Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

yeni logo

Başlatan black_ece, Şubat 25, 2007, 07:30:13 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

şarkıları benzemese bari buna :)...ama bence yinede bunnarın resmi logosu deil bu..çünkü resmi sitelerinde halaa eşşek kadar eski logo var..board a girdim ordada bişi demior...nese anlarız yakında...

Requiem

Şahsen ben de beğenmedim.. Arada kaynayıp gidebilecek bi logo.. Diğeri göze çarpıyodu, gördüğün anda "aha Lp" diyodun.. Kısacası Linkin Park ile özdeşleşmişti.. Heryerde benzerlerine kolayca rastlanılabilecek çok da özelliği olmayan bi logo bence..Sırf L ve P harflerinden güzel bi kombinasyon olmuş diye bunu logo yapacaklarını zannetmiyorum..

Belki bize siyah beyaz font halinde geldiği için itici geliyo olabilir.. Yani Diğer Lq logosu gibi süslenip püslense şekil olabilir.. Yinede eskisini tercih ederim =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

gokhan

bence dıgerınden cok daha guzel... :)

muzzy

Quote from: Requiem on Şubat 26, 2007, 07:54:02 PM
Şahsen ben de beğenmedim.. Arada kaynayıp gidebilecek bi logo.. Diğeri göze çarpıyodu, gördüğün anda "aha Lp" diyodun.. Kısacası Linkin Park ile özdeşleşmişti.. Heryerde benzerlerine kolayca rastlanılabilecek çok da özelliği olmayan bi logo bence..Sırf L ve P harflerinden güzel bi kombinasyon olmuş diye bunu logo yapacaklarını zannetmiyorum..

Belki bize siyah beyaz font halinde geldiği için itici geliyo olabilir.. Yani Diğer Lq logosu gibi süslenip püslense şekil olabilir.. Yinede eskisini tercih ederim =)

kesinlikle katılıorum abi...

birolq

dıger logo yenısıne gore cok daha guzel ins da degıstırmezler bu harbıden trafık logosuna benzıyo :S 

LP.soldier

bu haber kesinlikle uydurmaca!!.komik yani :mrgreen: :mrgreen:

lpstreetsoldier
lpcrew

drunkard

cidden ya bu ne böle saçma olmuş bence... :S
i belong to a different world...

§ïяĝαиα

:mad: yaa bu ne manyax bişi sahiden trafik logosuna benzio eskisi çok daa iiydi bnce ben eskisini kullancam gene :lol:
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

delilah

dediğin gibi araba logosuna çok benziyo aslında fena değil ama ne gerek vardı ki acaba eskisi gayet güzeldi..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

her bakımdan yeni bi şeyler yaptığımızı,farklılaştığımızı gösterelim diye düşündüler heralde... iyi halt yediler! Eski logo resmen LP'nin damgasıydı,imzasıydı yani.. yenisini eften püften bi şey... imza nasıl biraz da kşinin karakterini yansıtıyosa bu da öyle aslında... öncekinde bi ağırlık vardı yani Koray!ın dediği gibi ''aha Lp'' diyoduk, yenisi rock-metal müzikle uğraşan bi grubun kullanacağı türden değil hiç bence...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

mthnLP

..ülen ben dier logoyu gördügüm yere kazıyodum..şimdi hepsini deiştirmemmi gerekio..

leyla

|chemist|

ilk baktığında güzel gibi... :rolleyes:

Darkshines

Bana Almanların armasını anımsatıyor..Hiç uğraşılmamış yahu neyse logo fazla sorun değil.

selinkinpark

umarım albümde bu loqo qibi baştan savma olmaz!!! :rolleyes: