Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

700$ LP guitar

Başlatan Littleches, Eylül 18, 2006, 03:43:42 AM

Previous topic - Next topic

Sumween

sorma ya lpyi ayırıyolar sinir oluyorum benim sweatte de 3-4 kişi var tam çıkaramadım bile... :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

burrom

arkadaşlar kusura bakmayın da böyle bir gitar yok.. zaten olsa bile bu fiyat tamamen mantıksız.. onun dışında brad ve mike ın ibanez ve prs gitarlar kullandığını da unutmayın..resimdeki gitar ise bir strat(en azından benziyor yani taklidi de olabilir) benim düşüncem bu gitar sadece bir hayal ürünüdür.. ya da bir fanın kendi ne hazırladıı bir gitardır.. çok ufak bir örnek vereyim İbanez k-7 yi biliyorsunuzdur(fiyatı 2000 eu civarında olsa gerek tam hatırlamıyorum) sırf munky ve head in tescilli gitarı diye böyle bir fiyatı vardı kesinlikle o paraya deyecek bir gitar değildir:) ve daha da çarpıcı olanını söyleyeyim sınırlı sayıda (sanırım 40 kadardı) ibanez k7 rb yi grubun bütün elemanlarının imzaladığı(yani sizin bahsettiğiniz şekilde) gitarlar 7000 dolardan başlayan açık arttırmalarla satılıyor.. sonuç olarak bu başlıkta bulunan gitar bence bir hayal ürünüdür.. yav en başta gitarın ibanez veya prs olmaması tamamen mantıksız.. selamlar.. burrom

Anders_Fridén

ahueahue ucuzmuş..Zakk Wylde ın gitarı 4 milyar :D Steve Vai nin ise 5 milyar..Öyleydi sanırım bende tam hatırlamıorm  :rolleyes: ama o civarlarda olması lazm  :D

I wanna Chaos for FREEDOM !

Born to Rock , Drink and Fuck !

Cherander

strat model olmasaydı alırdım ama strat modele gıcıgım

black_ece

yeni fark ediorum da imzalar neden eciş bücüş ??!
diyelim ki gerçek gitar
doğru düzgün imzalasana
karalama olmuş üstündeki :D

Sumween

eciş bücüşün tersine sallama ve dağınık :D imzadan çok parafa benziyo =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LP_GİRDABINDAYIM

walla anlam werılmes bıse al kosende dursun dıcem ammaaaa bıs onu alana kadar koseye koyana kadar ılk once alan alır kullanır eskıtır kutuya koydugu gıbı bıyerı boylar bısde ordan anca tellerını toplar anısını yaoparıs haksızmıyım allah war ya... :S :lol:
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

nu_metalist94

bende gıcık oluyorum böylelerine hiç bi b.ka benzemiyor afedersiniz ama.
ACİL 5Lİ BATERİ ARANIYOR MÜMKÜNSE 55 İNÇ !

gokhan

sadece bı tane mı war acaba ona gore bısey soylıyıcektım... :S

§ïяĝαиα

bi tane olduunu farzet ona göre söle :P
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

delimc

gitarın markasını ben biliom PRS die bi gitar markası valla süper

www.prsguitar.com du sanırım adresi ayrca wikipedia ya girip görebilirsiniz

black_ece

Quote from: delimc on Nisan 10, 2007, 02:40:54 PM
gitarın markasını ben biliom PRS die bi gitar markası valla süper

www.prsguitar.com du sanırım adresi ayrca wikipedia ya girip görebilirsiniz
de lp prs gitar kullanıyomuyduki benim bildiim takamine var ibanez var kullandıkları bi tane daha vardı hatırlamıyorum ama prs hiç duymadım

tamam kullanıyolarmış =))

the_R8Ds

bende para warda gitardan anlama baterisi olsa alırdım alsam da ailem beni ewlatlıktan rederdi :D kendi paramı kendim kasanım alırım inş

L1NK1N P4I2K

bu quitar resmi yoqmu yau ?:S
ßr£@K!ng Th£ HaßßiT     

SaHiN

abi bu gitar 100 milyonluk :D
lp imzasıyla o kadar pahalanmış
neden diye soruyorum ama...