Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

barcelona

Başlatan ewrimcan, Ocak 03, 2007, 12:15:47 AM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

http://tr.wikipedia.org/wiki/FC_Barcelona

nisan ayında klüp başkanı 110 milyon avro luk sponsorluk teklifini reddetti ve ''bu forma ticari bir araç diildir, dünya yararına kullanılmalıdır" diyerek barcelona klubünün formasına UNICEF reklamı koydu. ayakta alkışlıyorum.

işine geleni basan basına basalım

muzzy

ewt süper bişi...ama bu olalı bayaa bi oldu niye şimdi yazdınki...

ugur-acikgoz

barca benim dünyadaki en sevdiğim takımdır tabii gs dan sonra bence forma reklamı hiç almasalar daha iyi olurdu.Gerçi yardım kampanyası için yaptılar bunu ama başka türlüde bişey yapılabilirdi.

Littleches

Hakkaten iyi bir davranıştı .. Formayı ticari amaçLa kullanmak yerine UNICEF amblemini koyması harika bir görgü örneğidir .. O kadar para bende de olsa bende yapardım gerçi .. Da bu eski bir olay ama unutulmamış belli ki :)
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ewrimcan

maksat bulunsun.

işine geleni basan basına basalım

Anders_Fridén

I wanna Chaos for FREEDOM !

Born to Rock , Drink and Fuck !

Cherander

messi aklıma gelio barca diince baskada biri deil

immortal

Barcelona, Avrupa'da statlarına en çok taraftar çeken 30 takımın sıralandığı listede ortalama 73 bin 225 taraftarla listenin ilk sırasında yer almayı başardı.

Katalan ekibinin ortalaması 2004-2005 sezonuna göre 100 seyircilik azalma gösterse de birincilik için yeterli oldu.

Barcelona'yı, stadına sezon boyunca ortalama 72 bin 625 kişi çekmeyi
başaran Alman Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund takip etti.

mas que un club :lol:
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

muzzy

o kadar stad olursa öle olur tabe..bide tabe tüm zengin dolu..millet maça gidebilir..bize kocaman stad yapsalar..para da bol gitmezmiyiz sanki..para olsa TR nin önüne geçemezler..herşey para...nese manutd kaçıncıymış??...onnarın stad her maç kesintisiz dolar...

immortal

haklısın muzzy tabiki stad ve ekonomi önemli.yine de unutmamak gerekir ki camp nou katalanların zamanında özgürlüklerini yaşayabildikleri tek yerdir ve bu yüzden hala seyircisi o duygularla hareket eder.zaten dünya çapında bi takım olunca 1. olması normal.avrupanın kapasite bakımından en büyük stadı(120.000) ama uefa standartlarında 98.260...                 

1 Barcelona, İspanya, 73,225
2 Borussia Dortmund, Almanya, 72,625
3 Real Madrid, İspanya, 71,545
4 Manchester United, İngiltere, 68,675
5 Bayern Münih, Almanya, 67,640
6 Schalke 04, Almanya, 61,300
7 AC Milan, İtalya, 59,995
8 Celtic, İskoçya, 58,150
9 Hamburger SV, Almanya, 52,630
10 Newcastle United, İngiltere, 52,030   

gokhan

ya sız onu bırakında o gerı zekalı waldes warya ona o kale yakısmıyo  :evil: :evil:

immortal

ya  evt valdes e olan duygularım deişir durur.bazen hiç beklenmedik kurtarışlar yapar bazen de öyle goller yerki yemedik laf bırakmaz.ama başından beri iyi ilerleme kaydetti hem yediği golde tek suç da onun değil zaten.dünya çapında bir takım olmasına rağmen barçanın kendi kalecisini yetiştirme gayesinde olması bence güzel,bu şekilde kaleci kazanılabilir.bi çeşit geleceğe yatırım.ama üff kendi sahasında yenilmesi beni çok üzdü ve sinir etti.ama barçaya inanmaya devam....

muzzy

Quote from: gizmo on Şubat 22, 2007, 04:20:19 PM
haklısın muzzy tabiki stad ve ekonomi önemli.yine de unutmamak gerekir ki camp nou katalanların zamanında özgürlüklerini yaşayabildikleri tek yerdir ve bu yüzden hala seyircisi o duygularla hareket eder.zaten dünya çapında bi takım olunca 1. olması normal.avrupanın kapasite bakımından en büyük stadı(120.000) ama uefa standartlarında 98.260...                 

1 Barcelona, İspanya, 73,225
2 Borussia Dortmund, Almanya, 72,625
3 Real Madrid, İspanya, 71,545
4 Manchester United, İngiltere, 68,675
5 Bayern Münih, Almanya, 67,640
6 Schalke 04, Almanya, 61,300
7 AC Milan, İtalya, 59,995
8 Celtic, İskoçya, 58,150
9 Hamburger SV, Almanya, 52,630
10 Newcastle United, İngiltere, 52,030   

saolasın bilgilendirme için...

Crazy_Chester