Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Reklamlar

Başlatan Requiem, Eylül 14, 2006, 12:27:09 AM

Previous topic - Next topic

Sumween

Örsan'ın bana ithaf ettiği şu reklam süper ya ne reklamıydı unuttum ama adam kızını TVde bi konserde tişort sallarken görüyo ya =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

beyazın programında reklamlar konuşulmuştu bir keresinde. orda garip bir olay anlatmışlardı bilinçaltı ie ilgili.. subliminal mesajlar.. coca cola yapmış bir seferinde bunu ama bu dünyada 50 ülkde yasaklanmış bir olay.
olay şöyle:coca cola reklamı geçerken sadece bir kareye ki saniyede 24 kare oynadığına göre o 24 ten bir tanesinde sadece bir çöl resmi koymuşlar.. ve tabii reklamı izlerken gözle algılanamayan çöl resmi beyne çoktan iletildiğinden beyince bir susama hissi uyandırıyormuş. gözün algılamasa bile beyin agılıyormuş ve o sırada da sen coca cola reklamını izlediğin için aklına coca cola almak düşüyormuş.. coca cola nın satışları patlamış böyle..

başka bir olay da sinemada geçiyor.filmden önce gösterilen reklamlardan birine yine aynı şekilde bir kareye patlamış mısır resmi koymuşlar ve o seansta patlamış mısır satışları patlamış.

aynı mesajlar seslerde de saklı. kulağın duyamayacağı bir frekansta verilen mesajları beyin algılıyor ve bu mesajlarda köt şeyler olabilir bu biraz paranoyakça bence de ama bunu çoğu insan kullanabilir o kadar da zor değil aslında.
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Mr. MeTaLkiSS

abi rtükün o fındık reklamına dicek bişiyi yok ki neyle suçluycak yani ortada bişi yok fesatça anlamamak lazım bence
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

LpNumB

Ne fesatı abi ben RTÜK le dalqa qeçiorm . . .Sen yanlış anlamışsın yazdığımı. . .

Sumween

ya cidden fındıkta bişiy yokki =)

bi de söyledim mi bilmiyorum calgon reklamlarına sinir oluyorum ya....
-çamaşır makinen kireç bağlamış kadın!
-aaaa olamaz soda kullanıyom ben
-soda kireç önlemez..bak (burda kadına makinenin pamukkaleye dönüşmüş bir uzvu gösterilir)
-ayyyy! :shock: (tepki)
-bak buraya bi ölçük kalgon buraya 11 ölçük soda koyuyorum,gördün mü kalgon kireçli suyu pırıl pırıl etti....
makinen ölmüş bu arada ''bay'' de...
- ''  :(  '' modunda kalır kadın :D

I choose hush...

Requiem

Yıllarca Calgon kullanmaya vericeğim parayı rezistans değiştirmek için veririm daha iyi =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

harbiden ya..! kendimi bildim bileli annem Calgona para veriyo... yazık be.. :D

Bu arada Ruffles reklamında otostop çeken saç-sakal birbirine girmiş bi adam var hayranım ona ya... abimlerle ablam onu TV de her gördüklerinde beni çağırıyolar ''Nazlı seninki çıktı'' diye :D

I choose hush...

selinkinpark

ehuhe cidden cok iyi o adam :D
nazlıııı pmlerine bakkkkk :evil:

elif_lp

bebelac ın reklamı süper yaa... hani şu her yöreden çocuklara mama yediriyo annesi.. müziğine ve bebeklere bayılıyooom... :D

..tell me what the fuck is wrong??

ölü gelin

beyaz peynir reklamı varya pınar beyaz hani orda bebeleri çıkarıyolar böyle konuşturuyolar ayyy yerim ben onları ya hele bi tanesi var
-kızım
-efendim baba
-pınar beyazı yeme
-niye baba
-çünkü o çok güzel  benim yemem lazım
-ham ham ham...
-gel kızım gel 
ayyyy o kızı bana verecekler varya her yerini ıssıra ıssıra kopartırım eşşek sıpasının

Sumween

ordaki çocuk kız mııııııı? :shock: :D hahah erkek diil miydi ya:D neyse çok tatlı evet her ne cinsse =)

I choose hush...

shimy

vivident in son reklamı çok hoş ya gülmekten karnıma ağrı giriyor
ÇİLEEEEEEEEEEEEEEEK çilek çilek çilek çilek
LİMOOOOOOOOOOOOON evet evet limon limon limon
ÇİLEEEEKKK bu vivident bilmem ne :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

lan ampul trident zıpleş di o allahın safı :D

Sumween

evet yeşim tirident sıpleş :D

ayrıcana ÇOKONAT denen iğrenç çikolatanın reklamında kızın taklidini yapan çocuk tamamen MVÖ Harun'la ousan'ın karışımıııı!!!

I choose hush...

ölü gelin

doritosun reklamları varya bööle hacigidi dj lik falan yapıyolar falan orda arabanın içindeki ikili varya çok sevimliler ya :D