Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

odtü

Başlatan makinacı, Ekim 15, 2006, 04:38:26 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

la olum ben bi gidiyimde sıkılınca takılcak eleman elbette çıkar :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ugur-acikgoz

öbür yıl bende odtülüyüm büyük ihtimalle  :mrgreen: :mrgreen:

wape

odtülü olmamama rağmen a1 mi ne o kapısı ve o uzun yolda bir çok macera yaşadığım okul :mrgreen:
ayrıca bazı bölümlerdeki adamlar tam psikopat :lol:
kedisi bile psikopat oranın, arkadaşın elinden halleyi kaptı-kaçtı :neutral:

ewrimcan

benim elimden kapsa kovalar, kediyi yakalayıp ısırırdım  :twisted:  sonra tatlı olarak da halleyi  :D

işine geleni basan basına basalım

makinacı

bekle beni odtü girecem sana
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

:D inşallah :D örsan nete gelemem bu arada pm at sen yine.. (ben pm attm da burdan daha rahat farkedersin :) )

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

bende orda çaycılık okuyacam allahın izniynen bu güdüşle benden anak o olur yuhahahah :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ewrimcan

evet arkadaşlaar. odtüye tek engelim mat kaldı. fen dahil tüm öss bitti. 1.5 yılda da mat'ı halledersem ok. şimdi 340 puan için (75 okul puanı) 27 tr, 27 sos, 20fen, 25 ed.sos., ve mat 1, mat 2 den kaç yapmalıyım?

gokhan

Quote from: ewrimcan on Mart 01, 2007, 06:23:22 PM
evet arkadaşlaar. odtüye tek engelim mat kaldı. fen dahil tüm öss bitti. 1.5 yılda da mat'ı halledersem ok. şimdi 340 puan için (75 okul puanı) 27 tr, 27 sos, 20fen, 25 ed.sos., ve mat 1, mat 2 den kaç yapmalıyım?

okul puanın iiimiş way benımde 73 tu  :wink: :D

ewrimcan

bizde okulun en tembeli 75 alır!!  :( and.lis. ve hepsi inek(imsi)  ama biliomsnz öss denemelerinde hiçbiri beni geçemio. mat dahil.

§ïяĝαиα

ohoooo sen gene iisin ben bizim okulda yapılan denemelerde 150 kişiden en ii 60. olabildim bu aralar derslere hiç çalışmıom nedense  :S
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

itiraf ediyim aha hiç denemeye girmedim :D ne durumdayım bilmiyorum saldık bayıra mevlam kayıra :mrgreen:

I choose hush...

delilah

nazlı senden korkuyorum... ne demek hiç girmedim denemeye yaa.. saçmalama kızım mutlaka gir bir tane deneme sınavına.. nan biz geçen yıl haftada üç kez deneme olurduk.. nasıl kazanıldığını sanıyon?!
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: Sumween on Mart 10, 2007, 07:26:51 PM
itiraf ediyim aha hiç denemeye girmedim :D ne durumdayım bilmiyorum saldık bayıra mevlam kayıra :mrgreen:
offf nazlı sana ta sene başından beri diyorum hani gircektin??? ulan bi de söz fln vermiştin yuh ondan sonra össde noldu kızım dicek millet ya yetiştiremedim fln diye bahane üreticen kendine gel bak
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

ya dersaneye gitmiyorum... deneme sınavları yapıldığında filan da haberim olmuyo aman bu sene kazanmicam zaten seneye iyice bi kafa yormayı planlıyorum =) sitede beni okutmaya çalışıyo herkes ya canlarım bi ara muzzy de çok dil döküyodu bi süre sonra çocuk da derslerden soğumaya başladı :D

I choose hush...