Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

GRUP SODA

Başlatan Littleches, Ocak 03, 2007, 02:47:05 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Soda 2001 yılında Muğla'da kuruldu. Muğla'da kurulan bu grubun tüm grup üyeleri İstanbul'dan Muğla'ya gelen öğrencilerden oluşmakta. Muğla ve İstanbulda bir çok konser ve bar programına katılan Soda 2003'te Fantamania Ege Finalisti oldu. 2003 yılında Roxy müzik yarışmasında ilk 20 grup arasına girmeyi başardı.
2005 yılında Kasdav üniversiteler arası müzik yarışmasında Türkiye birincisi oldu. 4 dalda birincilik ödülünü alan grup en iyi grup,beste,yorum,sahne performansı dallarında ödül aldı. Bir çok türk ve yabancı grubun coverini yapan Soda tarzını hazmı kolay rock müzik olarak tanımlıyor.

Grup üyeleri: Candaş (Vokal), Okan (Gitar), Orkun(Davul), Cenkay (Bass)

Bu grup gerçekten başarıLı bir grup , kaliteli müzikLeri var.. Abilerimdir.. Severim ve sayarım kendilerini ... Zaten Davulcuları Orkun abinin kardeşi Batuhan konservatuvarda sınıf arkadaşım..

Birgün gel abimLer bu gece programa çıkıyor demiştide gitmiştim rock müzik yapıyorLar ve başarılılar .. Genelde Taxim'de konser veren grup ayrıca 2006 KralTV'deki gençrock programında yapılan yarışmada da birinci oldu "Bu şehrin nesi var" adlı ünlü parçalarının klibi'de dream'de hala oynamakta..

Hayko cepkin ve Çilekeş ile aynı sahneyi paylaşmış bir grup ..

2 tane 17 parçalık demo'Ları mevcut ve hepsi birbirinden güzel parçalar .. Sound'Ları athena ve Duman karışımı tuhaf bir alternative/Rock ama gerçekten harika özellikLe vocal(Candaş) ın yazdığı sözLer gerçekten harika ..

Siteleri bir süreliğine kapaLı .. www.grupsoda.net ama yenilenme aşamasında çünkü albüm kayıtLarı başladı grubun .. Ama sizLere her yerde ödül alan parçaları "bu şehrin nesi var" ın klibini youtube aracılığı ile izlettirebilirim buyrun ;

http://www.youtube.com/watch?v=xEfu9hcntu8

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

muğla deyince aklıma başka bi grup daha geldi aa acaba onlar mı falan dedim de yok değilmiş :D:D
şarkı güzelmiş bu arada
albüm çıkıcak mı çıkacaksa ne zaman ??

selinkinpark

valla hic yabancı qelmiyodu :D
qüzel baya...

Littleches

Albüm çıkacak 2007'nin haziran - temmuz aylarına doğru gelicek albüm kayıt halindeler şu anda yanılmıyorsam 14 parçadan oluşacak albüm..

Littleches

2 Hafta önce SODA'nın taksim ekşi limon'da programı vardı.. Gece normal ilerlerken Candaş[vokal] beni sahneye çağırdı ve bakın hangi parçayı söyledik :)

http://www.youtube.com/watch?v=6bBA2S7Gr_Q

Darkshines

Tam son çığlıkta bitmiş olmaz ki..Albümün çıkacak olması da iyi bir haber.Kayıt halindeler mi "Bu Şehrin Nesi Var" olacak mı ki albümde ?

Sumween

Ufuuuk! süper yaa hastayım zaten şarkıya..süper sölemişsiniz... :) ama cidden tam yerinde bitmiş vidyo da :(

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

evet ya bende üzüldüm videonun orda bitmesine
cok saol koyduğun icin pek belli olmasa da sesler(:

Darkshines

Quote from: Sumween on Şubat 16, 2007, 12:12:06 PM
Ufuuuk! süper yaa hastayım zaten şarkıya..süper sölemişsiniz... :) ama cidden tam yerinde bitmiş vidyo da :(

İyi sıkmışsın he.. Sadece çığlıklar anlaşılıyor  yalandan övüyor işte :q

selinkinpark

hahahahahhaah deme öle yazık olsun qüzel süper harika söylemisiniz :D :D

Sumween

ne sıkması Batu?
ben zaten screamlerden bahsediyodum, net duyuluyo onlar... gerçek şarkıdakine cidden uyumlu olduğu için öyle söyledim... sende güzel laf atıyosun bakıyorum.. iyi sıkmış,yalandan övüyor filan...ne diye övme gereği duyayım ki ? (:

I choose hush...

Littleches

Nolyo Lan.?

selinkinpark

yok bisey yahu nazlı yine hiddetlendi :D

Darkshines

Vay anasını bu ne celal çığlığı çığlık olduğu için hepimiz anlıyoruz zaten ama ben bütün söylenenler olarak anlıyosun anladım.Herneyse Ufuk sorum havada kaldı hocam bir de bana elinde varsa bir kaç şarkılarını yollarsan iyi olur.

Sumween

pikaçuluk yaptım gene,  sende celallendirme beni Batu o zaman =) neyse sorun havada kalmasın tekrar.. :)

I choose hush...