Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

makina

Başlatan ugur-acikgoz, Aralık 10, 2006, 01:33:01 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

geçen hafta çok dandikti be uykum geldi izlerken umarm bu  hafta geçen olanları telafi eder bi de medya arkası yok mu artık ya ben göremedim

gokhan

Quote from: ölü gelin on Şubat 17, 2007, 12:16:50 AM
geçen hafta çok dandikti be uykum geldi izlerken umarm bu  hafta geçen olanları telafi eder bi de medya arkası yok mu artık ya ben göremedim
gecen hafta nasıl uyursun ya nejat ısler kafası guzelken gelmıstı :))

black_ece

nejat işler uçmuş ama ben izlerken tek düşündüğüm aa pentagramcııı :D demek oldu...

gokhan

ben bılıyodum rock sewer oldugunu ama pentegramcı oldugunu bende bılmıyodum

selinkinpark

bu haftaki makina bence en iyisiydi hem midniqht expressten hemde küresel ısınmayla ilqilendi okan sevdim(:

Sumween

off 3'e kadar izledim yattım sonra ya =) Zakkum gelmicek miydi nan? :evil:
Özgü'yü de seviyorum çok tatlı kız ya valla bi onun için sabrettim o saate kadar.. Tuğba Ekinci'nin varlığı bile rahatsız ederken...
yalnız o orkestradakinin pantolonu çok şirindi =) renkleri diil de deseni modeli filan :P

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Quote from: Sumween on Şubat 18, 2007, 04:31:18 PM
off 3'e kadar izledim yattım sonra ya =) Zakkum gelmicek miydi nan? :evil:
Özgü'yü de seviyorum çok tatlı kız ya valla bi onun için sabrettim o saate kadar.. Tuğba Ekinci'nin varlığı bile rahatsız ederken...
yalnız o orkestradakinin pantolonu çok şirindi =) renkleri diil de deseni modeli filan :P
geldı geldı ben sonuna kadar ızledım saat 5 e kadar surdu we coookta guzeldı :) zaten saat 4 ten sonra geldı zakkum ama acıdım onlara garıbım program sonlarda iiice tozuttu walla program kendılerınden bahsedemedıler...bıde mıkrofon sorunu tam bı rezılıktı  :evil: ama yınede guzeldı

selinkinpark

4.20 qibi filan qeldiler bende bekledim baya naciye naciye yüzünden uzadı hersey :D
ama qüzel değildi seyyal tanerle söyledikleri performans ama sarkı qüzeldi(: ben baktım belki biraz erken cağırır konusurlar fln diye ama nerdee okan bitsede qitsek oldu artık sonlarda :D
özqü de masallah süper söyledi sarkıyı :D

ousan

ne 4 20 si ben 4 40 a kadar bekledim gelmediler.. sanra gelmicekler heralde diye yattım uyudum :D

Sumween

aynen ya... bekle bekle baktım gelmiyolar yattım bende!
eet o naciye neydi allah aşkına? ben o saatte ışıkları kapatıp sesi de tıkadığım için ağızlarını okuyodum bi ''naciye'' kelimesini farkettim bol bol :D

I choose hush...

selinkinpark

ya saati yanlıs qörmüs olabilirim ousan :D
ama doğru ya baya sonda qeldiler cok pardon :D
bi ara naciye kusucaktım artık :redface:

shimy

evet zakkum saat 5 e doğru çıktı bende ali poyraz oğlu ve özgü namal için izlemiştim ama ali poyraz oğlu hemen gitti :evil:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

yanı anlıyacagınız cıktılar ama program raydan cıktıgı zaman(nacıye nacıye) cıktıkları ıcın bısey anlıyamadık grub hıc kendınden bahsedemedı we gercekten mıkrofon rezılıgı baska bı rezılıktı tabı...

Sumween

İyi ki izlememişim dedirttiniz bana (forumda normalim,msnde sarhoş!anlamadım :S )=)

I choose hush...

gokhan

Quote from: Sumween on Şubat 19, 2007, 10:55:41 PM
İyi ki izlememişim dedirttiniz bana (forumda normalim,msnde sarhoş!anlamadım :S )=)
kuresel ınsanları dusundurmeye dewam ettı program 1 saat o konuyu konustu...