Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Başlatan black_ece, Ekim 08, 2006, 03:28:12 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Evet ilk forumla ilgili teknik konular ve sorunlar dersimizde bir aradayız :) bu başlık tamamen foruma yeni üye olan ve avatar ,imzaya ve mesaja resim koymayı bilmeyen ama elinde çok güzel resimleri olan ve bunları paylaşmak isteyen arkadaşlar için :D başka bir deyişle  black_ece yle forum dersleri bir :D
1: kendi avatarınızı yüklemek için
  1-) başka bi forumda gördüğünüz beğendiğiniz avatarı aşıracaksınız :D bunun için o resmin üstünde sağ tıkyıyorsunuz orda özellikler yazan kısmı açıyorsunuz karşınıza çıkan pencerede satır satır bir şeyler yazıyo olucak siz URL yazan yerin yanındaki yazıyı kopyalıcaksınız ve avatar yazan yere onu yapıtıracaksınız
  2-) bu yöntem ise size kendi bilgisayarınızdan bir avatar yüklemek için imkan verir bunun için sırasıyla
    a- www.imageshack.us a giriyorsunuz
    b- oradaki göz at butonuna tıklıyorsunuz.

c- çıkan pencerede klasörler arasında ilerleyerek istediğiniz avatarı buluyorsunuz
    d- resmi açtıktan sonra alttaki host it butonuna basıyorsunuz

e- çıkan sayfadaki direct link to image satırını kopyalayıp profilinizdeki kendi resmim var kısmına yapıştırıyorsunuz

2: imzaya resim koymak için yukarıdaki a,b,c işlemlerini aynen uyguluyorsunuz sonra gelen sayfadaki “hotlink for forums(1)” satırını kopyalıyorsunuz ve profildeki imza kısmına yapıştırıyorsunuz
3: mesaja resim eklemek için yukarıdaki işlemi aynen uygulayın kopyaladığınız satırı mesajınıza yapıştırıp yollayın bazen çok büyük olan resimleri de link halinde verebilirsiniz bunun için en alttaki direct link to image ı kopyalayıp yapıştırın (bkz: 2-) e)

ousan

çok iyi... sağol.. :D

shimy

ah canııım valla beni öyle büyük bi dertten kurtardınkii millete msn veya özel mesajla nasıl avatar koyulacağını anlatmaktan sıkılımştım artık :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ugur-acikgoz

şimdi ilk defa burdan itiraf ediyom imzama resim koymamamın nedeni bilmediğim içindi :) :) ama bugün koyacam artık iyi oldu bu bilgi ya sağol paylaşımlar için

black_ece

artık onunda bir imzası var yihuuuuu
amacımız imzasız üye bırakmamak :D:D

ugur-acikgoz

eceye burdan teşekkürler o olmasa hayatta koyamazdım ben imzama resim :) :)

Sumween

başımıza taş yağıcak uğurun imzası war... neyse eceye teşekkür ii akıl etmiş walla yenilerin çou bilmiodu bunu sor sor bi hal oluyolar :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Dehşet xXx

Bende yeni bi resim yükLeme sitesi keşfettim hemide türkçee

http://www.forumantik.info/index.php biLenLer biLiodurr ama bence bu daha güzeL saçma sapan fLash rekLamLar çıkmıyo en azından

black_ece

burda bi mb atabiliyosun imageshack ten 1,5 mb :D
zaten hata veriyo belli ki kapanmış

§ïяĝαиα

blck saol walla çok makbule geçti millet merak ediodu hep yapcaklar şimdi dmi?? :razz:
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

falla ben de öyle sanmıştım ama .... :P

Sumween

valla hala pmle soranlar oluyo, buraya yönlendiriyorum direk.olmadı ,anlatıyorum baştan :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

özgür69

eğlenceli bi ders valla :D
.                                      

§ïяĝαиα

yaa yakında özele başlıcaz saati bi milyon ...neyse yok yaa yaramış abi 1 mesajı olan arkadaşlarımızın bile imzası resmi var...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

uNReLiEveD

anladım şimdi bn de ndn resim koyamadıımı çok saol :)