Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

abi bu dükkan işi noldu..ses çıkmıo ne zmandır??

ousan

Quote from: muzzy on Mart 02, 2007, 12:10:56 AM
abi bu dükkan işi noldu..ses çıkmıo ne zmandır??

sanırım öss den sonra..
:(

Sumween

altta gün içindeki toplam online 45 diye geçiyo,sevindim :) ''aynı anda'' 45 online nasip olsun artık :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ewrimcan

Quote from: Sumween on Mart 02, 2007, 10:53:09 PM
altta gün içindeki toplam online 45 diye geçiyo,sevindim :) ''aynı anda'' 45 online nasip olsun artık :D

amin. ama ousanın lafını tekrarliicm: öss den sonra ancak.  :mrgreen:

işine geleni basan basına basalım

makinacı

zuhah ben kaçtım geldim...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

muzzy

yaw ta ilk açıldığında dedim..yine dicem..yeni mesajları göster dediğimde full konu dışı kısmındaki topiclere yazılmış...yine uçmuş ora..biri el atsın yaw..aşırıya kaçmaya başlamış yine :S

ewrimcan

muzzy'ye katılıyorm

işine geleni basan basına basalım

Sumween

geyik yok ama... yapılmıyo ki... ben tıkladığımda ve ordaki postları okuduğumda sırıtmıyorum çünkü o amaçla bişiler yazılmıyo.. niye bu kadar taktığınızı anlamadım...

I choose hush...

gokhan

ya dogrusunuzda bazen de dıyorum kı yanı sıtede sırf linkin park muhabettı olmuyo
guncel konular guncel olaylarda bu sıtede olması guzel ama bazı konular gercekten bıraz geyık bence... :S

Sumween

modlar adminler armut toplamıyor zaten,onlar da bakıyor .. demekki geyik olarak görmüyolar ki kaldırmıyolar :) zamanla geyikleşirse (ki bu da üyelere yani size bağlı) onlar da kaldırır, bu kadar basit.tartışılacak bişi yok bence bu konuda (:

I choose hush...

black_ece

ya geyik olunca illa sırıtıcaksın diye bişi yok bence o başlıkların çoğu geyik kategorisi içinde uğramıyorum o yüzden fazla ...

muzzy

ya allaınızı sewerseniz..konu dışındaki herşey boş şeler..yani yazılsa nolur yazılmsa nolur..bu da geyiğe girer bence..başlarda bi kaç konu vardı ben o zamanda demiştim..ama az die bişi dien olmadı..ama şimdi dolmuş taşmış yine...nese benden bu kadar..siz bilirsiniz...

Requiem

Ben Konu dışı bölümünde herhangi bir laubalilik göremedim şahsen.. Eğer sizin için gerekli olmayan bir başlık geyikse geyik anlayışınızı değiştirin derim.. Eğer ordaki başlıklara geyik diyorsanız "Günün şarkısı" gibi başlıklarda geyik olucak sizin için.. Tamam ciddiyet tabi ki güzel bir şey ama o da bir yere kadar.. Zaten Konu dışında ciddiyetsiz saçma sapan hede hödö başlıklar yok..

Amacınız sadece önemli gördüğünüz, yazmanız gerektiğini düşündüğünüz başlıklarda görüşünüzü belirtmekten ibaretse, o da sizin seçiminiz.. Ayrıca dediğiniz gibi o başlıkta herhangi bir abarma coşma da göremedim ben.. Nasıl "Müzik/Sohbet" gibi bi bölüm varsa burayı da genel konular üzerine açılmış sohbet ortamı gibi görmenizi isterim..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

herkesin geyik görüşü farklıdır bana göre konu dışı bölümündeki çoğu başlık geyikten ibaret ki zaten silinsin falan da demiyorum ama bana göre gereksiz olduğundan yazıcak bişey kalmadığında ara sıra uğruyorum onun dışında açmıyorum o kısmı

muzzy

tmm abi bişi demiorum ben..doru geyik anlayışı farklıdır..ben yazmıom ora zaten ama çok fazla oraya yöneliniyor..o yüzden şe ettim...nese...