Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

allahhııııımmm bir ay kaldı yaaaaaa 18 mart benim yeniden doğuşum olacak  hurrraaaaa :D

muzzy

walla yaw..hasftasonları çok boş geçmeye başlamıştı...genelde 3 de oluo zaten..dersaneden de gelmiş olurum izlerim.. :)

ölü gelin

benim rüyalarıma kadar giriyo be az kaldı ama ahhhh uleeyy bu sezon çok güzel olcak çok eğleneceeezzzzzzzz  bu arada kimiyi geçenlerde ilk defa ferrari tulumuyla gördüm mc laren e alışmıştık ama şampiyonluk bokuna napalım çekecez işte  :bonus:

immortal

ya ben delircem daha testlerde kimi nin aracında bi haltlar problemler oluomuşş
massanın dereceler süper kimi r. garajda oturuyo...üff korkuom yine her terslik kimiyi bulcak diye yaa
18 mart çabuk gelsüün.hayatımın anlamıymış bee f1 çok özledim motor sesini
bu sene de kimi artık şampiyon olamazsa ben bi psikiyatri kliniğine kaydolup geri kalan yaşammı orda sürdürürüm heralde.

anti-alonso
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

gokhan

f1 guzelde eskı gunlerını arar oldum eskıden bı hakınen,schumı cekısmesı wardı kı ama artık fazla ılgımı cekmıyo en sewdıgım pılot suan (buton)

shimy

takuma satoyu tek geçerim baba hiçbir şey yapmasada aşığım o minik herife :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

immortal

evt takuma sato çok güzel ortalığı karıştırır,aracı nası kullandığını ve f1 lisansını nası aldığını anlamadığım,diğer pilotlardan sürekli azar işiten süper manyak çılgın şahsiyettir kendileri :D

shimy

işte bu yüzden seviyorum ya bende :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

way baksana satoya fırlama :))

ölü gelin

o gitti ama artık bi işe yaramaz dandik aguri takımı bile beğenmedi kovdu onu be haha ay lav yu kimi ii ay lav yu kimiiiiii kimi gidince de rosberg diye baaracam

immortal

daha f1 aşkıyla tanışmamış olanlar varsa yarış takvimi ve saatleri aşağıda.. bir iki yarış izleyin aşk nedir görün :lol: :D

Avustralya Grand Prix, Melbourne, Avustralya    18 Mart, 05:00
Malezya Grand Prix, Kuala Lumpur, Malezya   8 Nisan, 09:00
Bahreyn Grand Prix, Manama, Bahreyn               15 Nisan, 13:30
İspanya Grand Prix, Barcelona, İspanya               13 Mayıs, 15:30
Monaco Grand Prix, Monte Carlo, Monaco               27 Mayıs, 15:00
Kanada Grand Prix, Montreal, Quebec              10 Haziran, 20:00
ABD Grand Prix, Indianapolis, ABD               17 Haziran, 20:00
Fransa Grand Prix, Magny-Cours, Fransa               1 Temmuz, 15:00
İngiltere Grand Prix, Silverstone, İngiltere     8 Temmuz, 15:00
Almanya Grand Prix, Nurburgring, Almanya              22 Temmuz, 15:00
Macaristan Grand Prix, Budapeşte, Macaristan    5 Ağustos, 15:00
Türkiye Grand Prix, İstanbul, Türkiye               26 Ağustos, 15:00
İtalya Grand Prix, Monza, İtalya                          9 Eylül, 15:00
Belçika Grand Prix, Spa, Belçika                         16 Eylül, 15:00
Japonya Grand Prix, Fuji, Japonya                30 Eylül, 07:30
Çin Grand Prix, Şangay, Çin                          7 Ekim, 09:00
Brezilya Grand Prix, Sao Paulo, Brezilya                21 Ekim, 19:00

muzzy

aşk derecesinde olmasa da aşırı severek islios...aşkımız belli :twisted:...nese saolasın :)

ölü gelin

yooo benim aşkım saplantı boyutlarında bendeki f1 aşkı f1 sezonunun yeni bittiği sıralardaı artık ne kadar üzüldüysem bi kaç gece üst üste rüyalarıma girmişti hatta dedim ya schumi bizim köye gelmişti diye :D

immortal

bnm aşkımda saplantı manyaklık derecesinde bişi.hafta sonları yarış var die ben dersaneye gitmedim öss ye hazırlanırken ve hafta sonları ders çalışmazdım.psikolojim kimi nin yarışlarına göre belirlenirdi.yarış öncesi sonrası manyak olurdum.tv nin sesini son ses açar büyük ekranın dibine girer yarışı izlerdim en gerçekçi şekilde yaşayım diye.
herşeyden çok f1 i seviyom ben aşkım,tek aşkım bnm bee.hersabah uyandıımda yarış takvimi ve mclaren karşımda olurdu.bnm de rüyalarıma sık sık girer sürekli düşününce tabi normal:):):)

ölü gelin

haklısın valla geçen yıl öss arefesinde bana doping gibi oluyodu kiminin kazaları ve motor arızaları hariç :D