok çıkıor biz daha da azıyoz ozman..o açıdan salonun güselliği var.. :)

ama futbolun yeri her zman ayrı tabe.. :)

ek:onnar bahsetmez tabe..ne bahsetcekler GS topiğine sataşmak dururken onla mı uraşcaklar..

ewrimcan

tüm fb lileri fair play'e davet edioz burdan.  takımlarını desteklesinler, sonra sataşırlarsa sataşsınlar.

işine geleni basan basına basalım

muzzy

yok sataşan sataşsın yane biz cvbını veririz..  :twisted:..ama soora çıkıp herşeyleri överler daha bişiden haberleri yok..onnarı örenin gelin sataşın daha ii olur..bize koz çıkarıosunuz bak..ben bunu unutmam mesela.. :twisted:

edit:Galatasaray:82-türktelekom:92...yenildik ama aslanları burdan bi kez daha kutluyorum..16 farkı kapayıp bi ara beraberliğe bile getirdik..telekomun kıçı çıktı bi ara ama taktik işlerle götürdüler..10 sayı farkta son anlarda maçı bıraktık 3lük filan attılar öle oldu..normalde 6 sayı farkla bitiodu..her neyse TEBRİKLER ASLANLAR...taraftarı da unutmayalım yine yıktılar gürültüden salonu..
sabah da bjk-efes e son saniye 3lüğüyle yenildi..

black_ece

nan kinaye iğneleme ima yapmadan doru düzgün konuşsanız kafamı kırıcam haa =)

Cherander

arkadaslar basketbol haberleri denmis haberlerden baska hersey var :) neyse bari ben bi tane vereyim NBA all star haftası 16-18 subat NTV canlı yayınlıo

LpNumB

Ya düşündükçe heyecanlanıyorum yaa hepsini izlicemmm keşke boozer yerine memo yu alsalardı takıma off buna taktım ben kafayı

shimy

yieeeyyytt yarın yasemin le yine türktelekom maçına gidecez cnn yada ntv den bizi izleyebilirsiniz anacım :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

muzzy

telekom deme bana..az kaldı yenioduk :S...adamların taraftarını gösterior..nerdeyse hepsi telekom çalışanı ha.. :D